A legjobb Covesting kereskedési stratégiák: 8,000% profit még a vérengzés alatt is

A Covesting copy trading közösség teljesítménye meglepetést meglepetésre halmoz, ám a legfrissebb adatok még ennél is lélegzetállítóbbra sikeredtek. Elég csak rápillantani a Covesting transzparens globális ranglistájára, hogy lássuk mely traderek ütöttek meg az elmúlt hetekben a jackpotot.

Az elmúlt időszak legjobbja 4000 százalékos profitot realizálva konvertálta a kezdőtőkéjét 8 millió dollárrá miközben az őt követő és másoló kereskedőknek is bőven kijutott a jóból.

Az óriási különbség, hogy az előző időszak nyertes kereskedője még a bikapiacnak köszönhette nyereségét, mialatt a mostani nyertes a kriptovaluta vérengzés közepette okosan a pénzét. A legtöbb befektető és kereskedő kénytelen volt bedobni a törölközőt vagy örülhetett, ha nullszaldósra kijött, addig a Covesting egyik top kereskedője több mint 8000% profitot hozott össze az extrém korrekciókkal jellemezhető júniusi kereskedési periódusban.

Mit kell tudnunk a legfrissebb kriptopénz piaci vérengzésről

A Kínából érkező negatív hírek voltak a krach elsődleges kiváltó okai, de Elon Musk twitteres – a bitcoin energiaintenzív mivoltát kritizáló – ámokfutását is megszenvedték a piacok és ahelyett, hogy új csúcsoknak örülhettek volna a befektetők, helyette elszállni látszottak a holdra szállásba vetett bikás hangulat.

A BTC árfolyam 65 000 dollárról egészen 28 000 dollárig bukott majd kezdett feltápászkodni és kereskedik jelenleg ~36 000 dollár körül. Az ethert is rendesen ütötték a pánikeladók és 4000 dollárról 2000 dollár alá korrigált. Az altcoinokat pedig már említeni se nagyon merjük olyan csúnya vörös bukóba mentek át napok leforgása alatt. Ugyan a pozitív hangulat kezd visszatérni a nemzetközi kriptós közösség kedvenc platformjára, a Twitterre, de még mindig sokan csak a sebeiket nyalogatják.

Egyik legjobb mérőszám a krachra a likvidációs adatok, az az hány kereskedőnek és mekkora volumenben voltak kénytelenek a brókerek zárni a pozícióikat, mert elvesztették a teljes letétjüket. Még a legfélénkebb adatok is legalább milliárd dollárosra teszik a veszteséget ahogy a piaci hangulat 100 000 dolláros BTC árfolyamjóslatokból pénikba kapcsolva kezdett el rég nem látott 20 000 dollárokat jósolni. A kapzsiság – félelem index is napok alatt extrém kapzsiságból extrém félelembe ment át Sentiment also spiked from greed to extreme fear, but that could mean it’s now time to buy the blood.

A Covesting első számú kereskedője 8000%-os profitot ért el

A trendfordulók és korrekciók időbeli felismerése talán az egyik legfontosabb készsége egy kereskedőnek, ahogy ezt a Covesting kereskedési ranglistája is tanúsítja. ETHMAN nevű kereskedő margin BTC számlával kereskedik és a friss krachnak köszönhetően 8000%-os pluszban van.

Mialatt dübörgött a vérengzés a piacokon, addig ETHMAN sorra adta ki a nyereséges megbízásokat. A jelentős ROI a többség szenvedése közepette rámutat a short pozíciók fontosságára, amit a Covestingen keresztül a PrimeXBT biztosít. Ami még lenyűgözőbb, hogy ETHMAN stratégiája csak 20 napos, ami azt jelenti, hogy a nyereségét tisztán a kriptopiaci krachon kereste.

Azok a kereskedők, akik további hirtelen mozgásoktól tartanak a piacokon, azoknak a legjobb barátja a minimális árcsúszással operáló megbízható platform mellett a stop loss serény használata lesz.

A második helyezett is a semmiből robbant a ranglistára

A következő copy kereskedésben utazó személy Master YODA volt, aki ETHMAN profitjának töredékét szedte össze egy hét kereskedéssel.

Annak ellenére, hogy még csak pár napja van a piacon, gyorsan mászott a második helyre az átlag napi 93%-os nyereségével. Persze ami most siker, az holnap lehet már csak kudarc, hiszen a volatilis kriptopénz piacokon percek alatt fordulhat a kocka.

De közben ez a volatilitás is kell, hogy a Covesting kereskedők a napközi 5-10%-os mozgásokból 100%-os ROI kaparjanak össze.

A harmadik helyezett egy négycsillagos kereskedési rendszerrel büszkélkedik

Végül, de nem utolsó sorba az e heti legjobb Covesting kereskedési stratégiák sorában a harmadik helyre a személyazonosított BitcosaurusApp jutott, aki immár 241 napja kereskedik a platformon.

Egyben neki van a legnagyobb követőbázisa több mint félmillióval. Mellette azon ritka traderek egyike, aki négycsillagos státuszt ért el, ami az ötcsillagos ranglistán a második legnagyobb reputációs mérőszám.

Az öt csillaghoz már csak annyi hiányozna neki, hogy 30 nap alatt legalább 50 BTC kereskedési volument tudjon generálni. De ugye ami késik nem múlik, szóval szinte biztosra vehetjük, hogy eléri, ha ilyen szép profitokat hoz a konyhára követőinek. Bármit is tesz az a kereskedő konzekvensen, eddig jól tette, mert több mint 350%-os profitban várja a következő hetek kaotikusságát.

Piaci tisztítótűz a copy tradereket is kényes helyzetbe hozta

A friss szabadesés a legtöbb kereskedőt váratlanul érte, és a copy traderek között is hatalmas pusztítást okozott. De szerencsére a Covestingen a stratégia menedzser kereskedőket nem lehet korlátlan számban követni és amint betelik a maximális összeg, amit a copy traderek egy stratégia követésére allokálhatnak, utána már nem lehet követni az adott stratégiákat. Ez alól csak úgy lehet kibújni, hogy a kezdeti követőbázis allokált összege egy adott szint alá esik.

Ez momentán annyit jelent, hogy bárki követheti most a 8000%-os profitot felhalmozó kereskedőket. A piaci szereplők gyorsan elfelejtik, hogy a PrimeXBT-nek köszönhetően a traderek mindkét irányba kereskedhetnek és meglovagolhatják a negatív hangulat hullámait is. Erre jó példák a fent említett ROI-k.

Ha többet szeretnél megtudni, érdekelnek az aktuális vezető stratégiával rendelkező traderek, akkor pillants rá a Covesting rangsorára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük