Contident – Az első magyar fogászat, ahol kriptovalutában is fizethetsz a kezelésért

A kriptovaluták népszerűségé napról napra nő. Ennek eredményeként egyre több vállalkozás igyekszik a kriptovalutákban történő fizetési módszert is bevezetni. A Contident ebből a szempontból piacvezetőnek számít, hiszen ők az egyetlen fogászat Magyarországon, amely kriptovalutákat is elfogad.  

A Contident több fizetési módszert is lehetővé tesz a kezelések kifizetésére. Természetesen a páciens választhat a tradicionális fizetési módszerek közül is, mint például készpénzzel történő fizetés vagy banki átutalás. A másik lehetőség a kriptovalutákkal történő fizetés.

Habár a Contident választásával rengeteg pénzt lehet megtakarítani, nagyobb mennyiségű készpénzt hordozni magunkkal mindig kockázatos. Főleg turisták számára. A banki átutalás minden bizonnyal biztonságosabb, azonban a nemzetközi átutalásokkal járó tranzakciós díjak általában magasak. A kriptovaluákkal történő fizetés a legjobb választás, ha egy biztonságos és alacsony tranzakciós díjakkal járó fizetési módszert szeretnél használni. A Contident a következő kriptovalutáka fogadja el: Bitcoin, Ethereum, Litecoin és meglepetésre a Dentacoin. A Dentacoin egy decentralizált, blokkláncon alapuló platform, amely az okos szerződések segítségével próbálja eliminálni a közvetítőt (az óriás biztosító vállalatokat) és közvetlen kapcsolatot alakít ki az orvos és a páciens között. Ez az alternatív fizetési módszer jól példázza, hogy a Contident nyitott az új technológiák felé és lépést tart a piacon megjelenő legújabb trendekkel.

Néhány szó a magyarországi fogászati turizmusról

Habár a fogászati turizmus újkeletű dolognak hangzik, közel sem az. A magyarországi fogászati turizmus az 1980-as években kezdődött, amikor az ausztriai lakosok rájöttek, hogy rengeteg pénzt tudnak megspórolni azzal, ha a magyar-osztrák határ másik oldalán kezeltetik a fogaikat. Idővel más európai országok lakosai is csatlakoztak a trendhez. Ma már szinte minden földrészről érkeznek páciensek, hogy kihasználják a magyar fogászati turizmus által nyújtott előnyöket. Ez a trend a magyar fogászati turizmus rohamos fejlődését, jól képzett fogorvosokat és a legújabb fogászati technológiák alkalmazását eredményezte. Ma már évente több mint 100.000 páciens utazik Magyarországra fogászati kezelés céljából. Íme néhány ok, amely hozzájárult a magyar fogászati turizmus népszerűségéhez:

 • A fogászati beavatkozások alacsony árai Magyarországot a fogorvosi ellátást igénylő páciensek első számú választásává tette, amely a magyar fogászati turizmus fejlődéséhez vezetett
 • Az alacsony árak ellenére, a fogászati beavatkozások minősége rendkívül magas
 • A fogászat privatizációja az 1990-es években megnövelte a klinikák állami támogatását, amely a nemzetközi fogászati standardok szintjére emelte őket
 • Mióta Magyarország Európai Uniós tagállammá vált, a tagországok lakosai rendkívül olcsón és egyszerűen tudnak Magyarországra utazni
 • A tagállamok lakosai adóvisszatérítést igényelhetnek anyaországukban a Magyarországon való fogászati kezelés költségei alapján, tovább csökkentve a fogászati beavatkozás költségeit
 • Mivel Magyarország kimondottan vonzó úticélnak számít, sok turista összeköti a magyarországi vakációját az olcsó fogorvosi kezelés előnyeivel.

A Magyarországra utazó páciensek akár 50-70 százalékot is megtakaríthatnak a fogorvosi kezelés költségeiből. Ha ehhez hozzáadjuk az éttermek és az elszállásolás alacsony árait és a rengeteg látnivalót, megállapíthatjuk, hogy jelenleg Magyarország a fogászati turizmus központja.

