FIGYELMEZTETÉS! EtherMAX – hivatalosan is elindult a DeFi technológia platform

Olvasd el a figyelmeztetést a cikk végén. Az EtherMAX egy blokklánc alapú többfunkciós virtuális platform befektetésekhez, kereskedelemhez és szórakozáshoz. Az EtherMAX a Binance Smart Chain (BSC) hálózaton fut, amely gyors, biztonságos, jól skálázható, platformokon átívelő és olcsó megoldást kínál a magán- és intézményi befektetők számára.

Az indulás az EtherMAX ETMX tokenek publikus értékesítésével kezdődik, aminek végső határideje 2021. július 30-a lesz.

A seedround szakaszban a projekt csapata csak 30 000 000 ETMX tokent bocsát ki a 390 000 000 ETMX-ből és a lehető legkedvezőbb áron, 0,015 USD/ETMX áron lesz megvásárolható. Az így gyűjtött forrás fogja fedezni az ökoszisztéma beindítását. Azok a befektetők, akik a seedround szakaszban vásárolnak ETMX tokeneket, azok az EtherMAX alapító kvázi részvényeseivé válnak, ami azt is jelenti, hogy külön rögzítésre kerülnek a rendszerben, hogy további díjakban és nyereményekben részesüljenek.

Az EtherMAX a szakaszból származó pénzügyi eszközökből még 2021-ben a következő platformokat indítja útjára:

  • Swap: lehetővé teszi a közösség számára az ETMX tokenek swapját közvetlenül a szakasz befejezése után.
  • Stakelés: hozamnövelés gyorsan és fenntarthatóan decentralizált stake mechanizmus segítségével.
  • Hozamvadászat: kereskedési tőke növelése és fedezése ellenőrzött és átlátható kriptobefektetési alapokkal.
  • Változatos játékok: Technológia alapú szórakoztató platformok a blokkláncon.

Az EtherMAX hosszú távú elképzelése egy olyan láncok közötti hálózat kiépítése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen típusú tokent cserélhessenek ugyanazon alkalmazáson belül, még annak ellenére is, hogy a blokklánc hálózatok különböznek.

Csatlakozz most és válj alapító részvényessé. Regisztrálj ezen a linken keresztül: http://invest.ethermax.biz/index.html

Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk:

FIGYELEM! A projekt kapcsán egy Olvasónk megjegyezte, hogy miután beutalt egy kis összeget az Ethermax Binance Smart Chain tárcájába, az nem jelent meg a számláján. Próbálta felvenni a kapcsolat az ügyfélszolgálatukkal, de ott sem járt eredménnyel és nem válaszoltak kérdéseire. Miután tudomásunkra jutott, azonnal felvettük a kapcsolatot a Cointraffic.io képviselőjével, aki az Ethermax tartalmát átküldte számunkra publikálásra. A képviselő megerősítette, hogy a projekt gyanús és azt javasolta, hogy távolítsuk el a tartalmat átverés gyanúja miatt, amiből alapvetően rengeteg van a kriptopénz piacokon. A tartalom törlését jövő héten, 2021.07.23-án végrehajtjuk.

Törlés előtt ugyanakkor szeretnénk értesíteni mindenkit, hogy vegye tárgytalannak a fent leírt tartalmat az Ethermaxról és magas ívben kerülje el az oldalukat. A BitcoinBázis szerkesztősége egyúttal jelezte a Cointraffic felé, hogy tegyenek meg mindet a csaló, átverő projektek kiszűrése ellen, illetve ezentúl a szerkesztőségünk duplán odafigyel milyen hirdetéseket engedünk megjelenni a BitcoinBazis.hu honlapon.  

A Cointraffic kriptohirdetési hálózattal több mint 2 éve dolgozunk együtt és eddig egyetlen egyszer sem volt panasz az általuk átküldött hirdetési célú anyagokra.   

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük