Az új CoinJanitor projekt megtisztítja a kriptogazdaságot a halott coinoktól

A CoinJanitor fizetni fog a tulajdonosaiknak az értéktelen kriptopénzekért és segít azokat újra szalonképessé tenni a piacon.

Egy most induló egyedi projekt keretében felszámolják az “halott” coinokat. CoinJanitor lesz az első projekt a világon, amely egy egyedi módszerrel ráncba szedi a bukott kriptopénzeket. Az ötlet lényege, hogy felvásárolják a halott coinokat a tulajdonosaiktól, ezzel is segítve őket, hogy visszaszerezzék befektetéseik egy részét. Amint befejeződött a felvásárlás és a CoinJanitor tulajdonában lesz az összes coin, adat, kód és más releváns információ, a CoinJanitor az adatok kinyerésével új kriptoeszközöket hoz létre.

Egy kreatív koncepció egy tapasztalt kriptopénz specialistától

Az ötlet egy magasan jegyzett kriptopénz specialista csapattól ered, melynek a vezetője Marc Kenigsberg, aki egy hírhedt bitcoin evangelista és korai befektető. Marc Kenigsberg már 1999 óta a szerencsejáték iparban tevékenykedik és a világ legismertebb márkáiért felelt. 6 évvel ezelőtt ismerkedett meg a bitcoinnal és azóta szenvedélyes szószólója a decentralizált technológiának, ő indította útjára a BetChain-t, az egyik legnagyobb bitcoin kaszinót, valamint a Bitcoin Chaser-t is, ami az egyik legnagyobb közvetítői platform a kriptogazdaságban.

Marc egy a süllyesztőbe került blokklánc projektekről tartott baráti beszélgetés után állt elő a CoinJanitor ötletével. Senki se tudja pontosan mi történik egy blokklánc projekttel, vagy azt hogyan válik a feledés martalékává. Legenyhébb becslések szerint is legalább 3 000 olyan projekt van, amelybe sokan invesztáltak, a coin elbukott és arra vár, hogy valaki azokat újrahasznosítsa.

Piaci körkép

Sokan nem értik miért súlyos a probléma. Több mint 4 500 forgalomban lévő kriptopénz van, de csak 1 500-al lehet kereskedni. A maradék 3 000+ a partvonalról szemléli az eseményeket. Sokan körében nem ismert, de ez több mint a létező coinok 67%-a.

A CoinJanitor feltakarítja a kriptoport

Világos tehát, hogy valakinek tennie kell valamit ezekkel a halott kriptopénzekkel, reményt nyújtva több ezer tulajdonosnak, hogy egy napon visszakaphatják befektetéseik egy részét. A projekt egyben demonstrálni szeretné, hogy ezeket a “kriptohulladékokat” alapul véve új eszközöket lehet létrehozni, amik a kriptopénzes közösség érdekeit szolgálják. Ezért döntött úgy a CoinJanitor, hogy felvásárolja ezeket a halott coin projekteket, megvizsgálja kódjaikat, a blokkláncon tárolt adatokat, a marketing eszközöket és még sok minden mást, majd egy kreatív ötlettel előállva az újrahasznosítás után új termékkel vagy szolgáltatással rukkolhasson elő.

A CoinJanitor jutalomban részesíti azokat, akik a projekt mellé állnak

Bárki csatlakozhat a CoinJanitor projekthez. A CoinJanitor elindította jutalom programját, hogy még több emberhez eljusson a lehetőség és hogy minél előbb elindulhasson a halott coinok felvásárlása. A bounty program már aktív és bárki csatlakozhat. További infót a jutalom programról és a jutalmak kikérésének menetéről itt találtok.

Publikus értékesítés

Amint aktív a JAN token és megindul a felvásárlás, a CoinJanitor elégeti az összes tokent amit felvásárolt és csak a hátramaradó eszközök fognak rendelkezésre állni. A JAN token úgy lett létrehozva, hogy az ilyen felvásárlások pénzeszköze legyen, és ez lesz az egyetlen token, amit a projekt használni fog. A CoinJanitor május 1-étől kínálja a kriptoközösségnek a tokent és az értékesítés május 31-én zárul. A vásárlók  szintén hozzáférnek a halott coinok kódjaihoz és adataihoz, amit a CoinJanitor nyer ki a szebb napokat látott coinokból.

Csatlakozz a Janitorhoz!

Akit érdekel a projekt, vessen pillantást a CoinJanitor honlapjára. A CoinJanitor projekt aktív a saját Telegram csoportjában, ahol bárki kérdezhet a csapat tagjaitól. A projekt Twitteren és Facebookon is megtalálható, amelyeken mindig a legfrissebb infókat tálalják a projekt alakulásáról.

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük