Ez az öt kriptó új kapitalizációs csúcsokat dönthet 2024 során

A befektetők szorosan figyelik, hogy az idei bikafutás során milyen projektek hozhatják a maximális profitot. Az árfolyam és a kapitalizáció emelkedése minden érme számára meghatározó, de csak páran érhetik el a céljukat. A cikk öt potenciáliasn ígéretes jelöltet vizsgál, elemzi a potenciáljukat és a jövőbeli kilátásukat. Betekintést nyújt a potenciális növekedést meghatározó tényezőkbe, így kötelező olvasmány minden befektető számára.

BlastUP előértékesítés: kiszámíthatóság a változékony térben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire. Az áruk az éles indulásig egy bizonyos szinthez van rögzítve, így egy kiszámíthatóbb alternatívát jelenthetnek. A BlastUP egy ilyen kiszámítható befektetési lehetőséget kínál egy felbolydult piacon.

A BlastUP a Blast első launchpadja, és az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára. Az előértékesítés mindössze néhány hete alatt közel 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elárul a széleskörű elfogadásról a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és potenciális esélyt kínál arra, hogy alacsony áron magas hozamra tegyél szert.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokeneket a lehető legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kaphatnak egy Airdrophoz, emellett extra jutalmakhoz is hozzáférhetnek a téteken keresztül.

A projekt elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget hozzon létre, ahol mindenki profitálhat a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, aminek oka, hogy a közösségi hangulat és az innováció van a középpontban. A sikeres indulást követően gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válhat, és beteljesítheti a 2026-ig kitűzött céljait.

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott<<

Az Optimism (OP) piaci hangulata óvatosságra int

Annak ellenére, hogy az Optimism (OP) nehéz hónapot tudhat maga mögött, az elmúlt hetekben enyhe pozitív elmozdulás tapasztalható. A grafikonok azt mutatják, hogy az árak nehezen kapaszkodtak vissza, és gyakran akadályokba ütköztek, valahányszor közelednek a magasabb szintekhez. Ez a befektetők bizonytalanságát tükrözi. Erősebb jelekre várnak, mielőtt nagyobb mértékben elköteleznék magukat. Az Optimism alapvető jellemzői, mint például az Ethereum tranzakciók javítása és az aktív közösség, létfontosságú szerepet játszhatnak a fellendülésben és a jövőbeli növekedésben.

Medvés fordulatot vett a Dogwifhat

A Dogwifhat piaca körüli hangulat az utóbbi időben medvés fordulatot vett. Az elmúlt fél év erős teljesítménye után az új tendencia enyhe visszavonulást mutat, ami a rövid távú csökkenésben tükröződik. Bár a kapitalizáció 3 milliárd dollár felett van, az elemzők szemmel tartják a kulcsfontosságú árszinteket, amelyek egy esés esetén védőhálót nyújthatnak. A korábbi lendület visszanyeréséhez a Dogwifhatnak rugalmas támogatással kell kezelnie a jelenlegi bizonytalan hangulatot.

A bizonytalan piac húzhatja vissza a Mantle-t

A Mantle piaci hangulata óvatosnak, de mégis optimistának tűnik, miután túlélte a volatilis időszakot. Az elmúlt hónapokban jelentős ugrást figyelhettünk meg, bár az utóbbi időben az emelkedés lelassult, ami aggodalmakat és reményeket egyaránt ébreszt a kereskedők körében. A mozgóátlagok egy stabil, kiegyenlítő pályára utalnak, míg a kapitalizáció a 3 milliárd dollár körüli szintet. Azonban nem lehet nem észrevenni a változás felkavaró jeleit, mivel az érme éppen kulcsfontosságú árfolyampontokkal küzd. A Mantle piaci dinamikákkal való küzdelmét a technológiai érdemei és az elfogadási stratégiái határozhatják meg.

Következtetés

2024-ben bizonyos kriptovaluták új árfolyam és kapitalizációs szinteket érhetnek el. Az OP, a WIF és az MNT ígéretesnek tűnik, de rövid távon nem biztos, hogy képesek az árfolyam és a kapitalizáció gyors és radikális növelésére. Ezért a BlastUP rendelkezhet a legnagyobb potenciállal, mivel az innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt minden adott a szárnyaláshoz. Azoknak a befektetőknek, akik szeretnének tőkét kovácsolni az idei bikafutás során, ajánlott szoros figyelemmel kísérniük a BlastUP-ot, mivel piaci pozíciója különösen erősnek tűnhet.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***