Egyre több mindenre jó a Binance tőzsde kriptokártyája

A Binance kriptotőzsde pénteken bejelentette, hogy a Binance Card mostantól további három altcoint támogat. Ezek a Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB) és az Avalanche (AVAX). Úgyhogy a felhasználók már a kártyán keresztül hozzáférnek az ezekben az altcoinokban lévő megtakarításaikhoz. Aki esetleg nem tudná, a Binance Card birtokosai számára lehetővé teszi, hogy kártya segítségével több mint 60 millió online és fizikai elfogadóhelyen költsenek és váltsanak át kriptovalutát. Viszont a kártya csak bizonyos európai országok állampolgárai számára érhető el.

A Binance Card egyre több emberhez juthat el

A Binance tervei között szerepelt, hogy Ukrajnába is elviszik a szolgáltatást, de a háború miatt ezen a célon változtatniuk kellett. Ha minden jól megy, idén azonban már ott is használható lesz a kártya. A három most hozzáadott altcoin mellett a Binance Card a következő kriptovalutákat támogatja: Cardano, Bitcoin, BNB, Binance USD, Polkadot, Ether, Lazio-, Porto-, Santos- Fan Token, Swipe, Tether és Ripple. Fontos kiemelni, hogy a három plusz coin hozzáadása semmilyen beállítást nem változtat azoknál, akik már rendelkeznek kártyával. A friss bejelentés egy nappal azután a közlemény után érkezett, amelyben a Binance és a MasterCard közölte, hogy előre fizetős kártyákat fognak piacra dobni Argentínában.

Binance

Az új lehetőség segítségével a Binance felhasználók mindenhol fizethetnek és vehetnek fel pénzt Argentínában, ahol MasterCard is elfogadott. A Binance-nek azért van még hova fejlődnie. Hiszen például a Wirex kártyájával több mint 60 különféle fiat pénzzel és kriptovalutával lehet tranzakciókat végrehajtani. De van már a MasterCarddal hasonló együttműködésben kibocsátott kriptokártyája a Nexonak is. Egyértelmű tehát, hogy a kriptopiacok trendje a kriptokártya, ezzel pedig olyan rétegek is bevonhatóak a kriptok körébe, akik korábban elérhetetlenek voltak.