Ez az új környezetbarát kriptopénz 2023-ra 10x többet érhet

Az ESG projektekbe való növekvő befektetői kedv az elmúlt néhány évben azt mutatja, hogy egyre több vállalat próbál „társadalmilag felelős” módon invesztálni. Folyamatosan javulnak az ösztönzők a tőke allokátorok számára, hogy az intézmények környezetbarát megoldásokat válasszanak a környezetet károsító lehetőségek helyett.

Ez a tendencia a közeljövőben várhatóan csak növekedni fog. A Broadridge Financial Solutions előrejelzése szerint 2030-ra az ESG ipar értéke meghaladja majd a 30 billió dollárt.

Ennek az iparágnak egy nagy része a karbonkreditek piaca, amely jelenleg még kicsi, de a következő néhány évben várhatóan ez is növekszik majd, és 50 milliárd dollárt meghaladó teljes piaci kapitalizációt is elérhet.

Ezek az előrejelzések azonban a szén-dioxid-kibocsátási egységek piacának jelenlegi állapotán alapulnak, de sok olyan, egyelőre még kiaknázatlan terület van, ahol ez az iparág hatékonyabbá, kiterjeszthetővé és átláthatóbbá tehető.

IMPT vásárlása

Az IMPT egy környezetbarát projekt, amely karbonkrediteket kínál a fogyasztók számára

Az IMPT egy olyan rendszert vezetett be az egyének és a vállalatok tudatosabb szénlábnyom csökkentésének ösztönzésére és hogy arra buzdítsa őket, hogy kevesebbet szennyezzenek, amelyben „társadalmilag felelős vásárlással” a fogyasztók IMPT pénzvisszafizetési akciókban részesülhetnek, amikor ESG barát cégeknél vásárolnak.

Hagyományosan csak a vállalatokat ösztönzik karbonkibocsátásuk csökkentésére, de az IMPT modelljével az egyéneket is erre akarják bírni.

Miután a fogyasztók IMPT-hez jutnak pénzvisszatérítésként az egyes kiskereskedőknél történő vásárlásaik után, választhatnak, hogy elcserélik az így megszerzett IMPT-t, vagy elégetik azt vagy azokat egy NFT-ért cserébe.

Az IMPT több mint 25.000 kiskereskedelmi márkával áll partnerségben

Az IMPT bővítette az ökoszisztémában elérhető cégek listáját, így a felhasználók egyre több cég közül választhatnak és vásárolhatnak kínálatukból, és juthatnak pénzvisszatérítési jutalmakhoz.

Az elmúlt hetekben az IMPT több ezer vállalattal kötött sikeres partnerséget, és mára több mint 25.000 cég érhető el a projekt keretein belül.

Az IMPT lenyűgöző sebességgel vonz be új cégeket az ökoszisztémába, amit a partnerprogramuknak köszönhetik. Jelenleg a vállalat havonta 20%-kal növeli partnerei számát.

Az IMPT előértékesítés eddig óriási siker, a csapat az első két hétben több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, ami a projekt iránti nagymértékű érdeklődést mutatja. Ha ez a befektetői kedv fennmarad, akkor az árfolyam várhatóan továbbra is nőni fog.

Az IMPT egy Web3 ökoszisztéma, amelynek célja a szén-dioxid-piac egyszerűsítése és decentralizálása. Nagyhatású környezetvédelmi projekteket kapcsol össze vállalkozásokkal és magánszemélyekkel, hogy csökkentsék szénlábnyomukat.

Az IMPT vásárlási platform lehetővé teszi, hogy IMPT tokenekhez juss, ha környezettudatos márkáktól vásárolsz. Egy bizonyos mennyiségű felhalmozott összeg után érméidet becserélheted szén-dioxid-kibocsátási egységekre, vagyis karbonkreditekre az IMPT piacon. Itt vásárolhatsz, eladhatsz és visszavonhatod, vagyis elégetheted szén-dioxid-krediteidet.

