A Coinbase PRO után Coinbase is listázta a Stellar tokent

Az imént jelentette be a Coinbase, a vállalat kiskereskedelmi kriptotőzsdéje, hogy listázta Jed McCaleb által alapított Stellar Foundation natív tokenjét, a Stellart (XLM).

A Coinbase.com mellett a tőzsde Android és iOS applikációiban is elérhető az XLM. A listázás azonnali és mostantól a Coinbase ügyfelek adni, venni, átváltani, fogadni és külső tárcára fogadni is tudnak a tokenből.

A kevesebb mint egy órája kiadott közleményre a piac erős 4%-os emelkedéssel reagált mialatt a top 20 coin többsége enyhe mínuszban áll.

XLMUSD Kraken 1 napos | TradingView

A Stellar blokklánc és a Stellar Lumen (XLM) elsősorban egy fizetési platform, hasonlóan a Ripplehez. Fő fókusza a hazautalási piacon van ugyanis azt kívánja gyorsabbá és olcsóbbá tenni. Fontos megjegyezni, hogy a Ripplével szemben az XLM abszolút decentralizált, az alapítók minimális XLM tokenmennyiséggel rendelkeznek.

Ha Stellar vásárlását tervezitek és még nem vagytok Coinbase ügyfelek, akkor regisztráljatok a linkünkkel. Első tranzakciótok után 10 dollár értékű bitcoint jóváírnak a számláitokon.