Ez a token a Bitcoinnal együtt berobbanhat 2024-ben

Miközben a befektetők figyelme a Bitcoin kialakulóban lévő BRC-20-as szabványára szegeződik, egy projekt a többi fölé emelkedik.

A 99Bitcoins ($99BTC) egy forradalmi Learn-to-Earn (tanulj, hogy keress) platform, amely robbanásszerű növekedéssel kecsegtet. Egy befolyásos kereskedő jóslata szerint ez lehet az egyik olyan altcoin idén, amelyet muszáj követni.

99Bitcoins

A kripto kereskedők bíznak a 99BTC-ben

Egy friss YouTube videójában a közismert Crypto Gains bedobta a bombát, és azt mondta, hogy a 99BTC nagyot nyerhet a Bitcoin bikafutásából.

A videót néhány nap alatt már több ezren megtekintették, és alaposan kivesézi a 99Bitcoins innovatív koncepcióját.

A koncepció fókusza azon van, hogy a felhasználókat ösztönözze kripto ismereteik bővítésére, közben pedig jutalmakkal díjazza őket.

Crypto Gains figyelmét azonban a token közelgő BRC-20 integrációja keltette fel.

Crypto Gains a rá jellemző lelkesedéssel és részletességgel elemezte a 99BTC Bitcoin hálózatra történő átállásának lehetséges következményeit.

Olyan kulcsfontosságú tényezőket emelt ki, mint a biztonság, az állandóság és a lehetőség egy új token gazdaságban való részvételre. Mindezek miatt azt gondolja, hogy hosszú távon a 99BTC komoly pénzt hozhat a befektetőknek.

Azonban nem a Crypto Gains volt az egyetlen, akinek a radarjára felkerült a 99Bitcoins token.

A 312 000 feliratkozóval rendelkező YouTuber, Michael Wrubel szintén közzétett egy videót, amelyben a projekt lehetőségeiről beszél.

Wrubel hangsúlyozta, hogy a 99BTC token a 99Bitcoins – egy közkedvelt kripto oktatási platform – támogatását élvezi, ez pedig szilárd alapot ad számára, amellyel sok új projekt nem rendelkezik.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

99Bitcoins token – Népszerű kripto oktatási platform letéti jutalmakkal

Habár a Crypto Gains és Wrubel a 99Bitcoins BRC-20 integrációjára helyezte a hangsúlyt, a projektben ennél sokkal több rejlik.

Kezdésként vegyük például a 99BTC tokenomikáját.

A projekt óriási, 99 milliárd tokenből álló készlettel rendelkezik. A készletet úgy osztották fel, hogy az a hosszú távú növekedést segítse elő.

A kínálat 14%-át például letéti jutalmakra allokálták.

Ha már a letéteknél tartunk, ez szintén egy olyan terület, ahol kiemelkedik a 99BTC.

A tokenek tulajdonosai könnyedén letétbe helyezhetik érméiket a felhasználóbarát felületnek köszönhetően, és minden feloldott Ethereum blokkal jutalmakat szerezhetnek.

99BTC tokenomika

A letétekért cserébe jelenleg 1530%-os éves hozamot kínálnak – azt gondoljuk, hogy ez egy olyan szám, ami még a kripto szektorban is felkelti az érdeklődők figyelmét.

Emellett a 99BTC tulajdonosok az exkluzív hozzáférés előnyeit is élvezhetik. Haladó kereskedési tanfolyamokat és kripto kereskedési szignálokat érhetnek el, ráadásul a VIP csoportokon keresztül hasonló gondolkodású emberekkel léphetnek kapcsolatba.

A projekt ütemterve szintén figyelemreméltó.

Világosan leírja a CEX-integráció, a DEX listázás és a korábban már említett BRC-20-ra történő átállás menetét és az odavezető utat.

A tartalmak bővítését tervező 99Bitcoins igazi erőmű a maga nemében, és mindenki számára megfontolandó lehet, aki szeretne egy kis pénzt keresni, miközben a kriptovalutákról tanul.

A masszív airdrop kampány a FOMO-ra játszik a 99BTC debütálás előtt

A fentieken kívül még mindig van, amivel a 99Bitcoins ki tud tűnni.

A fejlesztők nemrégiben indítottak el egy 99 999 dolláros BTC airdrop kampányt, amely keretében 99 szerencsés nyertes között osztják szét a nyereményt.

Az airdrop kampány a kriptovaluta befektetők figyelmét is felkeltette, akik most igyekeznek bekapcsolódni a projektbe.

Ezen felül a közelmúltban neves híroldalakon is megjelent a 99BTC, a reflektorfényben pedig a Learn-to-Earn modellje volt.

99BTC Token lekötés

Ezek ugyanazok a lapok, amelyek olyan sikersztorikról is beszámoltak, mint a Solana (SOL) vagy a dogwifthat (WIF).

Minél több említést gyűjt a 99Bitcoins az ilyen és ehhez hasonló oldalakon, annál tovább nő a hitelessége és annál több ember szeme elé kerül.

Az érme a nyílt piacon még nem érhető el, a befektetők a jelenleg is futó előértékesítés keretében vásárolhatnak. A 99BTC tokenek ára mindössze 0,00104 dollár.

Az érme előértékesítése rendkívül sikeres, mindössze néhány hét alatt több mint 1,1 millió dollárt gyűjtött össze.

Amennyiben ez a lendület kitart, ez lehet a következő nagy durranás a kripto oktatás terén.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**