Ez az öt kriptovaluta lehetővé teszi akár egy vadonatúj Porsche megvásárlását

A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, az ügyes befektetők a következő nagy nyertesek után kutatnak a kriptohorizonton. Minden eddiginél intenzívebb a hajsza az olyan kriptovaluták után, amelyek nemcsak az értékükben emelkedhetnek, hanem potenciálisan az életmódunkon is képesek lehetnek luxuscikkekkel javítani. Ez a cikk öt kriptovalutát ismertet, amelyek ígéretesnek tűnnek, és jelentősen növelhetik a befektetői portfóliókat, és olyan lehetőségeket tesznek lehetőve, mint egy Porsche megvásárlása. Olvass tovább, hogy mélyre merülj ezekben a kiválasztott kriptókban, és hogy miért emelkednek ki a virágzó piacon.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc potenciálját. A korai befektetők számára a CYBRO kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szoros kedvezménnyel kaphatók, ami 200%-os ROI-t jelent. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

>> Vásároljd meg a CYBRO-t a legjobb áron, hogy 200%-os nyereséget biztosíts magadnak <<

A CYBRO token feloldja a készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot. Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után, 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok stakelésére. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot nyújtsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

>> Biztosítsd be helyed a CYBRO-ban 66% kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott! <<

A Celestia küzd a piaci ingadozások közepette

A Celestia (TIA) ingadozásokat tapasztal a jelenlegi 8,51$-10,23$-os árfolyamsávval, ami némi nehézséget mutat a lendület kiépítésében, mivel az elmúlt hónapban csökkenést tapasztalt. A TIA árfolyama az elmúlt héten körülbelül 3,62%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig még jelentősebb mértékben, 13,71%-kal, ugyanakkor az utóbbi hat hónapban 58,14%-kal emelkedett, ami középtávon általános növekedést jelez. Az érme mozgása impulzívnak tűnik, a legközelebbi ellenállás felé mozog 11,33 dollárnál, míg a támasz 7,88 dolláron található. Az olyan mutatók, mint az RSI és a Stochastic magas értékei arra utalnak, hogy az érme jelenleg túlvásárolt lehet.

Folytatódik a Pepe felfutása

A Pepe (PEPE) erős növekedést mutat, a jelenlegi árfolyamsáv 0,00000786 dollár és 0,00000941 dollár között mozog, ami bullish trendet mutat. Az érme az elmúlt hat hónapban 810,52%-kal emelkedett, ami nagy érdeklődésre és növekvő értékre utal. Egyetlen hét alatt a PEPE 31,52%-kal ugrott meg, az elmúlt hónapban pedig 90,97%-kal emelkedett. Mivel az RSI 44,66-on áll, és a közelmúltban a rövid távú egyszerű mozgóátlag alá került, az érme jelenleg enyhe korrekciós mozgást tapasztal, ugyanis a közelmúltbeli csúcsoktól való visszalépést mutat. Közvetlen célnak a legközelebbi ellenállási szint áttörése tűnik 0,00001007 dollárnál.

Az Ethena ármozgása és jövőbeli kilátásai

Az Ethena árfolyama 0,75 és 0,97 dollár között mozog. Az elmúlt héten az értéke körülbelül 19,60%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 38,84%-ot zuhant. Az utóbbi hat hónapot tekintve azonban 152,02%-kal nőtt. A legközelebbi árfolyam, amelytől kihívásokkal szembesülhet, 1,11 dollár, és 0,67 dollárnál talál támaszt, illetve egy alsó határ, amely alá nem esik könnyen. Úgy tűnik, hogy az árfolyam a felfelé és lefelé irányuló mozgások keveréke, mivel az ár a 10 napos és a 100 napos átlagnál is magasabb, de rövidtávú csökkenésekkel rendelkezik a közelmúltban. Tekintettel a 60,40-es RSI-re, az érme sem túlvásárolt, sem túladott, ami bizonyos fokú stabilitásra utal. A 89,18-as értéken lévő Stochasztikus jelzi, hogy az árfolyam elérheti azt a pontot, ahol megfordulhat a közelmúltbeli emelkedő trendből. Mivel a MACD alig van nulla felett, jelenleg egyik irányba sincs erős lendület. Ha az érme a 0,67 dolláros szint felett tartja magát, akkor megpróbálhatja áttörni az 1,11 dolláros ellenállást, de ha 0,67 dollár alá esik, akkor a következő támasz 0,45 dollárnál jöhet szóba.

Sui (SUI) ármozgás és jövőbeli kilátások

A Sui érme ára jelenleg $0,93 és $1,12 között mozog. Az elmúlt héten körülbelül 5%-ot esett. Az utóbbi egy hónapban több mint 14%-ot zuhant. Az elmúlt hat hónapban azonban a Sui 81%-ot ugrott. A legközelebbi ár, amit nehezen tudna átlépni, az 1,23 dollár, míg 0,86 dollár alá egyelőre nem biztos, hogy esik. Ha mégis nagyot emelkedik vagy esik, a következő szintek, amelyeket figyelni kell, az 1,41 és a 0,68 dollár. Az elmúlt 10 és 100 nap átlagában a Sui nagyjából 0,97 dolláron állt. Ma az RSI, egy olyan mutató, amely megmondja, ha valamit túl sokat vesznek, magasan, 77,91-nél van. Ez azt jelentheti, hogy sokan vásároltak Sui-t a közelmúltban. Egy másik mutató, a Sztochasztikus szintén nagyon magas, 97,83-as értéken áll, ami ugyanerre utal. A MACD, amely segít abban, hogy lássuk, merre mehet az árfolyam, alig pozitív 0,02-nél.

Következtetés

Összefoglalva, míg az olyan kriptovaluták, mint a TIA, a PEPE, az ENA és a SUI nem mutatnak erős rövid távú potenciált, a CYBRO esetében jelentős lehetőség rejlik. Ahogy a 2024-es kripto bikafutás kibontakozik, a CYBRO kiemelkedik a Blast blokkláncon belüli egyedi keresési megközelítésével. A leendő befektetőknek érdemes megjegyezniük, hogy a CYBRO token előértékesítése lehetőséget kínál a korai részvételre, és a platform kezdeti kiadása 2024 második negyedévében várható. Ez stratégiai lehetőséget jelent azok számára, akik a szélesebb piaci trend előtt szeretnének befektetni.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**