Altcoin ritkaságok elrejtve a szem elől, ne maradj le!

A kriptovaluták dinamikus fejlődésen mentek keresztül az elmúlt hónapokban, ugyanakkor egyes altcoinok nem kapják meg a nekik járó figyelmet. Ezek a kevésbé ismert projektek most előkerülnek a háttérből és hatalmas növekedési potenciáljukról tesznek tanúbizonyságot. Ez a cikk bemutatja azokat a kriptovalutákat, melyek most még rejtve vannak a szemek elől, de hatalmas megtérüléssel kecsegtethetnek.

CYBRO előértékesítést: ismerd meg a Blast első piacterét

A CYBRO a Blast Layer 2-es blokklánc innovatív környezetét felhasználva vezeti be első piacterét, mely konzisztens kriptovaluta bevételekhez juttathatja befektetőit. A 2024 második negyedévében induló platform felkeltette a korai befektetők érdeklődését, kedvező feltételekkel csábítja az érdeklődőket kampányába.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, melyek mindössze 0,015 dollárért, 75%-os kedvezménnyel lehetnek a nagyérdeműé. A tokentulajdonosok a vásárlással kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különféle bónuszokhoz a jobb bevételi lehetőségek érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel látja el a felhasználókat, melyek növelik a bevételeket, ide tartozik a staking, a tőkeáttételes farmolás és a kölcsönbe adás. A Blast versenyképes hozamait kihasználva a CYBRO kezdetben magas hozamú staking lehetőségeket helyez előtérbe, melyek a legmodernebb kripto/fiat párokat és a saját letétkezelési lehetőségeket erősítik meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik tulajdonosaik számára az exkluzív airdropokban való részvételt, a cashback-szisztémát, a csökkentett kereskedési- és hitelezési díjakat, valamint a platformon belüli, házi biztosítási programot.

Ez az innovatív funkció hozzájárul a CYBRO potenciális értéknövekedéséhez a 2024 harmadik negyedévére tervezett TGE – token generation event – után is, ami jelentős előnyöket hordoz az előértékesítés során bekapcsolódó befektetők számára.

>> A CYBRO előértékesítése elindult, csatlakozz MOST! <<

Celestia (TIA): viszontagságos idők tökéletes hónapok után

A TIA hatalmas leértékelődésen ment keresztül az utóbbi időben: egyhetes csökkenése 23,64%, egyhavi csökkenése pedig 39,35% volt. Ennek ellenére a TIA az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta volt, szenzációs 2023-as debütálását követően. Jelenleg a TIA 7,71 – 13,14 dollár között ingadozik, a bizonytalan piaci környezet azonban óvatosságra inti a befektetőket.

A jövőre nézve fontos lenne a TIA számára, hogy a 10- és 100 napos mozgóátlagot újra átlépje. Ebben az esetben célba vehetné a 15,73 dolláros árfolyamát, és hosszú távon a 21,17 dolláros második ellenállást is. Jelenleg az RSI értéke 32/100, vagyis az eszköz erősen túladott. A befektetőknek lehet érdemes kivárni a 4,86 dolláros támaszt belépés érdekében.

Sei (SEI): elemzés és előrejelzés

A Sei – mint az összes többi eszköz – hatalmas volatilitással nézett szembe az utóbbi időben. A SEI token ára múlt héten 34%-kal, múlt hónapban pedig 54%-kal csökkent. Hathavi emelkedése ennek ellenére még így is 380% felett van, árfolyama pedig 0,39 – 0,73 dollár között ingadozik.

Vegyes kilátásokkal néz szembe egyébként a projekt, mivel a 0,24 dolláros támasz nem tűnik túl erősnek. Amennyiben stabilizálódik a piaci környezet, úgy ezzel nem is kell foglalkozni, de a 0,91 – 1,24 dolláros tartomány jelenleg szintén nehéz feladatnak tűnik.

Starknet (STRK): bizakodóak a legutóbbi mozgások

Az STRK árfolyama jelenleg 1,06 – 1,99 dollár között mozog, a piaccal együtt zuhant az utóbbi időben. Az elmúlt héten 33,87%-ot, az elmúlt hónapban több, mint 40%-ot esett az értéke, ugyanakkor a nemrégiben debütáló Layer 2-es megoldás a korrekció után ismét elindulhat felfelé.

Az STRK rövid távú kilátásai nagyban függnek a piac jelenlegi állapotától, ugyanakkor hosszú távon elválhat attól, és megpróbálhatja bevenni a 2,50 dolláros ellenállást. Amennyiben viszont kitart a pánik a geopolitikai feszültség miatt, könnyedén 0,63 dolláron találhatjuk az árfolyamot.

Következtetés

Az olyan érmék, mint a TIA, a SEI és az STRK a következő bikapiacon hatalmas növekedést mutathatnak be, ugyanakkor az elmúlt hónapokban bemutatott növekedésük miatt egyre nehezebb lesz lépkedni a lépcsőn felfelé. Éppen ezért kiváló lehetőséget teremt az előértékesítési szakaszban lévő CYBRO, mely a Blast ökoszisztéma szerves részeként, innovatív technológiájával és fiatal életpályájával a következő bikapiac egyik legnagyobb meglepetése lehet!

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***