Ezen tokenek árfolyamát katapultálhatja a közelgő Dencun frissítés

A Bitcoin legutóbbi áresése sokakat megdöbbentett, de a szakértők szerint a legrosszabbon már túl vagyunk. Az egyik fontos tényező a várt Dencun frissítés, amelyről úgy vélik, hogy egyes kriptókat az egekbe fog repíteni. Ezeknek a kritikus piaci változásoknak a nyomon követése létfontosságú, ami rámutat egy következő cikkünk fontosságára, amely a potenciális “kripto-nyertesek” sajátosságait tárja fel.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2,5 millió dollárt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a kriptovilágban debütálásával. A projekt néhány hét alatt 2,5 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP immár készen áll arra, hogy hatalmas sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, ahol a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron, 0,055 dollárért veheted meg. Ráadásul ha most vásárolsz, egy rendkívüli, 45%-os kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Ragadd meg a BlastUP előértékesítés exklúzív előnyeit! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve a tokenértékesítésekhez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingelésen keresztül szerzett kamatokat.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó szerepet töltsön be. A projekt mögött álló, elszánt kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotér meghatározó szereplőjévé – egy egyszerű és hatékony indítási platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez most, hogy élvezhesd a korai előnyöket! <<

A Polygon helyzete a decentralizált tőzsdefejlesztés kihívásai közepette

A Polygon árfolyama 0,96 dolláron áll, az 1,11 dolláros 10 napos mozgóátlag és az 1,27 dolláros második ellenállási szint alatt. A decentralizált tőzsdei fejlesztések egy hullámzást indíthatnak el, ami potenciálisan az 1,13 dolláros legközelebbi ellenálláson túlra tolhatja a token árfolyamát. Az olyan technikai mutatók, mint az MACD azonban eladást jeleznek, ami közelgő kihívásokra utalhat.

A Polygon legközelebbi támasza 0,82 dollárnál van, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,92 dollárnál, ami általános bullish hangulatot sugall. A második támasza azonban a 0,63 dolláros mélyponton található. Hosszú távon a DEX mérföldköveikből származó potenciális értéknövekedés óriási lehet. Ettől függetlenül a sztochasztikus és az RSI továbbra is semleges, ami óvatosságra int az optimizmus közepette.

Óvatos megközelítés javasolt: Az OP jelenlegi árfolyama és potenciális növekedése

Az OP árfolyam jelenlegi trendjét tekintve óvatos megközelítés javasolt. A jelenlegi 3,42 dolláros árfolyamot és a legközelebbi 4,32 dolláros ellenállási szintet figyelembe véve potenciálisan emelkedést láthatunk. Azonban lényeges figyelembe venni, hogy a jelenlegi RSI és a sztochasztikus RSI mutatók semlegesek, ami azt jelzi, hogy jelenleg nincs sok felfelé irányuló lendület. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok 3,87 és 3,47 dolláron állnak, tehát van még lehetőség a javulásra.

Hosszú távon mindenképpen van lehetőség a növekedésre, figyelembe véve a 4,95 dolláros második ellenállási szintet. Az MACD azonban eladásra mutat, és az egyszerű mozgóátlagok is erre utalnak. Ez egy intő jelzés arra, hogy óvatosan cselekedjünk. Lefelé nézve a legközelebbi és a második támaszszint 2,95 és 2,20 dollárnál található, ami nagy kockázatot jelenthet, ha az árak tovább csökkennek. De az is ésszerű érv, hogy ezek a szintek vételi lehetőséget jelentenek a hozzáértő befektetők számára.

Következtetés

Míg más kriptók, például a Polygon és az OP növekedési potenciállal rendelkeznek, a BlastUP tűnik a leginkább kiemelkedőnek a változékony kriptotérben, különösen a Blast ökoszisztémáján belül. A BlastUP lenyűgöző előértékesítési teljesítményével és az AI és a Web3 eszközöket tartalmazó izgalmas tervekkel a DApp-indítások jutalmazó környezetének ígérete az előbb felsorolt projekteknél is nagyobb növekedési potenciált sugall. A közelgő Dencun-frissítés akár katapultként is szolgálhat, így most alkalmas az idő arra, hogy fontolóra vegyük a BlastUP előértékesítésben való részvételt, mielőtt a projekt a következő exponenciális fázisába lép.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***