A Solana új alkalmazásával játszva kereshetsz kriptót

A Cupcake nevű alkalmazás a közösségi játékok TikTok-szerű feedjét használja, hogy a játékosokat bevezesse a kriptovilágba, és Solana-alapú jutalmakat kínáljon.

A B+J Studios kedden indította el a Solana blokkláncra épülő Cupcake nevű online játékalkalmazásának új közösségi jutalmazási programját. A webes élményt szórakoztató – és rendkívül vonzó – potenciális belépési pontnak nevezte a kriptovaluták világába.

A Cupcake a TikTokhoz hasonló feed formátumot használva a kriptokultúra és a mémek által inspirált minijátékokat kínál. Olyan játékokat tartalmaz, mint a Would You Rather, a Caption This és a Two Truths and a Lie. A játékokkal jutalmakat lehet szerezni. A B+J Studios a Cupcake-et „CultureFi” alkalmazásként tartja számon, olyan trendek nyomdokain lépkedve, mint a GameFi és a SocialFi.

A Cupcake közösségi játékai új módot teremtenek arra, hogy megünnepeljük, megértsük és csatlakozzunk a kripto-innováció üteméhez.

– mondta Chris Liquin, a Cupcake vezérigazgatója.

„Az efemer játékokból álló gördülő feedünk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák és megtapasztalják a hét trendi kulturális pillanatát, aktív szerepet vállaljanak a trendben, és az  elköteleződésért díjakat és jutalmakat nyerjenek.”

A Cupcake játékosok „Proof of Cake” jutalmakat gyűjtenek – egyedi, cupcake-témájú gyűjtemény, amelyek különböző szinteken érkeznek – és jutalmakat, köztük készpénzt, tokeneket, árucikkeket, tapasztalatokat, digitális státuszt és hozzáférést különleges eseményekhez.

A játék mától érhető el a Cupcake.com oldalon és a TikTok-szerű dizájn miatt az okostelefonon görgető játékosokat célozza meg. A Cupcake célja, hogy könnyebbé tegye a kriptotérbe való belépést, ráadásul Solana-alapú jutalmakkal. A B+J Studios mellett a The Nifty, a Cube, a Moutai mémérme, a SolCasino és a BONK is csatlakozik a Cupcake elindításához, tartalmat és jutalmakat biztosítva.

Alacsony költségének és sebességének köszönhetően a Solana egyre népszerűbb blokklánc lett videojátékok indításához. Ilyenek például a Star Atlas űr MMO, a MixMob nevű versenyzős játék és az Aurory nevű szörnycsatajáték. Az egyik ilyen Solana-alapú eszközökkel rendelkező játék, a hős lövöldözős Nyan Heroes szerdától, május 8-tól újraindítja pre-alfa demó szervereit a második játékkörre, a play-to-airdrop jutalmakkal.