Arthur Hayes a Bitcoin és az altcoinok rally-jára fogad a harmadik negyedévben

A bikapiac és az altcoin season már látótávolságon belül van! A piac általános hangulata rendkívül nyugodt, az altcoinok pedig lokális mélypontokon kereskednek, ez pedig tökéletes belépési szintet teremt a parabolikus növekedés előtt álló projektek számára. Erről van meggyőződve Arthur Hayes is, a kriptovaluták ikonikus alakja. Hayes szerint az év harmadik negyedéve a piac felfutásáról fog szólni, cikkünk pedig összegyűjtötte a legígéretesebb projekteket a piacon!

CYBRO előértékesítés: egyedi DeFi-projekt a millió alternatívából

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével globális figyelmét élvezi a kripto-bálnáknak. Ez az élvonalbeli DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál befektetői számára, hogy minden körülmény között maximalizálhassák bevételeiket.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-val rendelkező CYBRO token mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a tizenéves tapasztalattal rendelkező bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni. A CYBRO mindemellett elindította ajánlási programját júliustól, ami 12%-os jutalékkal kecsegtet az első ajánlottak, 3%-kal a második ajánlottak és további 2%-kal a harmadik ajánlottak befizetéséből. A jutalmak minden héten USDT-ben kerülnek jóváírásra, és a bónuszt felhasználók számára megduplázzák a CYBRO-pontokat az első befizetésük után.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking-jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni a lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz az 1200%-os megtérülésért! <<<

A Bitcoin készen áll a kitörésre, új csúcsok jöhetnek

A Bitcoin BTC Price BTC Price árfolyama jelenleg 60 – 64 500 dollár között kereskedik. Annak ellenére, hogy rövid távon inkább a medvék uralják az árfolyamot, az elmúlt hat hónapban 40% feletti emelkedést mutatott az eszköz. A legközelebbi ellenállás 66 350 dolláron, a második 71 200 dolláron található, a technikai indikátorok szerint pedig hamarosan jöhet a bikás felfutás!

Felfutásra készül az Ethereum

Az Ether ETH Price ETH Price árfolyama az elmúlt időben visszaesett 3290 – 3533 dollár közé, a legközelebbi ellenállás pedig 3630 dollárnál található. Az elmúlt hat hónapban több mint 55%-kal nőtt a legnagyobb altcoin árfolyama, a 3140 dolláros támasz pedig kitart. Az RSI és a MACD indikátorok vegyes jeleket küldenek, ugyanakkor az eszköz 10%-ot meghaladó növekedés előtt állhat, ezzel megugorva a 3875 dolláros szintet.

Emelkedő jeleket mutat a Solana

A SOL SOL Price SOL Price árfolyama jelenleg 128,9 – 157,6 dollár között ingadozik. Az elmúlt heti 11,72%-os növekedéssel visszaállni látszik a bikás lendület. Az eszköznek minél hamarabb meg kellene ugrania a 168,72 dolláros ellenállást, hogy elindulhasson a 197,44 dolláros lokális csúcs felé. Ehhez meg kell tartania a 111,28 dolláros támaszt, amelyre a technikai indikátorok szerint nagy esély van.

Az Ondo-ban rejlő potenciál

Az ONDO jelenleg 1,07 – 1,31 dollár között kereskedik, az elmúlt időszak rendkívül volatilis volt az eszköz számára. Míg a múlt héten egy 3%-os, addig a múlt hónapban egy 16%-os értékcsökkenésen ment keresztül. Előtte azonban több mint 3800%-ot emelkedett az eszköz árfolyama, most pedig az RSI és a sztochasztikus mutató is trendfordulást jósol, amivel elindulhatna az eszköz 1,42 – 1,67 dollár közé.

Következtetés

A BTC, az ETH, a SOL és az ONDO kétségkívül hihetetlen projektek hatalmas potenciállal, ugyanakkor a CYBRO technológiai fejlettsége és célja a decentralizált protokollok között minden korábbi versenytársat túlteljesítenek. Az AI-alapú eszközök, az exkluzív airdropok és a pénzvisszafizetési protokoll piacvezetővé teheti a Blast-ökoszisztéma projektjét.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***