Figyelem, Falka a Bázison!

Augusztustól technikai elemzésekkel is jelentkezik a Bitcoin Bázis a CryptoFalka jóvoltából!

A Bitcoin Bázis régóta dolgozik azon, hogy mindig naprakész és minőségi információkat és híreket szolgáltasson számotokra, viszont sokan jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok többször a kriptovaluták ármozgásairól szóló elemzéseket. Örömünkre áll bejelenteni, hogy a Bitcoin Bázis partnerségi kapcsolatot kötött a CryptoFalka technikai elemző csoporttal és mostantól a mi híroldalunkon az ő jóvoltukból heti rendszerességgel kriptovalutákról szóló technikai elemzéseket is olvashattok! Előreláthatólag augusztustól fogtok heti rendszerességgel kb 1-2 elemzést kapni a Falkától.

Nah de kik is ők és miért rájuk esett a választásunk?! Egy rövid ismertetőt készítettünk a leendő technikai elemzőinkről a CryptoFalkáról.

Figyelem, CryptoFalka a Bázison!A CryptoFalka 2018. március 1-jén szinte bombaként robbant be a magyar kriptovaluta életbe, az azóta eltelt rövid idő alatt közel 2000 Facebook követőt gyűjtöttek és a Facebook oldalukon olvasható értékelések és kommentek rendkívül pozitívak, a csoport fókuszában a technikai elemzések állnak. Emellett rendszeresen osztanak meg híreket (Bitcoin Bázisosokat is!), illetve a kriptovilág legfontosabb témáit, projekt ismertetőket, oktatásokat is.

A csoport névjegye így szól a Facebook oldaluk alapján:

“Technikai és fundamentális elemzések a bitcoinról,ethereumról és a többi kriptovalutáról. Oktatási anyagok, esemény kalendárium, legfrissebb hírek. Egy új generációs kriptovaluta csoport, ahol napi szinten megosztjuk veletek a szakma legjavát.”

A mi figyelmünket a rendkívül pozitív értékelésük után a letisztult, minőségi és a laikusok által is könnyen érthető elemzéseik fogták meg. A grafikonjaik általában magyarázó szövegeket és ábrákat is tartalmaznak és tényleg csak azt ábrázolják, amiről szó is van az elemzésekben. A visszajelzések és az oldalukon található előtte/utána képek igen biztatóak és néha még a technikai elemzésekről teljesen elutasítóan nyilatkozó kriptósokat is meggyőzik. Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy a CryptoFalka elemzései igazán ideálisak a Bitcoin Bázis hírolvasó közössége számára, minőségi és szükséges kiegészítése lesz híroldalunknak.

Az egyeztetéseink során azt is megtudtuk, hogy nemrégiben elindítottak egy saját privát kereskedő csoportot a Slack applikáció segítségével, ahol mobilon és számítógépen keresztül működő napi tartalmakat szolgáltatnak. Oktatási anyagok, személyes mentorálás, technikai elemzések, projekt ismertetők, adattár, állandó piaci körkép, szignálok és hírek is szerepelnek a CryptoFalka privát csoportjának repertoárjában. Magyar viszonylatban eléggé egyedülállónak tűnik, a csoportról való értékelések is igazán pozitívak. Aktív tradereknek, illetve a tradelés iránt újonnan érdeklődőknek megérhet egy próbát.

Összegezve egy dinamikusan fejlődő, minőségi, könnyen érthető csoporttól fogtok heti szinten technikai elemzéseket kapni a Bitcoin Bázis oldalán! Mi már nagyon várjuk, hogy ezzel a kiegészítéssel teljes legyen az oldalunk és tényleg minden igényt kielégíthessünk. Üdv a Bázison CryptoFalka!

CryptoFalka Facebook oldal: https://www.facebook.com/cryptofalka/
CryptoFalka privát csoportja: https://www.cryptofalka.com/
CryptoFalka Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.