CoinSpectator híraggregátor: hogy ne maradj le semmiről

A kriptopénzek világában jártasak tudják, a szektorban nincs olyan nap, hogy ne történne valami. A napi események mellett folyamatos az utánpótlás az elemzésekből, háttéranyagokból, drámákból és grandiózus bejelentésekből.

Akármennyire is igyekszünk a Bitcoin Bázisnál, hogy az összes fontos hírt szakértően prezentáljunk számotokra, néhányról sajna mi is lemaradunk.

Hogy ennek ellenére mégse maradjatok le a legfrissebb hírekről, szükségetek lesz a híraggregátorokra, melyek csokorba gyűjtve és valós időben tájékoztatnak a legfrissebb eseményekről. Az egyik ilyen angol nyelvű híraggregátor a CoinSpectator.

Amellett, hogy a CoinSpectator híraggregátor naprakész tájékoztatást ad a kriptovaluták és a blokklánc technológia napi eseményeiről, van pár hasznos funkciója, mellyel még könnyebb lesz az információk rendszerezése.

Például az oldalon a cikkeket zöld és vörös smiley-val jelöli annak érdekében, hogy az olvasó gyorsan eldönthesse a cikk hangulatát. A zöld smiley pozitív, a vörös negatív hangulatú, mialatt a szürke smiley közömbös hangulatú cikket szimbolizál.

A CoinSpectator oldalán a feliratkozók szavazhatnak is a cikkekre. Az olvasók olyan jelzőket adhatnak a cikkeknek, mint “Bullish” (bikás), “Bearish” (medvés), “Shilling” (fényezés, azaz, extra felhajtás egy coin körül, hogy annak feljebb menjen az ára) vagy “FUD” (félelem, bizonytalanság és kétség angol szavak rövidítése). Emellett a Facebookon like és unlike ikonok is megtalálhatóak, amely általában egy adott cikk népszerűségét vagy hírhedtségét jelzi.

A CoinSpectator automatikusan frissülő Twitter számláján szintén követni lehet a napi eseményeket.

Egy másik érdekes funkció az oldalon az ICO feed, ahol a felhasználók válogathatnak a “hot” (népszerű), “active” (futó), “upcoming” (hamarosan induló), “ended” (vége) és a “scam” (átverés) ICO-k között.

Az oldalon minden fontos ICO forrás link megtalálható: az ICO honlapjára, releváns fehér könyvre, közösségi média oldalakra stb. A feed azt is mutatja mikor indul egy ICO, vagy éppen milyen más stádiumánál tart.

A jobb oldali oldalsávon egy árfolyam listázó is helyet kapott amely a főbb kriptovaluták aktuális árfolyamát mutatja. Legalább nem kell Coin Market Capra váltani, ha netán kényszert érzünk az árak csekkolására.

Az angolul értőknek, különösen az iparban már nyakig taposóknak, a CoinSpectator híraggregátor egy hatékony eszköz lehet a kriptopiacok napi eseményeiknek monitorozására.

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük