Ez az új érme méltó kihívója lehet a Solana mémérméknek

A mémcoinok viharszerűen veszik be a Web3 teret. A dogwifhat (WIF) 201 ezer %-ot emelkedett az elmúlt öt hónapban, míg a Bonk (BONK) egy év alatt 5 441%-ot ugrott. Miközben mindkét Solana alapú mém érme jelentős növekedést mutat, egy új kihívó letaszíthatja őket a trónról. Az Ethereumra tervezett KangaMoon (KANG) már az előértékesítési időszak alatt 400%-kal emelkedett. A legnagyobb potenciállal rendelkező mém érme kiválasztásához megvizsgáljuk a grafikonok mérőszámait.

A Bonk egy év alatt 5440%-ot emelkedett

A Bonk (BONK) egy Solana SOL Price SOL Price alapokra épülő mémcoin. A létrehozása óta viharban tartja az iparágat. Egyetlen év alatt 5.441,6%-kal emelkedett, és potenciálisan új magasságokba emelkedhet.

A projekt ökoszisztémája nemrégiben a BONKmark E-kártyák bevezetésével bővült. A kártyákkal bárki bárhová küldhet BONK-ot. A token RSI és MACD adatai jelentősen emelkedtek, és bikás mintázatot mutatnak. Mégis, az előrejelzések szerint a legtávolabbi pont, amit 2024 negyedik negyedévében elérhet, az a 0,000032 dollár.

A Dogwifhat  200 ezer százalékot ugrott

A dogwifhat (WIF) az a másik Solana alapú érme, amely elkápráztatta a piaci szereplőket, miután csupán öt hónap leforgása alatt az árfolyama 201.805,2%-os növekedést produkált.

Ez a bikás momentum a kéthetes grafikonon is jól látható. Közel 30%-kal emelkedett, ami a dogwifhat iránti jelentős érdeklődést mutatja. A jelenlegi növekedési ütem mellett a jövőjével kapcsolatos hangulat bikás, és 2024 negyedik negyedévére az előrejelzések szerint elérheti a 0,249 dollárt.

A KangaMoon (KANG), mindkét mém érmét lekörözheti

Az ETH alapú KangaMoon (KANG) jelentős, 400%-os emelkedést produkált, és több mint 6,7 millió dollárt gyűjtött. Ez a projekt több mint 20 ezer felhasználó figyelmét keltette fel, akik mostanra az ökoszisztémájának szerves részévé váltak. Jelenleg több mint 6 ezren birtokolják a natív KANG tokent.

A jelentős növekedési szintjének és a versenytársakat felülmúló képességének fő katalizátora az a tény, hogy valódi hasznossággal rendelkezik. A KangaMoon ötvözi a Social-Fi elemeket egy Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémával, amelyben a játékosok karakterek felett szerezhetnek irányítást, és csatákban és versenyeken vehetnek részt. Mindezek a szempontok pedig az egyik kiemelkedő  és vásárlásra érdemes mém érmévé teszik. Ráadásul a Social-Fi modell a közösségi médián való elkötelezettséget is ösztönzi azáltal, hogy a legaktívabb felhasználóknak ingyenes KANG tokeneket osztogat.

Az árfolyam az előértékesítés során 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett. Egyes elemzők mostanra 5000%-os emelkedést jósolnak az indulás és a tőzsdei bevezetés után. A jóslat beteljesülése esetén a KangaMoon-t a mémcoinok egyik főszereplőjévé válhat. A projekt csapata már az előértékesítés bónusz fordulót is elindította, ami lehetőséget ad az új felhasználóknak vagy a régebbi birtokosoknak, hogy kedvezményesen több tokenhez jussanak.

Összefoglaló

Egyértelmű, hogy a Bonk és a dogwifhat jelentős mém érmék, amelyek viharral vették be a blokklánc világot. A KangaMoon azonban egy funkcionális ökoszisztémát kínál, amelynek középpontjában a KANG áll. Ez, valamint a közösségi média ösztönzés és a lenyűgöző előértékesítési teljesítmény az egyik legjobb mém érmévé teheti a tokent, így érdemes lehet korán befektetni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***