Erre a 4 mémcoinra mindenképp érdemes odafigyelni májusban

Tovább pörög a 2024-es bikafutam, a kriptovaluták rajongói pedig valósággal zsonganak. A címlapok most a mémcoinokról szólnak, amelyek a humor és a befektetési potenciál keverékét kínálják. Akik ebben a kriptoútvesztőben továbbra is szeretnék megtartani vezető pozícióikat, azoknak május közeledtével nem árt szemmel tartani a kínálatot. Ebben a cikkben négy olyan mémérmét mutatunk be, amelyek várhatóan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak majd. Ez az írás útmutatóként szolgál azoknak, akiket érdekel az internetes kultúra és a kriptopénzpiacok fúziója.

A BlastUP Token az év végére akár 1000%-kal is növekedhet

A BlastUP az utóbbi időben komoly figyelemnek örvendhetett, köszönhetően annak, hogy sokak szerint nagy potenciáljával a kriptoipar egyik főszereplőjévé válhat. A Blaston futó úttörő startup már több mint 12.000 aktív felhasználót szólított meg.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas sikernek bizonyult, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze. A BlastUP tokent egyes kriptoszakértők rejtett kriptogyöngyszemnek tartják, amely az év végére akál 1000%-kal is megdrágulhat.

>> Vásárolj BlastUP-tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP abban segít a kriptostartupoknak, hogy gyorsabban növekedjenek és többet keressenek. A BlastUP – előrehaladásával – továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális hubjának létrehozása mellett. A BlastUP térnyerése az ökoszisztéma minden résztvevőjének a javát szolgálja

A BlastUP egészen 2026-ig rendelkezik fejlesztési tervekkel. Ütemtervében az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, a stake-elés lehetőségéhez és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

Erős féléves teljesítményen van túl a Pepe

A Pepe (PEPE) árfolyama az utóbbi időben egy igazi hullámvasúthoz hasonlított. A mémcoin értéke a közelmúltban egy szűk sávban ingadozott, 0,00000593 és 0,00000849 dollár között. Az coin árfolyama 5,19%-kal növekedett az elmúlt hét során. A havi teljesítmény már nem volt ennyire fényes: az elmúlt 30 napban 3,66%-os csökkenést könyvelhetett el. A mögöttünk álló fél év viszonylatában a coin 608,26%-os emelkedésen van túl. A jelenlegi mozgás növekvő trendet mutat, és a 0,00000977 dolláros ellenállási szintet célozza. Ha ezt sikerül áttörni, akkor 0.00001233 dollárig menetelhet az árfolyam. A magas RSI és sztochasztikus RSI-nek köszönhetően a bullish lendület kitarthat, ha sikerül a támaszszintek fölött maradni.

Tovább nő a Bonk, mi jöhet ezután?

A Bonk (BONK) az elmúlt hat hónapban 3952,95%-os növekedést ért el. A közelmúltban az árfolyam 0,0000199 és 0,0000299 dollár között mozgott. Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban enyhe, 2,28%-os visszaesést mutatott, a coin a héten 2,67%-kal emelkedett. A jelenlegi mutatók szerint az árfolyam további növekedés előtt állhat, köszönhetően annak, hogy egyre több vevő érkezik. A 63,34-es Relatív Erősség Index és a 78,46-os bullish sztochasztikus RSI értékkel úgy tűnik, hogy a coin valóban emelkedő trendben van. A mozgóátlag konvergencia-divergencia (MACD) értéke szintén felfelé irányuló lendületre utal. Ha ez a trend folytatódik, a BONK hamarosan tesztelheti az első ellenállási szintet 0,0000348 dollárnál, és esetleg megközelítheti a másodikat 0,0000449 dollárnál. A legközelebbi támaszszint továbbra is 0,0000147 dollárnál van.

A Dogwifhatnak búvárkodni támadt kedve

Dogwifhat (WIF) jelenleg 2,32 és 3,28 dollár között ingadozik. A közelmúltban komoly csökkenéseket könyvelhetett el. Csak a múlt héten több mint 12%-ot esett, az elmúlt hónapot tekintve pedig 36%-os zuhanáson van túl. Az elmúlt hat hónapban azonban még így is sikerült több mint 110%-ot emelkednie. Úgy tűnik, hogy az árfolyam folyamatosan más trendet rajzol, legutóbb pedig pont a csökkenő oldalát sikerült megmutatnia. A coin értéke továbbra is távol van a 3,90 dolláros szinttől, de legalább biztonságosan az 1,98 dolláros erős támasz felett tartózkodik. Tekintettel a jelenlegi árfolyamra, a megfelelő piaci fordulat esetén van helye az optimizmusnak.

Összegzés

A PEPE, a BONK és a WIF népszerű mémcoinoknak számítanak. Rövid távon mégsem biztos, hogy sok potenciál rejlik bennük. Alapvető fontosságú, hogy minőségi, szilárd koncepcióval rendelkező projektekre összpontosítsunk. A BlastUP pont ezekben a tényezőkben emelkedik ki vetélytársai közül. Erős koncepciója és a Blast ökoszisztémában való integrálódása miatt nem árt rajta tartani a szemünket. A benne rejlő potenciál jelentős szereplővé teszi a BlastUP-ot, így a 2024-es bikafutam során bizonyára még találkozni fogunk a projekttel.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***