Ez a 4 token fogja beindítani az altcoinok következő fellendülését

A kriptovaluták piaca valódi izgalmakra készül, hiszen jelentős altcoin-emelkedésről lehet hallani. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a figyelem a stratégiai mozgásokra terelődik, amelyek valószínűleg megelőznek egy figyelemre méltó rallyt. Ez a cikk négy alapvető taktikát vizsgál meg, amelyek jelezhetik a következő nagy altcoin-hullám kezdetét. A piaci ciklusokra hangolt befektetők számára ezeknek a sarkalatos mozgásoknak a megértése kulcsfontosságú lehet ahhoz, hogy a piaci görbe előtt maradjanak.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér

A BlastUP előértékesítése lelkes érdeklődést váltott ki a kriptorajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt. Több mint 12 000 befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökött volna.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növeld kriptóállományod a BlastUP-pal, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel. A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

előértékesítés

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az Airdrophoz való hozzáférést, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül történő hozamszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovilág tömegéből. A TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként. A BlastUP mottójával “Grow faster, earn more”, elkötelezett a blokklánc-startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra hivatott, hogy a következő nagy dobás legyen ebben a bikafutásban.

>>Az óra ketyeg – vásárolj BLP-t még május vége előtt<<

A Render Token (RNDR) árfolyamelemzése

Az RNDR, amely jelenleg 7,23 és 9,22 dollár között ingadozik, az elmúlt hat hónapban jelentős növekedést mutatott, 295,51%-os emelkedéssel. Csak az elmúlt héten az érme 20,97%-ot tudott ugrani. Bár az elmúlt hónap rövid távú mozgása viszonylag enyhe, 1,81%-os volt, az emelkedő Relatív Erősség Index (RSI) erős vásárlási lendületet jelez, valószínűleg a túlvásárolt területre lépve. Mivel a jelenlegi árfolyam a 10 és a 100 napos átlag felett van, úgy tűnik, hogy az RNDR impulzív fázisban halad a 10,48 dolláros legközelebbi ellenállás felé.

Cosmos (ATOM) árfolyamelőrejelzésének megvizsgálása

A Cosmos (ATOM) a cikk írásakor 7,72 és 8,95 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 9,49%-ot nyert, ami a jelenlegi lendületére utal. Egy hónap alatt azonban az ATOM 16,46%-ot esett, ami a közelmúltbeli árfolyamfeszültséget mutatja. Ennek ellenére hathavi 5,18%-os változáshoz képest ez a trend összességében némi árfolyam-emelkedésre utal. Az RSI magas, 71,32-es értéken áll, ami arra utal, hogy az ATOM túlvásárolt lehet, míg a 0,13-as MACD megerősíti a felfelé irányuló ármozgást. A legközelebbi ellenállás 9,71 dollárnál, a támasz pedig 7,24 dollárnál található. A mozgás impulzívnak tűnik, mégis óvatosságra int a közelmúlt ellentmondásos jelei miatt.

Az Immutable X (IMX) trendjei és előrejelzései

Az Immutable (IMX) az elmúlt hat hónapban 144,51%-os növekedéssel figyelemre méltó emelkedést mutatott. Ennek ellenére az érme az elmúlt hónapban visszaesést tapasztalt, amikoris 19,74%-kal esett vissza. Jelenleg az IMX 1,90 és 2,38 dollár között mozog. Rövid távon a token tesztelheti a legközelebbi, 2,66 dolláros ellenállást, mivel fokozatosan mozog a 2,24 és 2,18 dolláros 10 és 100 napos átlagár körül. Az érme mozgása impulzív és korrekciós minták keverékét mutatja, az 52,67 körüli RSI sem túlvásárolt, sem túladott állapotokra nem utal, a 69,36-os Stochastic érték pedig azt mutatja, hogy lehet némi vételi lendület. Ha áttöri az első ellenállást, a következő célpont a 3,14 dolláros szint lehet. Ugyanakkor, ha csökken, akkor az 1,70 vagy akár az 1,22 dolláros szinten találhat támaszt.

Következtetés

A várható altcoin-emelkedés arra utal, hogy az olyan érmék, mint az RNDR, az ATOM és az IMX rövid távon kevesebb mozgást tapasztalhatnak. A figyelem a BlastUP felé fordul, amely a legígéretesebb növekedést mutatja. Innovatív koncepciója kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belül, ami a jelenlegi piaci eltolódás során a legnagyobb potenciállal rendelkező érmeként pozícionálja. A befektetők a BlastUP egyedülálló ajánlatát tekintik a lehetséges nyereségek eszközének.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***