EP képviselő: A COVID vakcinakényszer az emberiség ellen elkövetett legsúlyosabb bűncselekmény

Az Európai Parlament képviselője a COVID vakcinakényszert “az emberiség ellen valaha elkövetett legsúlyosabb bűncselekménynek” nevezte, mely szerinte a legnagyobb botrányként fog bevonulni az orvostudomány történetébe.

Christine Anderson német parlamenti képviselő e hónap elején az Európai Parlamentben tartott beszédében a COVID vakcinára való kényszerítést “az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekménynek” nevezte.

“Ez a vakcinakampány az orvostudomány legnagyobb botrányaként fog bevonulni a történelembe” – jelentette ki Anderson.

A képviselő a mostanság egyre nagyobb méreteket öltő tömeges járattörlésekkel és a repülőtereken, illetve a repülőgépeken tapasztalható létszámhiánnyal is foglalkozott. Az asszony azt állította, hogy bár a mainstream azt írja, hogy a helyzet azért alakult ki, mert a cégek nem vettek vissza elegendő személyzetet a világjárvány után, a valódi ok inkább az, hogy a pilóták és más alkalmazottak nem voltak hajlandók beoltatni magukat.

Anderson figyelmeztetett továbbá, hogy “a gátlástalan globalista elit” saját céljaira használta fel a világjárványt, és azt kérdezte: “Mi az ördögöt csináltak ezzel?”

Anderson “minden egyes nyugati demokrácia minden egyes választott képviselőjéhez” fordulva azt kérdezte: “Mit tettek?”

“Nem tettétek a dolgotokat, és ne mondjátok nekem, hogy nem tudtatok róla” – állította továbbá Anderson, hozzátéve, hogy “az a dolgotok, hogy megvédjétek az embereket, akik megválasztottak benneteket”.

Majd így folytatta: “Annyi mindenre fény derül, az összes káros mellékhatásra, számos tanulmány áll már rendelkezésre, a magzati torzulásokról… genetikai rendellenességekről azoknál a babáknál, akik olyan nőknek születtek, akiket beoltottak”.

“Mi a fene folyik itt?” sürgetett Anderson, és megfogadta: “Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy ez napvilágra kerüljön, és biztosítsuk az emberek jogainak védelmét”.

Anderson korábban azzal került a címlapokra, hogy a politikai elitet ostorozta, amiért zsarolással és manipulációval erőltette az oltások beadását és az oltási útleveleket, röviden csak green pass-t.

Anderson kijelentette, hogy “az emberiség egész történelme során soha nem volt olyan politikai elit, amely őszintén aggódott volna az átlagemberek jólétéért. Miből gondolja bármelyikünk is, hogy ez most másképp van?”