Egyre több befektető választja az ADA és RENQ tokeneket, de vajon miért?

A Shiba Inu (SHIB) 2021-ben az egyik legnépszerűbb mémérmének számított a kriptovaluták világában. Azonban más kriptovaluták, mint például a Cardano (ADA) és a RenQ Finance (RENQ) közelmúltbeli népszerűségének növekedésével a befektetők figyelmüket egyre inkább ezen tokenek felé irányították. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mi áll a két kriptó felkapottság mögött, és miért válhat a RenQ Fiannce a Shiba Inu legjelentősebb vetélytársává.

A Shiba Inu hátrányai

Az egyik fő ok, amiért a befektetők kezdenek elfordulni a Shiba Inutól, az a token hasznosságának hiánya. Amellett, hogy mémérmeként szerzett magának népszerűséget, nem mutatott semmilyen gyakorlati felhasználási esetet vagy hasznosságot. Ezzel szemben az olyan tokenek, mint a Cardano és a RenQ Finance már megalapozott felhasználási esetekkel és valódi hasznossággal rendelkeznek, amelyek a növekedésük motorjaiként szolgálnak.

A Cardano bemutatása

A Cardano egy blokkláncplatform, amelynek célja, hogy biztonságosabb és skálázhatóbb infrastruktúrát biztosítson a decentralizált alkalmazások számára. Az Ouroboros nevű, egyedülálló proof-of-stake konszenzus algoritmust használja, amelyet úgy terveztek, hogy energiatakarékosabb legyen más kriptovaluták által használt proof-of-work algoritmusoktól. Ezért nem véletlenül kapta meg a Cardano a “zöld kriptó” nevet sem.

Az energiahatékony konszenzusos algoritmusa mellett a Cardano különböző szervezetekkel és kormányokkal is partnerséget alakított ki, hogy valós felhasználási eseteket fejlesszen ki a platformja számára.

A RenQ Finance egyedülálló jellemzői

A RenQ Finance esetében egy közösség által vezérelt projektről beszélünk. Célja, hogy a DeFi világában egy platformon belül egyszerű megoldást nyújtson a kereskedők számára. Arra hivatott, hogy összekapcsolja az összes elszigetelt blokkláncot, és létrehozzon egy cross-chain eszközcsere-hálózatot, biztosítva a DeFi ökoszisztéma számára az összes szükséges háttértámogatást.

A RenQ Finance egyik egyedülálló jellemzője a multi-chain DEX, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kedvenc kriptoeszközeikkel kereskedjenek akár az összes láncon keresztül. Emellett egy véget nem érő likviditási mechanizmussal is rendelkezik. A rendszer számos tőzsdéről szerzi be a likviditását, és a legversenyképesebb árak elérése érdekében képes egyetlen kereskedelmi tranzakciót több DEX-en keresztül elosztani.

Az erős közösségi támogatást is érdemes megemlíteni. Az irányítási döntéseket a tagok hozzák meg a fórumokon folytatott viták és a RENQ-tulajdonosok javaslataira vonatkozó szavazások révén. Ez biztosítja a platform közösségvezérelt jellemét, így minden felhasználó igényeit és érdekeit figyelembe tudják venni.

A RenQ Finance erős alapokkal rendelkezik, amelyek vonzó befektetési lehetőséggé teszik a projektet. Korlátozott, 1 milliárd darabos kínálattal rendelkezik, ami biztosítja, hogy idővel megőrizze az értékét. Más kriptovalutákhoz képest alacsony a piaci kapitalizációja, ami azt jelenti, hogy bőven tud még hova növekedni. Továbbá a token jelentős felhasználási esettekkel rendelkezik, innovatív jellemzői pedig vonzóvá teszik a passzív jövedelemszerzési lehetőségeket kereső befektetők számára.

Miért válhat a RenQ Finance a Shiba Inu erős riválisává?

Mivel a Shiba Inu hasznosságának hiánya egyre nyilvánvalóbbá válik, a befektetők kezdenek olyan kriptovaluták felé fordulni, amelyek ezzel ellentéteben valós felhasználási eseteket és gyakorlati alkalmazási lehetőségeket kínálnak. A platform multi-chain DEX-je, a soha véget nem érő likviditási mechanizmusa, valamint a közösség által vezérelt rendszere olyan egyedi jellemzőket kínál, amelyek megkülönböztetik a többi kriptovalutától, köztük a Shiba Inutól is.

Ugyanakkor a RenQ Finance még mindig az előértékesítési szakaszában van, így jelentős haszonszerzésre van kilátás mindenki számára.

Következtetés

A Shiba Inu mémérmeként vált népszerűvé, és a token hasznosságának hiánya egyre nyilvánvalóbbá válik. Ezért a potenciális befektetők számára egyre inkább a megalapozott felhasználási esetekkel és valós alkalmazási területtel rendelkező kriptovaluták kerülnek a középpontba.

A Cardano és a RenQ Finance két ilyen kriptovalutát ismerhetünk fel, amelyek egyedülálló tulajdonságokkal és gyakorlati felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, így vonzóak a befektetők számára. A RenQ Finance a közösségvezérelt irányítási rendszerével, a többláncos DEX-jével és a véget nem érő likviditási mechanizmusával az elkövetkezendő években akár a Shiba Inu erős riválisa is válhat.

A RenQ Finance (RENQ) tokenek megvásárlásához kattints ide!

Látogass el az alábbi linkekre a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatos további információkért:

Weboldal: https://renq.io

Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***