Contident – Fogászati turizmus Budapest szívében

A Contident egy Budapest északi részén elhelyezkedő fogorvosi rendelő, közel 10 éves tapasztalattal a fogászati turizmus terén. A klinika széleskörű szolgáltatásokat kínál, mint például: fogkoronák, foghidak, implantátumok, tömések, fogászati borítások, fogfehérítés és sok más. A felsorolt kezelések átlagosan 50-70 százalékkal olcsóbbak az angliai fogászatokon végzett kezeléseknél.

Lássuk, milyen előnyökkel jár a Contident választása:

 • A Contident páciensei Budapestre érkezésük pillanatától egészen hazautazásuk pillanatáig minden segítséget megkapnak a fővárosban való könnyebb eligazodás érdekében
 • A Contident segít pácienseinek a Budapestre szóló repülőjegy és a budapesti szállás lefoglalásában, ha szükségük van rá
 • Eredményes és minőséges kezelés megfizethető áron
 • Barátságos, segítőkész és professzionális személyzet
 • Gyors válasz a páciens által feltett esetleges kérdésekre
 • A legtöbb kezelés legfeljebb egy hét alatt letudható.

A fent említett előnyöknek köszönhetően a Contident évente egyre több és több pácienst kezel. Legtöbbjük Angliából érkezik, azonban a klinikát már rengeteg országból meglátogatták, többek között: Ausztriából, Németországból, Hollandiából, Amerikából, Kanadából, Ausztráliából, Szaúd-Arábiából és még sok más országból. A felsorolt országokban a fogászati kezelés vagy túlságosan drága vagy minőségtelen. Emellett, néhány országban a betegbiztosítással rendelkező pácienseknek rendkívül sokat kell várniuk még sorra kerülnek a biztosítás által fedezett fogorvosoknál. A Contident egy olyan alternatívát kínál ezeknek a pácienseknek, ami megfizethető és viszonylag gyorsan letudható.

Hogyan tervezd meg a fogászati kezelésed a Contidentnél

Habár egy idegen országban való fogászati beavatkozás bonyolultnak tűnhet, a Contident mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse páciensei helyzetét. Az első lépés nem más, mint, hogy kapcsolatba lépj a klinikával telefonon vagy e-mailen keresztül. A fogászati szükségleteid alapos felmérése érdekében, a Contident egy panoráma röntgenfelvétel elkészítését ajánlja a legközelebbi fogászaton. Miután elküldted a röntgenfelvétel eredményét a Contidentnek, a személyzet egyik tagja néhány órán belül kapcsolatba lép veled, majd 48 órán belül megkapod a kezelési terved, illetve annak költségeit készpénzben vagy kriptovalutában. Ezeknek az információknak a birtokában könnyebben meg tudod tervezni a Budapestre utazásod körülményeit. Emellett a Contident egy ingyenes konzultáció és repülőjegy csomagot is biztosít páciensei számára. Ez lehetővé teszi a pácienseknek, hogy az első konzultáció a Contidentnél ne járjon plusz költségekkel, mint például a repülőjegy, hotel és a panoráma röntgenfelvétel ára.

Miután megérkeztél Budapestre, a repülőtérről a szállásodig és a szállásodtól a klinikára való utazást a Contident biztosítja teljesen ingyen. Attól sem kell tartanod, hogy a kommunikáció nehézkes lesz, hiszen a Contident személyzete egytől egyig folyékonyan beszél angolul.

Összegzés

Az igényeidnek és elvárásaidnak megfelelő fogorvos kiválasztása rendkívül nehéz feladat, főleg egy idegen országban. Azonban a Contident által nyújtott előnyök nagyban megkönnyítik a választást. Ha a Contidentet választod, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legminőségesebb kezelésben lesz részed, ráadásul megfizethető áron. Csupán annyi a dolgod, hogy Budapestre utazz és a Contident csapata gondoskodni fog arról, hogy az ott töltött idő inkább egy nyaralásnak tűnjön egy egyszerű fogorvos látogatásnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük