Ez a május mindent megváltoztat – ezek a kriptók állhatnak készen egy masszív futamra

Komoly változásokat hozhat az idei május a kriptopénzek szerelmesei számára. Mivel egy potenciális altcoinrali van kilátóban, fontos, hogy azonosítsuk azokat a kriptovalutákat, amelyek a legnagyobb hozammal kecsegtetnek. A 2024-es bikafutam egyre nagyobb lendületet vesz, a befektetők pedig telhetetlennek tűnnek. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a kriptovalutákat, amelyek komoly növekedést produkálhatnak. Fedezd fel a legjobb lehetőségeket, még mielőtt a dagály megérkezne!

Néhány hét múlva véget ér a BlastUP előértékesítése – ez az utolsó esély, hogy olcsón vásárolj

A BlastUP előértékesítése komoly érdeklődést váltott ki a kriptorajongókból. A projekt által összegyűjtött befektetés rekord alacsony idő alatt érte el az 5 millió dollárt. Több mint 12.000 hozzáértő befektető még az előtt vásárolta meg a BlastUP tokeneket, hogy azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy a kriptokitettségedet egy akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel növeld. A BlastUP tokenek – amelyek jelenleg néhány dollárcentbe kerülnek – az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot is.

blastup token

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stake-elésen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP a kriptoszektor kiemelkedő játékosának számít. A TVL szerint a hatodik legnagyobb blokkláncon futó kriptovaluta a különféle DApp-vállalkozások launchapdajként valódi felhasználási lehetőségeket kínál. A BlastUP a nőj gyorsabban, keress többet mottó mentén elkötelezett a blokkláncstartupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, azok az idei bikafutam egy potenciális nagy dobásának válhatnak részeseivé.

>> Az idő ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket még május vége előtt <<

Polygon (MATIC): ármozgás és -elemzés

A Polygon (MATIC) árfolyama az utóbbi időben 0,68 és 0,76 dollár között mozgolódott. Miután az elmúlt héten mintegy 10,90%-kal csökkent, és az előző hónapban még jelentősebb, 32,52%-os zuhanást könyvelhetett el, eladási nyomással állunk szemben. Az elmúlt fél évben a coin nem produkált jelentős teljesítményt, ami hosszabb távú stagnálásra utal. A jelenlegi mozgás korrekciósnak mondható, mivel az árfolyam mind a 10 és a 100 napos mozgóátlagok alatt tengődik. Az RSI és a sztochasztikus RSI a MATIC túladottságát jelzi.

Aptos: ármozgás és -előrejelzés

Az Aptos árfolyama az utóbbi időben volatilitás jeleit mutatta. Jelenleg 8,13 és 10,12 dollár között mozog. Egy hét alatt 18,32%-ot csökkent, az elmúlt egy hónapban pedig 49,79%-ot. A féléves teljesítmény már nem ennyire elszomorító: az elmúlt hat hónapban 16,88%-kal emelkedett. Úgy néz ki, a közeljövőben további csökkenés várható.

Sui: árfolyam-áttekintés az aktuális trend fényében

A Sui jelenleg 1,08 dollár és 1,40 dollár közötti áron cserél gazdát. A coin árfolyama az elmúlt héten 20,31%-ot csökkent. Az elmúlt egy hónapban a csökkenés még jelentősebb, 41,17%-os volt. Hat hónapra visszatekintve azonban 137,39%-os emelkedésről beszélhetünk. A jelenlegi trend korrekciósnak tűnik, mivel az árfolyam a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok alatt tartózkodik, vagyis rendre 1,11 és 1,19 dollár alatt. A Relatív Erősségi Index értéke 37,59, ami azt jelzi, hogy a Sui se nem túladott, se nem túlvásárolt.

Öszegzés

Bár a MATIC, az APT és a SUI hosszabb távon ígéretes lehet, rövid távú kilátásaik kevésbé tűnnek nagy hozammal kecsegtetőnek. Sokan emiatt most figyelmüket a BlastUP felé fordítják, amely erős potenciáljával tűnik ki vetélytársai közül. Az innovatív koncepció és a Blast ökoszisztémába való integráció komoly előnyt jelent a BlastUP projektre nézve. Ez a tény különösen vonzó opcióvá teszi azok számára, akik a folyamatban lévő bikafutamból szeretnének tőkét kovácsolni.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***