#DeFi – Újabb remek workshop az Open Blockchainnek köszönhetően!

Tovább zakatol az Open Blockchain sorozat, immáron nemzetközi előadókkal, és a publikus blockchain tér egyik legérdekesebb témája, a decentralized finance kerül górcső alá!

Seres István és Brezovszki Máté célja továbbra is egy rendszeres, szakmailag kiemelkedő élmény és tanulási lehetőség nyújtása a közösség számára.

Az első esemény a decentralizált pénzügyi protokollok sérülékenységét taglalta, vendégük Lewis Gudgeon, az Imperial College London számítástechnikai részlegének blokklánc kutatója volt.

Aki lemaradt, az az OBWS csatornáján megtalálhatja a felvételt.

 

A DeFi témakör már régóta a radarunkon volt. A jelenlegi helyzet lehetővé tette, hogy online térbe implementáljuk a workshopot, ezáltal globálisan megszólíthassunk érdeklődőket. Ezt ötvözve a DeFi témával, szerettünk volna egy izgalmas minisorozatot rendezni.

A következő esemény kiemelkedő abból a szempontból, hogy egy másik Imperial College London akadémikus Kahiua Qin kutatása lesz bemutatva, instant piaci reflektálással egybekötve az egyik vezető DeFi protokoll, az Aave protokoll képviselője, Emilio Frangella által.

A workshop kiemelkedő lehetőséget nyújt a magyar kripto közösség számára, hogy közvetlen kérdéseiket feltehessék a szereplők számára!

Regisztrálni Facebookon vagy az alanti meetupon érdemes.

https://www.meetup.com/Open-Blockchain-Workshop-Series/events/270606440/