CPChain: Egy újab alulértékelt tokent listázott a KuCoin

A kriptogazdaság 43. legnagyobb kriptotőzsdéje egy újabb rejtett drágakövet listázott a platformján. A kínai hátterű CPChain projekt és token az ICO-ja során 30 000 000$ értékű forrást gyűjtött.

Mi az a CPChain token?

CPChain honlapja a CPChain.io és a projekt célja, hogy forradalmasítsa a dolgok internetét (Internet of Things) Kínában és szerte a világon.

A CPChain elsősorban az IoT infrastruktúra hasznosságának javításán fáradozik amit a blokklánc alapú technológiával kíván elérni. Elsődleges célja a technológiával, hogy skálázhatóvá, biztonságosabbá tegye az IoT infrastruktúrákat miközben a tranzakciós költségeket is csökkenti.

A cég a következőképp jellemzi magát:

“CPChain egy új elosztott infrastruktúra a következő generációs IoT-nak. CPChain célja, hogy egy alapvető adatplatformot építsen az IoT rendszereknek összhangban egy elosztott tárolási, titkosított számítási kapacitással ahol a folyamat teljes egészére, az adatgyűjtéstől a tároláson át az alkalmazásmegosztásig mindenre megoldást kínál.”

Hol használható a CPChain?

A kissé halovány definíciójú dolgok internete (IoT) mellett a projekt a következő területeken érhet el sikereket:

Big Data

CPChain big data aggregáció és mesterséges intelligencia applikációknál is felhasználható. Az adatmegosztást jutalmazza és a felhasználói adatokkal lehet javítani a vállalati adatokat.

Személyre szabható autóbiztosítás

A jelenlegi biztosítási csomagoknak nagyon alacsony a testreszabhatósága. A kockázatosabb sofőrök sokszor ugyanannyit fizetnek mint a tapasztalt, biztonságosan vezetők. A CPChain gyűjti a vezetési adatokat az IoT hálózaton keresztül és segítségével elemezhető lesz a sofőrök vezetési stílusa.

Okos szállítmányozás és logisztika

A projekt platform és tokenje felhasználható a szállítmányozás során, ahol okos szerződések segítségével hatékonyabbá lehet tenni az árufelvétel, lerakodás folyamatát. Valós idejű közlekedési adatok megosztásánál szintén hasznos lehet, ahol szintén IoT készülékeket használnak a városon belüli közlekedési minták elemzésére.

Csapat

CPChain mármost impozáns partnerlistával rendelkezik. Olyan cégekkel kötött együttműködést, mint a QTUM, VeChain és HPB, továbbá a Torque Capital Partners biztosított privát forrást a projektre. E mellett fontos megemlíteni, hogy a nyilvános tokenértékesítése során 48 óra alatt 30 000 000$ dollárt gyűjtöttek.

Az egyik kulcsfigura a projektben Dr. Long Chengnian, PhD (társalapító és vezető tudós). Dr. Long a Shanghai Jiao Tong Egyetem professzora. Több mint 40 munkája jelent meg és átfogó tapasztalattal rendelkezik az adatbiztonság, mobil, IoT, MIMO és más technikai IoT megoldások terén.

A másik alapító, Dr. Zhao Bin, PhD, több mint 12 év tapasztalattal rendelkezik az IoT készülékek kutatásában és fejlesztésében, amelyből 4 évet a francia Alcatel Lucent cégnél szerzett.

A listázásról

A CPC token mostantól elérhető a KuCoin kriptotőzsdén, amely a 43. legnagyobb kriptotőzsde a világon és az átlagos napos kereskedési volumene 30 millió amerikai dollár. Letételhelyezés már elindult.

Kereskedhető párok: CPC/BTC és CPC/ETH.

CPChain tokent vásárolni 2018. július 24-e, 11:30-tól lehet, eladni ugyanez nap 12:00 órától. CPC kifizetés 14:00 órától lehetséges.

Mindenkinek jó kereskedést!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük