#DeFi – Újabb remek workshop az Open Blockchainnek köszönhetően!

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tovább zakatol az Open Blockchain sorozat, immáron nemzetközi előadókkal, és a publikus blockchain tér egyik legérdekesebb témája, a decentralized finance kerül górcső alá!

Seres István és Brezovszki Máté célja továbbra is egy rendszeres, szakmailag kiemelkedő élmény és tanulási lehetőség nyújtása a közösség számára.

Az első esemény a decentralizált pénzügyi protokollok sérülékenységét taglalta, vendégük Lewis Gudgeon, az Imperial College London számítástechnikai részlegének blokklánc kutatója volt.

Aki lemaradt, az az OBWS csatornáján megtalálhatja a felvételt.

 

A DeFi témakör már régóta a radarunkon volt. A jelenlegi helyzet lehetővé tette, hogy online térbe implementáljuk a workshopot, ezáltal globálisan megszólíthassunk érdeklődőket. Ezt ötvözve a DeFi témával, szerettünk volna egy izgalmas minisorozatot rendezni.

A következő esemény kiemelkedő abból a szempontból, hogy egy másik Imperial College London akadémikus Kahiua Qin kutatása lesz bemutatva, instant piaci reflektálással egybekötve az egyik vezető DeFi protokoll, az Aave protokoll képviselője, Emilio Frangella által.

A workshop kiemelkedő lehetőséget nyújt a magyar kripto közösség számára, hogy közvetlen kérdéseiket feltehessék a szereplők számára!

Regisztrálni Facebookon vagy az alanti meetupon érdemes.

Attacking the DeFi Ecosystem with Flash Loans for Fun and Profit

Friday, Jun 5, 2020, 2:00 PM

Online event
,

30 Members Went

DEFI news has been all over the place recently driven by the fact that the amount stored in protocols has reached the $1B dollar milestone not so long ago, but not to forget the recent hacks and surprises. Ethereum 2.0 and staking will most probably also raise awareness and result in great use cases and innovation. Let’s take a deeper look then int…

Check out this Meetup →

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.