Ezek a legjobb 1 dollár alatti kriptovaluták

Az erősödő piac közepette sok befektető az egy dollár alatti árfolyamon erős teljesítményt nyújtó befektetési lehetőségek megtalálására törekednek. Ezek a lehetőségek azért hívják fel magukra a figyelmet, mert jelentős hozamot nyújthatnak komoly kezdeti befektetés nélkül. Ez a cikk olyan kriptovaluták kiválasztásával foglalkozik, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, betekintést nyújtva a jellemzőikbe, a piaci teljesítményükbe, és abba, hogy miért emelkednek ki a jelenlegi bullish környezetben.

A BlastUP előértékesítése a kiszámíthatóságot jelenti a piacon

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve. A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blast platformján, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára. Az előértékesítés mindössze néhány hete alatt ez a projekt több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>>Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron<<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakhoz is hozzájuthatnak a stakelésen keresztül.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget alakítson ki, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApp-ok zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kriptostartupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és innovációval. Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel, amelyek 2026-ig terjednek ki.

>>Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek kínálata limitált – Biztosítsd be a helyed!<<

A Dogecoin árfolyamának megvizsgálása és előrejelzése

A dogecoin jelenleg 0,13 és 0,18 dollár között mozog. Az elmúlt héten 6,85%-os emelkedéssel pozitív lendületet mutatott, míg az elmúlt hónapban 17,94%-kal csökkent. Hat hónapra visszatekintve a DOGE több mint kétszeresére nőtt, így 102,38%-os nyereséggel büszkélkedhet. A 40 alatti RSI-vel a DOGE a túlértékeltség jeleit mutatja, ugyanakkor a legutóbbi mozgása korrekciósnak tűnik. Ha áttöri a 0,20 dolláros ellenállást, további nyereséget láthatunk, míg a 0,10 dollár alá történő csökkenés nagyobb eladási nyomást eredményezhet.

A Cardano elemzése a piaci bizonytalanság közepette

sávban ingadozik, az elmúlt hónapban visszaesett, de a hat hónappal ezelőtti szinthez képest továbbra is emelkedett. Az ADA jelenlegi szakasza inkább korrekciónak tűnik, mivel az RSI és a Stochastic azt jelzi, hogy jelenleg nem túlvásárolt kategóriában van. Nincs túl messze a 10 és 100 napos átlagtól, ami a lehetséges stabilitásra utal. Miközben az érme nyomással küzd, a szemek arra figyelnek, hogy sikerül-e áttörnie a 0,51 dolláros ellenállást, vagy lebukik, hogy tesztelje a 0,39 dolláros támaszt.

Az XRP árfolyama és trendjei

Az XRP 0,4921 és 0,5550 dollár között mozog, stabil pillanatnyi jelekkel. Az ellenállás és a támasz szintje 0,5794 dolláron, illetve 0,4538 dolláron van, ami egyértelmű kereskedési határokat mutat. Az elmúlt héten az XRP árfolyama körülbelül 4,5%-kal emelkedett, a havi összkép azonban 9,4%-os csökkenést mutat. A hathavi trend nagyobb, mintegy 21,6%-os áresést mutat.

Shiba Inu árelemzés és előrejelzés

A Shiba Inu árfolyama jelenleg 0,00002141 és 0,00002719 dollár közötti tartományban mozog. Az elmúlt héten 2,78%-kal, az elmúlt hónapban pedig 14,54%-kal csökkent. A rövid távú esések ellenére az érme az elmúlt hat hónapban jelentős, 183,213%-os emelkedést produkált. A közelmúltbeli árfolyam-aktivitás korrekciósnak tűnik a legutóbbi csúcsoktól elszakadva, az RSI és a sztochasztikus azt jelzi, hogy a SHIB jelenleg túlértékelt lehet. Az árak azonban a rövid távú 10 és 100 napos mozgóátlagok alatt vannak, ami lassabb lendületet mutat. A legközelebbi ellenállási szint a 0,00002965 dollárnál, míg a támasz a 0,00001809 dollárnál található. Ha az érme túllépi a legközelebbi ellenállást, a következő célpont a 0,00003543 dollár lehet, ha azonban a legközelebbi támaszszint alá esik, akkor a 0,00001231 dollárt tesztelheti.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a DOGE, ADA, XRP és SHIB, bár népszerűek és jelenleg 1 dollár alatt vannak, rövid távon korlátozott növekedési potenciált kínálnak. A befektetők talán jobban elhelyezhetik a pénzüket a feltörekvő érmékben, amelyeknek nagyobb terük van a növekedésre. A BlastUP kiemelkedik a legnagyobb potenciállal rendelkező érmeként, köszönhetően az egyedi koncepciójának és a nagyobb Blast ökoszisztémába való integrációjának. Összefoglalva, azok számára, akik olcsó kriptovalutákba szeretnének befektetni, a BlastUP ígéretes jelöltnek tűnik, különösen a folyamatban lévő bikapiacot véve figyelembe.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***