Altcoinok, melyek hozama akár az életedet is megváltoztathatja

Ahogyan egyre izgalmasabb fázisba lép a kriptovaluta-piac, az altcoinok elkezdik felkelteni a befektetők érdeklődését. A radar alatt mozgó projektek előbb vagy utóbb parabolikus mozgást fognak produkálni, hozamuk pedig teljesen megváltoztathatja az alapos befektetők életét. Cikkünk feltárja ezeket, úgyhogy ne maradj le!

A CYBRO előértékesítése felkerült a bálnák radarjára

A CYBRO egy új decentralizált platform, melynek célja a felhasználók hozamgyarapításának a segítése a Blast ökoszisztémán belül. A Blast arról ismert, hogy a legjobb natív hozamokat ígéri Ethereum-ra (ETH) és stablecoin-okra egyaránt. A CYBRO fő funkciója, hogy a felhasználókat segítse ezen lehetőségek kihasználásában.

A CYBRO előértékesítési kampányában rendkívül alacsony áron, mindössze 0,025 dollárért lehet beszerezni a tokeneket, melyek 58%-kal olcsóbbak a jövőbeli listázási árnál. Ez a potenciálisan 300%-os megtérülést hozó befektetés számos bálna radarjára felkerült. A kampány során már 25 millió token talált gazdára, a teljes készletnek pedig csupán 21%-át szánták előértékesítésre.

>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel a készlet erejéig! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blast-on található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. A decentralizált és centralizált tőzsdei listázások segíthetik az elérés növelését a felhasználók körében.

>> Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 300%-os hozamért! <<

Stabil növekedést mutat a Pepe

A PEPE jelenlegi árfolyama 0,00001276 – 0,00001686 dollár között ingadozik. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 8,73%-kal csökkent a token értéke, az elmúlt hónapban több mint 71%-kal emelkedett. A PEPE legközelebbi ellenállási szintje 0,000019 dollárnál található, 52/100-as RSI-je pedig kiegyensúlyozott szintre enged következtetni.

Előrejelzés a Toncoin számára

A TON jelenleg 6,37 – 7,14 dollár közötti tartományban mozog. Az elmúlt héten 15,79%-kal, az elmúlt hónapban 25,50%-kal emelkedett a token árfolyama. Várhatóan a bikás lendület tovább folytatódik, ehhez azonban meg kell tartania az 5,91 dolláros támaszt. A következő ellenállás 7,46 dollárnál található. A TON az elmúlt hat hónapban 229%-os növekedést mutatott be, trendje megkérdőjelezhetetlenül bikás.

Volatilis helyzetben a Celestia

A TIA árfolyama 9,91 – 12,78 dollár között kereskedik, az elmúlt hetekben korrekciós lépések sújtották. Az elmúlt heti 5,71%-os értékcsökkenése elenyésző hathavi, 15,66%-os növekedése mellett, ugyanakkor a trend alább hagyott 2023-hoz képest. Az RSI-je 57/100, legközelebbi ellenállási szintje pedig 13,81 dollárnál található. Az egyszerű mozgóátlagok 11 dollár körül mozognak, biztosítva a stabilitást.

Nehéz helyzetben az Arbitrum

Az ARB jelenleg 1,04 – 1,22 dollár között mozog. Az elmúlt héten 6,43%-kal csökkent az értéke, ezzel korrigálta a múlt havi esését. Az elmúlt félévnek nemsok izgalmat mutató eszköz RSI-je jelenleg 62/100, az eszköz túladott. A korrekciós lépés befejezését követően visszatérhet a bikás trend, de ehhez új tőke kell. Kulcsfontosságú ellenállása 1,34- és 1,53 dollárnál található.

Következtetés

A PEPE, a TON, a TIA és az ARB jelentős növekedés előtt állnak, ugyanakkor rövid távon benne van a kockázat a projektekben. A CYBRO előértékesítési kampánya azonban megoldást kínál erre a problémára, mivel a projekt csupán 2024 második negyedévét követően indul. A Blast-ökoszisztéma legújabb szereplője könnyedén piacvezető lehet.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***