Mérföldkőhöz érkezett a CYBRO előértékesítése, 1200%-os nyereség előtt állunk?

A piac fellendülésével gombák módjára szaporodnak az ICO-t és előértékesítést kínáló projektek, ugyanakkor nehéz megtalálni az igazi gyöngyszemet. A kriptovaluta-startupok robbanásszerű növekedése megkérdőjelezhetetlen, viszont csak egy projekt hivatott biztosan erre: a CYBRO.

Mi az a CYBRO?

A CYBRO egy újgenerációs DeFi-platform, mely jövedelmező és biztonságos kínálatával a kezdő és tapasztalt befektetők vagyongyarapodását szolgálja. A projekt előértékesítési kampánya jelenleg is zajlik, eddig már közel egymillió dollárt sikerült összegyűjteniük, és ha hinni lehet a pletykáknak, egy Ethereum-bálna is jelentős CYBRO-tokenfelvásárlást tervez.

Fejtsük meg, miért került fel a bálnák radarjára ez az ígéretes DeFi-projekt.

Mit jelent az előértékesítésbe való befektetés?

A kampány során már több mint 4000 befektető vásárolt CYBRO-tokent, a mindössze 0,025 dolláros árfolyam rendkívül kedvezőnek mondható, ennek köszönhetően pedig több mint 25 millió token talált már gazdára. Ez az ár egyébként 58%-os kedvezményt és 140%-os ROI-t biztosít a token generation event után, amikor is 0,06 dolláros árfolyamon listázásra kerül a $CYBRO.

Az előértékesítési kampányon kínált készlet korlátozott, mindössze a tokenek 21,5%-a vásárolható meg ebben a formában.

Extra előértékesítési kedvezmény a nagybefektetők számára

Az előértékesítésben résztvevő felhasználók egy rendkívül speciális CYBRO-ajánlatban is részesülnek. Ez az ajánlat 12%-os jutalékot biztosít az elsődleges forrásokból, 3%-os jutalékot a második szintű forrásokból és további 2%-os jutalékot a harmadik szintű forrásokból. Az ajánlókód használatával minden felhasználó dupla pontot kap az első befizetése után, a program pedig július 15-éig elérhető – a jutalmak ezután kerülnek szétosztásra, USDT formájában.

Mindemellett azok a befektetők, akik legalább 1000 dollárral járulnak hozzá a CYBRO előértékesítéséhez, heti rendszerességgel kapnak Ether-jutalmat a TGE után, melyek azonnal jóváírásra kerülhetnek számlájukra. Nem meglepő, hogy erre az ajánlatra felfigyelt egy Ethereum-bálna is, aki serényen gyűjti a CYBRO tokeneket, hogy bebiztosítsa részesedését.

>> Csatlakozz Te is a korai befektetőkhöz, építsd vagyonod a CYBRO-val! <<

Ezért a bálnák kedvence a CYBRO

A CYBRO technológiája a legkorszerűbb AI-alapú eszközöket használja, hogy a legstabilabb DeFi-hozamgenerátor legyen. A Blast-ökoszisztémára épül, mely az egyetlen második rétegű skálázási megoldása az Ethereumnak, amely natív hozamot képes kínálni Ether-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO a Blast-ökoszisztémában kiemelt helyen helyezkedik el, a platform által kínált stratégiák a konzervatív és a kockázattűrő befektetők számára egyaránt helytállóak. A projekt által kínált piactér a legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb eszközöket kínálja a vagyongyarapítás érdekében.

A CYBRO elemzése során több piackutató is egyedi jelzőkkel és tulajdonságokkal illette a projektet, mely arra enged következtetni, hogy hatalmas potenciál áll előtte:

  • AI-alapú innovációk: A CYBRO AI-alapú eszközei a befektetési portfóliókat megállás nélkül figyelik, igyekeznek a felhasználói preferenciák és a piac sajátosságai alapján a lehető leghatékonyabb szignálokat biztosítani. A CYBRO 2024-es és 2025-ös ütemterve alapján a felhasználóközpontú innovációkat az AIBroker chatbot biztosítja, de érkezik a One-Click Investment, mely zökkenőmentes DeFi- és CeFi-integrációt kínál.
  • Átláthatóság és biztonság: A CYBRO két átfogó biztonsági auditon esett át, melyet az Assure DeFi és a Certik Utóbbi 81 feletti biztonsági pontszámot adott a platformnak, mellyel bekerült az 50 leginkább megbízható platform közé, ebből elsőként, amely előértékesítési kampányt folytat. A Blast Explorer és a CoinGecko bejegyzései tovább növelik a platform megbízhatóságát, a projekt pedig 25 000 dolláros tartalékot képzett a hibák elhárítására.
  • CYBRO token-segédprogram: A $CYBRO token a platform gerincét adja, irányítási tokenként szolgál. Amellett, hogy tulajdonosai jogosultak dönteni a platform jövőjét illetően, a token extra kamatokat biztosít a staking-szolgáltatásokhoz, és részvételt biztosít egy közelgő airdrop-hoz is. A további előnyök közé tartozik a pénzvisszafizetés, a kedvezményes kereskedési és kölcsönzési díjak, valamint a programhoz járó biztosítás.
  • Elkötelezett közösség: A CYBRO több mint 15 ezres rajongótáborral rendelkezik a különböző közösségi médiafelületeken, köztük az X-en, a Discordon és a Telegramon. A közösségi ösztönzők fenntartják az aktivitást, a platform tokenomikája pedig a teljes 1 millió dolláros CYBRO-kínálat 5%-át a legaktívabb tagok számára ajánlja fel.
  • Bikás előrejelzések: Az iparági elemzők szerint a $CYBRO előtt megdöbbentő, 1200%-os ROI áll, mely a blue chip kriptotőzsdéken való listázás után még magasabb szintekre emelheti a token árfolyamát.

Következtetés

A júniusra tervezett indítással a CYRO az egyik legkeresettebb AI-alapú DeFi-platform lehet, mely a felhasználóközpontú megközelítést magas szintű biztonsággal ötvözi. Nem véletlen, hogy több Ethereum-bálna is csatlakozott már a projekt előértékesítési kampányához. A nagy növekedési lehetőségek első sorban a korai felhasználók számára adottak. Amennyiben felkeltette érdeklődésed a projekt, járj utána magad, mivel egy hatalmas dolog van készülőben!

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***