A Deffect automatizált Market Maker-t indít a DeFi ökoszisztéma részére

Az elmúlt évben a decentralizált pénzügyi (DeFi) piacon exponenciális növekedés volt tapasztalható, sokan dollármilliárdokat fektettek következő generációs projektekbe. A Deffect most elindította saját platformját – egy automatizált market maker-t, amely decentralizált, automatizált és átlátható projektekkel büszkélkedhet.

A Deffect fő célja a kulcsindikátor-effektusok megfogalmazása annak érdekében, hogy az ügyfelei részére komoly jutalmakat biztosítson. Ez egy sharing economy megjelenéséhez vezet, ahol a DeFi-hatások a piaci szereplők között letétkezelés nélkül megosztásra kerülnek. A DeFi piac kiszolgálása érdekében a Deffect utat nyit a piaci decentralizációhoz, a kereskedési autonómiához és a jutalomszerzéshez.

A Deffect Sharing Benefit Economy platformjának (DSB) megértése

Jelenleg a DeFi piacon fejlesztett alkalmazások arról ismertek, hogy felhasználói díjakat számolnak fel az általuk használt szolgáltatásokért cserébe. A DSB-vel azonban az ügyfelek díjat kapnak a kereskedőktől. A DSB koncepció zökkenőmentesen, automatizált módon kerül alkalmazásra. Cserébe megkönnyíti a szabványos ökoszisztéma-modulok peer-to-peer kereskedését, megkönnyítve ezzel az okosszerződéseken az alapértelmezett indikátort.

Más szavakkal élve, a felhasználóknak szem előtt kell tartaniuk azt, hogy a Deffect használatával automatikusan kifizetéseket kapnak, amikor játékokkal játszanak, a Deffect számára fejlesztenek, tranzakciókat hajtanak végre, vagy a DPOSL protokollban vesznek részt. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi azt, hogy jövedelmező kriptovaluta alapú jutalmakat szerezzenek, amelyek nem igényelnek központosított beavatkozást. Intelligens szerződések létrehozásával minden átlátható módon több platformon zajlik. Mivel az összes mutató kódolva van a Deffect okosszerződésein belül, a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik a kódot, hogy meghatározzák a decentralizált hatás átláthatóságát.

Mint Tron-alapú platform, a Deffect lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Tron mainneten tokeneket cseréljenek egy sor likviditási pool között. Ezenkívül a Deffectex révén a tranzakciók gyorsan feldolgozásra kerülnek. Néhány Deffect szolgáltatás: a Deffect Option (a bináris opciók kereskedésére szolgáló Tron mainneten lévő eszköz), Deffect Bolo (egyszerű, letétkezelési nélküli pénzpiaci protokoll, amely lehetővé teszi a kripto-alapú jóváírást), Deffect Dice (decentralizált szabvánnyal rendelkező játék, amellyel a felhasználók jutalmakat szerezhetnek), és a Deffect Humanities (egy olyan projekt, amely a felhasználói hűséget jutalmazza, egy nonprofit filozófia, melynek célja a projektek szavazással történő finanszírozása).

A DEF elővásárlásának bemutatása

Azok, akik részt akarnak venni a Deffect projektben, figyelemmel kell kísérniük a jelenleg is zajló token elővásárlást, amely 2020. december 26-án zárul. A DEF tokenek megvásárlásával a felhasználók lényegében a Deffect hálózat résztvevőivé válnak, ezáltal kripto-alapú díjakat szerezhetnek a korábban kiemelt indikátor hatásokon. A Deffect a DEF tokenkínálatát 900 millióban állapította meg. A DEF tokenek a közösségi tevékenységek alapján és a platform működési értékeinek megfelelően kerülnek kiosztásra.

Minél több felhasználó vesz részt a hálózati fejlesztésben, a kereskedésben, az eszközök digitalizálásában  vagy cseréjében, annál magasabb jutalmat kapnak.

A Deffect roadmap

A Deffect jelentős erőfeszítéseket tesz a teljes értékű ökoszisztémájának mielőbbi elindítására. 2021-ben a felhasználók számára elérhető lesz az AirDrop, a Binary Options Trading, a Decentralized OTC Market, a DEF Staking és a Dice Game. A közeljövőben a DEF token a decentralizált dApp váltókon listázásra kerül, míg 2022-ben a Deffect a BoLo és a Deffect Humanities szolgáltatásait indítja el.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, DeFi, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***