Az IMPT a szén-dioxid-kibocsátási egységeket NFT-ként hozza létre, így megakadályozza a kettős elszámolást és a szén-dioxid-piacon elterjedt csalást, jobban átláthatóbbá téve ezzel a rendszert. A projekt egy fejlett Web3 ökoszisztéma segítségével kívánja átalakítani a szén-dioxid-kibocsátási piacot, és célja a szén-dioxid-piac egyszerűsítése és decentralizálása.

IMPT vásárlása

Hogyan vásárolhatsz IMPT-t

Első lépésként létre kell hoznod egy kriptopénztárcát. Ha már rendelkezel MetaMask pénztárcával, Trust Wallettal vagy bármilyen más, Ethereum-alapú kripto pénztárcával, akkor átugorhatod ezt a lépést. IMPT tokenek vásárlásához mindenképpen szükséged lesz egy kriptopénztárcára. Bármilyen Ethereum pénztárcát választhatsz, de a felhasználói élmény miatt a MetaMask a legnépszerűbb.

Ezt követően csatlakoztasd a pénztárcádat az előértékesítési oldalhoz. Győződj meg arról, hogy a pénztárcád az Ethereum hálózaton van.

metamask regisztráció

Ha a pénztárcád készen áll, akkor megkezdheted a tokenek vásárlását. A platformon elfogadják az ETH-val, az USDT-vel és a kártyával történő fizetést is. Az értékesítés előtti minimális vásárlási limit 10 IMPT, de érdemes egyszerre legalább 100 USD értékű IMPT-t vásárolni, mert többszöri vásárlás esetén magasabb gázdíjat kell fizetni. Ha mindezzel megvagy, akkor igényelheted IMPT tokenjeidet.

Az IMPT Claim oldal nem sokkal az előértékesítés vége után aktiválódik majd.

IMPT vásárlása

Miért érdemes IMPT-be befektetni?

Világszerte egyre tudatosabbak vagyunk a szénlábnyomunkkal kapcsolatban. Intézmények is egyre gyakrabban fektetnek be regeneratív projektekbe a márka pozitív elismertségének előmozdítása érdekében, a kötelező szén-dioxid-kompenzáció mellett.

Ennek eredményeként az ESG piac gyorsan növekszik. A kötelező ESG piac 2008. óta 128%-os növekedést mutatott, és így jelenleg 271 milliárd dollár, az önkéntes piac pedig 2 milliárd dollárt ér, és az előrejelzések szerint 2050-re 50 milliárd dollár lesz.

Az IMPT ezt a folyamatosan fejlődő és növekvő piacot szolgálja ki, így 2022. egyik legjobb hosszú távú kripto befektetésnek bizonyul.

Környezetbarát kriptopénz

Noha viszonylag sok Web3-as szén-dioxid-kiegyenlítő platform létezett, legtöbbjüknek nem sikerült tartós hatást elérnie. Azért buknak el, mert nem összpontosítanak a használhatóságra és az elkötelezettségre. Az IMPT ezzel szemben csökkenti a szén-dioxid-kiegyenlítés technikai akadályait valamennyi felhasználó számára. Ezenkívül ez egy olyan közösségi platform, ahol a felhasználók nyomon követhetik IMPT pontszámukat a szén-dioxid-kibocsátás-kiegyenlítési kezdeményezésekhez való hozzájárulásuk alapján. Vállalkozások és magánszemélyek is regisztrálhatnak.

IMPT pontszámaidat többféleképpen is növelheted. A platformon történő vásárlással, NFT szén-dioxid-jóváírás megszerzésével, új felhasználók ajánlásával és a szén-dioxid-kibocsátási egységek elégetésével is.

A szén-dioxid-kibocsátás ellentételezése játékos és egyszerű, ami pozitívan hat a kezdeményezésre, és így sikere nem meglepő. Az IMPT egy gyűjthető NFT műalkotással jutalmazza a felhasználókat minden alkalommal, amikor szén-dioxid-jóváírást égetnek el.

Változatos partnerségeinek köszönhetően azokat is eléri, akik amúgy nem mozognak otthonosan a kripto térben. A projekt folyamatosan bővíti hálózatát, így a felhasználók egyre több márka közül választhatnak az IMPT vásárlási platformon.