A LINK és XLM rajongói a DeeStream (DST) felé fordulnak – 80-szoros jutalom

A kriptovaluták dinamikus piacán már nevet szerzett magának a Chainlink (LINK) és Stellar (XLM) is, ugyanakkor befektetőik most az iparág egyik új szereplőjére figyelnek, a DeeStream-re (DST). A CCIP legjelesebb képviselőjelént a Chainlink (LINK) jelentős szereppel rendelkezik a kriptopiacon, a Stellar (XLM) pedig a Ripple-adta hátszélnek köszönhetően ígéretes potenciállal rendelkezik. A hagyományos eszközökön túl ugyanakkor új, alternatív lehetőségek is vonzóak lehetnek.

A DeeStream (DST) innovatív megközelítése, melyet felépít a decentralizált streameléshez, bevételmegosztási modelljével és közösség-orientált szellemiségével párosulva számos befektető és rajongó figyelmét felkeltheti. Mellettük a tartalomgyártók lehetnek azok, akik részesedni szeretnének a DST által jövendölt 80-szoros megtérülésből húsvét közepette.

A CCIP rekordhasználata túlfeszíti a Chainlink-et

A LINK árfolyama az elmúlt hónapban 18,5 – 19,7 dollár között mozog, mely jelentős, 5,77%-os emelkedést jelent. A CCIP – vagyis a Cross-Chain Interoperability Protocol – példátlan növekedésnek lehetett szemtanúja, mely az elfogadást és adaptációt támasztja alá. A rekordmagasságokat Wu Blockchain közölte, mely rávilágít a CCIP teljesítményére. A protokoll több, mint 207 000 dolláros teljesítményt ért el.

Ezen kívül a CCIP lenyűgöző, 48 ezer láncon átívelő kérelmet dolgozott fel ugyanebben az időszakban, amely szintén rekordot jelent. Az összesített kérelmek száma meghaladta a 81 ezret, mely a teljes díjjal számolva figyelemreméltó növekedést generált. A fejlesztők továbbra is bíznak a Chainlink-ben (LINK) és a CCIP-projektben.

A mesterséges intelligencia virágoztathatja fel a Stellar-t

Az XLM lenyűgöző teljesítményt nyújtott az elmúlt héten, árfolyama 0,121 – 0,139 dollár között mozgott, emelkedése elérte a 13,85%-ot. A Stellar Lumen folyamatosan teret hódít, és a mesterséges intelligencia algoritmusai az év végére hatalmas teljesítményt vetítenek előre erre az altcoinra. Az XLM árfolyama tovább emelkedhet 2024-ben.

Az egyik ilyen algoritmus a historikus ármozgásokon és a Bitcoin-felezési eseményén alapul, mely azt sugallja, hogy az XLM árfolyama év végére elérheti a 0,41 dolláros szintet is, mely 205%-os emelkedésnek feleltethető meg. A gépi tanulási platformok, mint a CoinPriceForecast ugyanakkor „csak” 0,15 – 0,17 dolláros tartományt vetít előre.

A kriptorajongók elkezdtem a DeeStream-re váltani

A DeeStream-nél a bevételek megosztása a platform ökoszisztémájának kulcsfontosságú eleme. A szponzorált hirdetések, a platformdíjak és az előfizetői csomagok mind hozzájárulnak a bevételi forrásokhoz, melynek 50%-át a DeeStream a tokentulajdonosok javára ajánlja fel. Ezen kívül a tartalomgyártókat csupán 2-10%-os díjjal terhelik az előfizetések után.

A DeeStream (DST) előértékesítésében részt vevő befektetőknek lehetőségük van a kezdettől fogva részt venni egy úttörő projektben, a DST tokeneket pedig most csupán 0,055 dolláros áron szerezhetik be a második előértékesítési szakaszban. A DeeStream (DST) már több, mint 17 ezer regisztrált felhasználóval és 3200-nál is több befektetővel rendelkezik. A DST tokenek pedig 1000 napra zárólás alá kerülnek a likviditás, a biztonság és az átláthatóság fenntartása érdekében.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***