Csúcsot dönthet a Kaspa ebben a hónapban? A Bitcoin is közelebb kerülhet a 80 ezer dollárhoz

A kriptopiac június eleje óta némi stabilitást mutat, aminek a pozitív hatását a mémcoinok is élvezik. Sok altcoin jelentős áremelkedést ért el a hónap kezdete óta. A top tokenek viszont továbbra is ingadozó piaci trendeket mutatnak.

A Kaspa árfolyamának alakulása felkeltette a befektetők figyelmét is. A pozitív piaci trend is hozzájárult a projekt támogatottságának növekedéséhez. A Bitcoin végre újra elérte a 70 000 dolláros határt, de a befektetők körében még mindig vegyes a hangulat.

A Raboo egy új AI témájú mémérme, amely ígéretes jövő előtt áll. A negyedik előértékesítési szakaszban van, és már több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött össze. Szakértők szerint ez lesz a következő nagyobb altcoin, ami a piacra kerül.

A KASPA letörte az ellenállás szintet, és új csucsot dönthet ebben a hónapban

Miután túlélte a medvés trendet és a 0,09760 dolláros történelmi mélypontot, a Kaspa tokennel most 0,189 dolláron kereskednek. Az elmúlt 24 órában 8,19%-os árfolyamnövekedést ért el. Ez a közelmúltbeli piaci trend azt sugallja, hogy a projekt legyőzheti a medvéket és tesztelheti a magasabb ellenállási szinteket is.

A Coinmarketcap a Kaspa-t a 25. legmagasabb piaci kapitalizációjú érmének rangsorolta 2024. június 4-én. A Kaspa pozitív árfolyamtrendje mutatja a projekt kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintjeit is .

A Bitcoin újra elérte a 70.000 dolláros határt

A szakértők szerint a Bitcoin árfolyamának bullish trendje nem rendelkezett elég lendülettel ahhoz, hogy néhány nappal ezelőtt átlépje a 70.000 dolláros határt. Most azonban a Bitcoinnal tokenenként 71.600 dollár környékén kereskedtek, az elmúlt 24 órában 1,47%-os emelkedéssel.

Az elemzők továbbra is úgy vélik, hogy az általános kriptopiac oldalazó maradhat, amíg a SEC jóvá nem hagyja az ETH ETF kibocsátók S-1 kérelmeit.

A jóváhagyás a becslések szerint e hónap végéig megtörténik. A szakértők azt tanácsolják a befektetőknek, hogy ebben az időszakban óvatosan kereskedjenek, mivel a Bitcoin árfolyama még mindig eshet. Ezért a befektetők új, ígéretes projektek felé mozdulnak el, ilyen például a Raboo.

A Raboo továbbra is vonzza a befektetőket, miközben elérte a 4. előértékesítési szakaszt

A Raboo egy új AI mémérme, amely a mémek szerelmeseinek egyesült közösségét helyezi előtérbe. A projekt a mesterséges intelligenciát és a SocialFi funkciókat ötvözi, hogy a tulajdonosokat izgalmas mémfejlesztő tevékenységekben való részvételre ösztönözze. A befektetők elképesztő nyereményeket nyerhetnek minden egyes feladatért vagy versenyért, amelyben részt vesznek.

A Raboo a csúcstechnológia, az AI szakértelem és egy kis mémvadász készség legfinomabb keverékéből jött létre. Jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban tart, több mint 8000 regisztrált felhasználóval és 2500 tokentulajdonossal. A Raboo tokennel jelenleg 0,0048 dolláron kereskednek. Az érme 233%-os növekedést ígért az előértékesítés során, a jelenlegi árfolyam alakulása azt mutatja, hogy ez lehetséges.

A Raboo-tulajdonosoknak nem kell megvárniuk az indulás napját, hogy kihasználhassák az előértékesítésben résztvevő érmék és nyeremények előnyeit. Különböző kihívásokban vehetnek részt már most, hogy extra tokeneket és ajándékokat szerezzenek. A projekt minden győzelmet valós értékké alakít át.

A szakértők előrejelzése szerint a Raboo előértékesített tokenje az indulás napján eléri a 100-szoros értéket. A projekt célja, hogy kihívóként jelenjen meg a Pepe, a Dogecoin és a Shiba Inu mellett. A Raboo árfolyammozgása miatt most a legjobb érme, amibe most érdemes befektetni. Nem meglepő, hogy a Bitcoin és a Kaspa befektetői az előértékesítésbe is becsatlakoztak.

Konklúzió

A Raboo tokentulajdonosok és regisztrált felhasználók számának közelmúltbeli növekedése azt mutatja, hogy a jövőben érdemes lesz odafigyelni rá. A hatékony technológia és a mesterséges intelligencia jellemzőinek finom keveredése megkülönbözteti a többi memecointól. A Bitcoin- és Kaspa befektetőknek most kell bevásárolni az előértékesített tokenekből, hogy jelentős előnyökhöz jussanak.

A Raboo előértékesítéséhez itt tudsz csatlakozni.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***