Az elemző szerint júliusban érkezhet az Ethereum ETF és az altcoin season

Izgalmas előrejelzés jelent meg a potenciálisan júliusban induló Ethereum ETF számára. A 2024-es bikapiac ezzel együtt pedig igazán kezdetét veheti, mivel a befektetők ezzel a dátummal azonosítják az altcoin season kezdetét is. A felkészülés közepette számos altcoin fog parabolikus mozgást produkálni, cikkünk pedig bemutatja, mely projektekre érdemes igazán odafigyelni.

A CYBRO előértékesítése felkerült a bálnák radarjára

A CYBRO egy új decentralizált platform, melynek célja a felhasználók hozamgyarapításának a segítése a Blast ökoszisztémán belül. A Blast arról ismert, hogy a legjobb natív hozamokat ígéri Ethereum-ra (ETH) és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO fő funkciója, hogy a felhasználókat segítse ezen lehetőségek kihasználásában.

A CYBRO előértékesítési kampányában rendkívül alacsony áron, mindössze 0,025 dollárért lehet beszerezni a tokeneket, melyek 58%-kal olcsóbbak a jövőbeli listázási árnál. Ez a potenciálisan 300%-os megtérülést hozó befektetés számos bálna radarjára felkerült. A kampány során már 25 millió token talált gazdára, a teljes készletnek pedig csupán 21%-át szánták előértékesítésre.

>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel a készlet erejéig! <<

A CYBRO token biztosítja a pénzvisszatérítés lehetőségét, kedvezményes hitelezési és műveleti díjakat biztosít, extra staking jutalmakban részesít, exkluzív airdropot generál és biztosítási programmal kecsegtet. Ez a szilárd alap tökéletes lehetőséget teremt a CYBRO számára, hogy a TGE, vagyis a token generation event-en 2024 harmadik negyedévében sikeresen debütáljon.

A CYBRO segítségével növelhető a kriptovagyon a különféle Blaston található trezoroknak köszönhetően, mely az egyetlen Layer 2-es blokklánc alapértelmezett hozammal ETH-re és stablecoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja a felhasználók számára a lehető legmagasabb megtérülés biztosítása stratégiáktól függetlenül, egy átlátható felületen. A decentralizált és centralizált tőzsdei listázások segíthetik az elérés növelését a felhasználók körében.

>> Növeld kriptovagyonod a $CYBRO segítségével! Csatlakozz most akár 300%-os hozamért! <<

Előrejelzés a Solana számára

A SOL SOL Price SOL Price kereskedése jelenleg 139,5 – 163 dollár között zajlik. Az elmúlt hat hónapos, 66,99%-os növekedés ellenére az elmúlt héten 13,64%-kal, az elmúlt hónapban 20,44%-kal csökkent az eszköz árfolyama. 40/100-as RSI-je arra enged következtetni, hogy az eszköz kissé túladott. Legfontosabb ellenállása 174,81 dollárnál található, támaszát pedig a 127,85 dollár adja.

Ez vár az Avalanche-ra

Az AVAX árfolyama jelenleg 28,24 – 32,92 dollár között ingadozik. Az RSI-je az eszköznek 29/100, ami arra enged következtetni, hogy a trendforduló hamarosan bekövetkezik. Az AVAX árfolyama az elmúlt héten 18,22%-kal, az elmúlt hónapban 29,20%-kal húzódott visszább. A bikás trend megerősítése érdekében át kellene törnie a 35,79 dolláros ellenállást, ekkor elindulhatna 40,46 dollár felé.

Korrekciós fázisban az XRP

Az XRP jelenleg 0,46 – 0,51 dollár között mozog. A token a korrekciós jeleket mutatja, nincs benne egy nagyobb felfutás egyelőre. Az elmúlt hat hónapban 19,21%-kal csökkent az XRP árfolyama, vagyis közel lehet a piaci mélypont. A trendfordulót követően azonban elindulhat az XRP a 0,53 dolláros árfolyam felé, melyet RSI-je és MACD-je is alátámaszt.

A Polkadot jelenlegi trendje

A DOT árfolyama jelenleg 5,94 – 6,87 dollár között kereskedik. A token a piaccal együtt korrekciós fázisban van, árfolyama az elmúlt héten 9,83%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban 18,13%-os értékcsökkenést produkáló eszköznek minél hamarabb az 5,50 dolláros támasz fölé kellene kerülnie, hogy megindulhasson a 7,36 dolláros ellenállás felé.

Következtetés

Az altcoin season érkezik, a kérdés csupán az, hogy mikor. A SOL, az AVAX, az XRP és a DOT olyan altcoinok, melyek már bizonyítottak, azonban most rövid távon jelentős bizonytalansággal küzdenek. Ameddig rendeződik helyzetük, az olyan projektek, mint a CYBRO előtérbe kerülhetnek. A Blast-ökoszisztéma legújabb projektje várhatóan 2024 második negyedévét követően indulhat el, a bikapiac csúcsán pedig narratívája élmezőnyébe is tartozhat.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***