A DOGE és SHIB visszaeshet, míg a MANIA kiváló teljesítményt nyújthat

A kriptopiac 3,5%-os emelkedésével újfent átlépte a 2 560 milliárd dollárt, ehhez elengedhetetlen volt a Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC), az Ethereum ETH Price ETH Price (ETH), a BNB (BNB) és a Solana SOL Price SOL Price (SOL) növekedése. Ugyanakkor a két legnagyobb mémcoin, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) jelentős csökkenést mutatott be. Az elemzők szerint az emelkedő trend hátterében a közelgő Bitcoin-felezés, a Bitcoin spot ETF-ek beáramlása és a közelgő kamatvágások állnak. Az óvatosság azonban továbbra is fennáll, mivel a kriptoeszközök jelentős realizáláson mehetnek keresztül.

Ebben a bizonytalan környezetben egy feltörekvő kriptoprojekt kiemelkedik az altcoinok közül, mely kiemelkedő teljesítményre lehet képes.

ScapesMania (MANIA): a nagy debütálás

Egy féktelenül sikeres, közel 18 400 befektetőt és több mint 60 000 követőt vonzó 6,125 millió dolláros finanszírozású előértékesítés után végre elérkezett a ScapesMania PancakeSwapon való debütálásának ideje. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditási párokkal indult.

A token stabilitásáról tett tanúbizonyságot, robusztus tokenomikája és a projektben rejlő potenciál elhozhatja a nagy sikert.

A tulajdonosok száma 18 410 volt az első 24 órában, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania ezzel azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

 

A listázást után három héttel a token árfolyama történelmi csúcsot ért el a maga 0,01477 dolláros értékével, ez pedig 147,77%-os emelkedést jelent.

 

A játék úttörő megközelítése

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes kriptós ismeretek nélkül merülhetnek el a magukkal ragadó élményekben. Eközben a befektetők profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül beleszólhatnak annak irányába.

Bizalom a közösségben

A jelenlegi bikafutam során a fejlődő alkalmi játékiparba való bekapcsolódás kedvező helyzetbe hozza a ScapesManiát. Valószínűleg te is hallottál a különböző játékprojektek sikertörténeteiről a legutóbbi piaci rally során. Ezúttal a ScapesMania áll készen arra, hogy beinduljon és felszabadítsa potenciálját ebben a virágzó piaci résben. A bálnák előrejelzések szerint 20 000 dollárt meghaladó további vásárlásokat terveznek.

Miért válaszd a ScapesManiát?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott, ami a kilengéseet és a jogosultságszerzést illeti. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv célja a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartása.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO irányításául szolgál, és játékon belüli pénznemként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért stakelhetnek is tokeneket, és részt vehetnek különböző tevékenységekben, amelyekért token jár. A csapat aktívan dolgozik a token hasznosságának bővítésén.
  • A jegyzékbe vétel utáni promóciós stratégia szilárd alapokon nyugszik. A csapat bizonyította marketingje erejét, ami a 6 millió dollár feletti előértékesítés sikerében, a 18 400 feletti tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezer fős közösségben és a 75 000 feletti átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.

Az előttünk álló út

Egy olyan világban, ahol az alkalmi játékok uralkodnak, a ScapesMania élen jár azzal, hogy okosan teljesíti a piac igényeit. A közönségtől elszakadt projektekkel ellentétben a ScapesMania igazodik a közösség igényeihez: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, míg a tulajdonosok profitálnak az ökoszisztéma sikeréből.

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek mutatja ezt a piaci rést.

A pénzalapok előteremtésére kitűzött céljainak meghaladásával a csapat most már teljes mértékben belevetette magát a termékfejlesztésbe. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel működött együtt, akik rangos elismerést szereztek a Metaverzum/Gaming/NFT kategóriában.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

Emlékszel, milyen jól alakultak a játékprojektek 2021-ben? A jelenlegi kriptovaluta piaci fellendülés hasonló lehetőséget kínálhat a terjeszkedésre. Jegyzékbevétel utáni stabil árfolyamával és erős kezdeti támogatásával az érme már bizonyította rugalmasságát.

Miért is várnál? Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd be $MANIA tokenjeid a PancakeSwapról még ma!

>> Csatlakozz 18 ezer befektetőhöz – vásárolj $MANIA-t most! <<

Shiba Inu (SHIB): Európa mémszenzációja

A Shiba Inu (SHIB) a megnövekedett eladói nyomás ellenére tartja a bikás megítélését. A 17 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációjú SHIB 5%-os emelkedést tapasztalt, amit az NVT – vagyis a Nework Value to Transactions Ratio – arány csökkenése támogat.

A gyengébb jelek ellenére az RSI és az MFI mutatók azt sugallják, hogy a SHIB egy tartós emelkedés küszöbén állhat, bár a piaci volatilitás és a gazdaságban uralkodó bizonytalanság miatt érdemes óvatosnak lenni.

Dogecoin (DOGE): rally vagy visszatesztelés?

A DOGE árfolyama 42%-kal emelkedett, és megközelítette a 0,182 dollárt. A legnagyobb mémcoin árfolyama könnyedén 0,2 dollárra emelkedhet, melyet az OI – vagyis a nyitott kontraktusok száma – növekedése is támogat. A technikai elemzés alátámasztja a bikás trendet, ugyanakkor az RSI és a MACD is eladási jelzést közvetít a befektetők számára. A grafikonok alapján egy 26%-os korrekció benne van a levegőben, melyre a DAA – vagyis a Price Daily Average Addresses – eltérése indukál.

A kereskedőknek a 0,151 és 0,164 dollár közötti tartományra érdemes lesz figyelni, hiszen ez remek beszállónak bizonyulhat.

Következtetés

A legnagyobb mémcoinok, vagyis a DOGE és a SHIB enyhe visszaesést tapasztalhatnak, ugyanakkor a Scapesmania kiemelkedik jelenleg az alternatívák kínálatából, miután lenyűgöző előértékesítést tudhat maga mögött. A PancakeSwap-on debutált projekt szilárd stratégiát mutat, mely a közelgő bikapiacon előhozhatja a benne rejlő potenciálját.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***