Dübörög a 2022-es világbajnokság: Csatlakozz a Ticket Rush nyereményjátékhoz az 1xBit-en

Állíts le minket, ha már hallottál róla: az 1xBit elindította a 2022-es világbajnokságra dedikált Ticket Rush versenyét, ahol te, vagy akármelyik ismerősöd részt vehet a 3 BTC-s nyereményalap kisorsolásában.

Izgalmas lehetőség az 1xBit-en, megéri felkészülni és csatlakozni!

A Ticket Rush verseny: Önre tervezve

Nincs is annál kedvesebb, mint amikor azt csinálhatja, amit szeret. Ugyanez igaz a focirajongókra is, akiknek most lehetőségük van rá, hogy kedvenc országukat, csapatukat és sportcsillagaikat bíztassák, és közben nyereményeket is begyűjtsenek.

A Ticket Rush verseny egy olyan sportverseny, ahol az 1xBit-en fogadók téteket tehetnek bármelyik világbajnoki mérkőzésre, hogy részt vehessenek a végső sorsoláson, és közben értékes kriptonyereményeket gyűjtsenek be.

A versenyhez való csatlakozás egyszerű; mindössze annyit kell tennie, hogy fellép az 1xBit oldalára, regisztrál, ha új az oldalon, majd az ajánlati oldalra lépve jelzi érdeklődését a “Részt veszek” gombra kattintva.

Miután jelezte a részvételi szándékát, tegye meg tétjeit a jegyek megkaparintásához.

A jegyek utáni vadászat folyamatosan fut, mert minél több jegyet szerez, annál nagyobb az esélye, hogy győztesként kerül ki a bajnokságból. Tehát több mérkőzésre is fogadhat, ha szeretne.

Csatlakozzon a Ticket Rush nyereményjátékhoz

A nyereményalap hatalmas (3 BTC), és ami még érdekesebb, hogy a potenciális nyertesek száma több mint 170 fő lesz, és Ön is közte lehet.

A 2022-es világbajnokság mérkőzéseire való fogadásra kapott szelvényt három kategóriába soroltuk, amelyek az általad választott mérkőzés típusától függően különböznek.

  • Egyéni mérkőzés jegyeket kap a világbajnoki mérkőzésekre történő fogadáskor.
  • Vannak szurkolói jegyek is, amelyek azoknak a játékosoknak szólnak, akik a csoportkör során kiválasztott 8 országra fogadnak.
  • És ahogy a neve is mutatja, a rájátszás jegyek a rájátszás mérkőzéseire történő fogadásokra szólnak.

A Ticket Rush verseny 2022. november 14-én kezdődik, és 2022. december 18-ig tart. Ez alatt az időszak alatt az 1xBit-en folyamatosan gyűlnek a jegyek, majd sorsolás következik az egyes jegykategóriákban az alábbiak alapján:

  • Az egyéni meccsjegyes sorsolásán 10 nyertes lesz; a legmagasabb nyeremény, amit itt el lehet nyerni az 500 mBTC.
  • A szurkolói jegy kategóriában 160 nyertes nyerhet legalább 2 mBTC-t, illetve 10 mBTC-t kap, az utóbbit az első helyezett számára.
  • A rájátszás jegyek nyereménysorsolásának első helyezettje 250 mBTC-vel térhet haza, míg a többi 4 nyertes legalább 25 mBTC-ben részesül.

Az 1xBit előnyei

Az 1xBit az a hely, ahol a győztesek győztesként kerülnek ki, mert minden játékosa számára változatos funkciókat kínál.

Az 1xBit támogatja az élő fogadást, az élő kaszinót csinos osztókkal, több nyerőgépes játékot és a sportfogadás minden aspektusát.

A korlátozások szinte nem léteznek, látva, hogy a platform több mint 60 nyelven segít navigálni a weboldalon, és több mint 40 különböző kriptovaluta kifizetést támogat.

Sokak szívét megnyerte a stresszmentes játékélménnyel és regisztrációval; elég az e-mail címet megadni és már indulhat is a játék.

Csodára vár az üdvözlőbónuszban? Nem kell tovább keresnie, mert az 1xBit-en akár 7 BTC-t is jóváírnak az első négy befizetés után. A BAZISBET promóciós kóddal az első befizetési bónuszra pedig akár 125% is elérhető!

Mint kripto-sportfogadási oldal, az 1xBit garantálja a teljes anonimitást és a gyors tranzakciókat. Érdemes még megemlíteni, hogy a platform nem számol fel extra díjakat: itt minden tranzakciónál nulla extra díjat kell fizetni.

Végszó

Csatlakozzon a bajnokok ligájához a Ticket Rush versenyen. Játsszon még többet és keressen, mert a győztesek a következetességből születnek!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***