Egy elemző szerint kifulladt az ETH árfolyam emelkedése

Bár az ethereum (ETH) az utóbbi időben jócskán túlszárnyalta a bitcoint (BTC) az árfolyamnövekedés tekintetében, egy elemző szerint nincs több növekedési potenciál az altcoinban.

A korábbiakban meglepően pontos jóslatokkal előálló Smart Contracter néven futó elemző szerint nem áll jól az ETH a BTC-hez képest. A momentum elemzése alapján 10-20%-os gyengülésre kell felkészülni az ethereum esetében a bitcoinnal szemben a közeljövőben.

EthBTC árfolyam

“Véleményem szerint az  ETHBTC árfolyam a kanári a szénbányában, mely előre jelezheti az altcoinok jövedelmezőségét a következő pár hétben.” – állapította meg az elemző.

Smart Contracter volt az az elemző, aki 2018 közepén megjósolta, hogy 3200 dollárnál áll majd meg a bitcoin árfolyam csökkenése. És pár hónappal későbben valóban igaza is lett, a csökkenő trend legalja végül 3150 dollárnál állt meg.

Emellett nem ő az egyetlen aki úgy gondolja, nincs már több szufla az ETH-ben. Több elemző is úgy véli, hogy nem emelkedhet most tovább az ethereum a bitcoinnal szemben, mert túl sokat nőtt az árfolyam július – augusztusban.

Hosszútávon azonban nem kell még leírni a blokklánc platform natív érméjét. A DTC Capital vezetője, Spencer Noon szerint fundamentális oldalról továbbra is erős mutatókat produkál. Ráadásul a tranzakciós díjak is visszataláltak a korábbi szintekre amellett, hogy több, mint 115 millió aktív okosszerződés futott az Ethereum hálózatán szeptemberben. A skálázási megoldások tehát akár még működhetnek is, csak győzzük kivárni bevezetésüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük