Egy elemző a mémérmék kilövését jósolja: ki kerül a listára?

A mémérmék gyors kitörési képességükkel hívják fel magukra a befektetők figyelmét. Az egyik elemző a mémérmékhez kapcsolódó eszközök felfutását jósolja, kiemelve a Dogwifhat (WIF), a Bonk (BONK) és a KangaMoon (KANG) tokeneket, mint három megfigyelendő eszközt. Míg a WIF és a BONK jól bevált mémérmék, addig a KANG egy feltörekvő, a 3. előértékesítési szakaszban járó csillag, amelynek értéke 2024-re 50-szeresére emelkedhet. Vizsgáljuk meg, hogy miért.

A Dogwifhat árfolyama új történelmi csúcsot ért el (ATH)

A Dogwifhat (WIF) az utóbbi időben nagy hullámokat vetett a mémérmék piacán. A CoinMarketCap adatai például azt mutatják, hogy a Dogwifhat árfolyama csak az elmúlt 30 napban 0,18 dollárról 2,25 dollárra emelkedett – ez közel 900%-os ugrás. A mémcoin piaci kapitalizációja ez idő alatt 186 millió dollárról 2,25 milliárd dollárra nőtt. Egy ponton a WIF még a 2,37 dollárt is elérte – ez egy új történelmi csúcs.

A mémérme iránti hangulat is bikás, mivel 14 technikai mutató zöldben van. Ráadásul a Dogwifhat 20/30 (67%) zöld kereskedési napot élt meg. Emiatt a kriptoszakértők bikás árfolyam-előrejelzést tettek a Dogwifhat-ra vonatkozóan. Előre látják a potenciális emelkedést 3,59 dollárra 2024 második negyedévében.

A Bonk (BONK) közel 250%-os emelkedése

Az utóbbi időben a Bonk (BONK) meglovagolta a bikahullámot. Csak az elmúlt hónapban a Bonk árfolyama 0,00001009 dollárról 0,00003366 dollárra emelkedett. Nem csak ez, de a Bonk piaci kapitalizációja is 651 millió dollárról 2,19 milliárd dollárra ugrott.

A technikai elemzés támogatja a Bonk bikás trendjét, 20 zöld indikátorral. Ráadásul ez a mémérme jelenleg a 21 napos EMA felett kereskedik. Ha a dolgok így folytatódnak, akkor egyes elemzők 2024 második negyedévére egy figyelemre méltó, 0,000045 dollárra történő kiugrást jósolnak a Bonk árfolyam-előrejelzéseikben.

KangaMoon (KANG): Tier-1 CEX listázás hamarosan

Eközben a KangaMoon (KANG) a címlapokra került. A KangaMoon az elmúlt hetekben több mint 950 ezer dollárt gyűjtött össze, és napokon belül 7 számjegyű összeget fog elérni. Nem csak ez, hanem az értéke is 125%-kal emelkedett. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa lehet, mivel a KangaMoon bejelentette, hogy 2024 második negyedévében jelentős Tier-1 CEX tőzsdei bevezetésre kerül sor. Ez megnyitja a kapukat a befektetők előtt.

Ami a KANG-ot kiemeli a mémérmék 99%-a közül az a tényleges hasznossága. A KANG lesz a fő játékon belüli valuta a KangaMoon közelgő P2E játékában. Ezzel a tokennel frissítheted a karaktereket és vásárolhatsz játékbeli tárgyakat.

A mémérme jelenleg az előértékesítés 3. szakaszában van, és mindössze 0,01125 dollárba kerül – ami jelentős emelkedés a 0,005 dolláros induló árhoz képest. Az elemzők azonban azt jósolják, hogy a KANG árfolyama 50-szeresére emelkedhet, amint 2024 második negyedévében megjelenik a tőzsdéken. Ez a kolosszális ugrás összhangban lenne a P2E NFT-játékok piacának előre jelzett növekedésével, amely 2028-ban akár 885 millió dollárt is érhet.

Az előértékesítés alatt nevet szerzett KangaMoon egyedülálló lehetőségeket kínál a KANG tokenek megszerzésére. Más előértékesítési platformokkal ellentétben a KangaMoon nagyon is közösségvezérelt. A tagok például a projektről szóló posztok megosztásával vagy azok kommentálásával ingyenesen szerezhetnek KANG-ot. Ezért a KANG létrehozhatja a valaha volt legaktívabb mémérme közösséget.

Mi különbözteti meg a KangaMoon-t a Dogwifhat-tól és a Bonk-tól?

A KangaMoon a mémérmék terén a győztesnek kijáró adottságokkal rendelkezik. Piaci kapitalizációja 11,25 millió dollár – jóval kisebb, mint a riválisoké, a Dogwifhat és a Bonk. Más szóval, a KANG sokkal gyorsabban fog szárnyalni, mivel kevesebb új pénzeszköz beáramlására van szüksége. Emiatt a KANG a legjobb mémérme, amibe 2024-ben érdemes befektetni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!
Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***