Ezek a nagykutyák berobbanhatnak a nyáron

Itt a nyár, a kánikulában pedig a kripto piacok is forronganak. A mém érmék szinte az összes blokkláncot hatalmukba kerítették, legyen szó a régi motoros Ethereumról vagy az újabbb Solanáról. A PlayDoge a Binance Smart Chainen, a WienerAI az imént említett Ethereumon, a Base Dawgz pedig a Base-en fut, és kivétel nélkül sikeresek. Az alábbi cikkben ezt a 3 kutyás mém érmét vizsgáljuk, ismerd meg őket te is!

PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) a legújabb kutyás mém érmék egyike, amelyet a BNB Smart Chainen indítottak. Az előértékesítés hatalmas sikerrel indult, alig egy hét leforgása alatt már 2,5 millió dollárnál járt. Ez az összeg még a mém érmék között is kiemelkedő, és jól mutatja a közösség érdeklődését. A befektetők jól tudják, hogy célszerű még előértékesítésben beszállni, mivel a tőzsdén már csak sokszoros áron juthatnak hozzá.

A PlayDoge fejlesztői egy igazi old school, 8 bites P2E mobil játékkal készülnek a játékosoknak. A játék lényege, hogy a ‘90-es éveket meghatározó Tamagotchihoz hasonlóan gondoskodjunk a mémek királyáról, a Doge kutyusról. A projekt egy natív érmét, a $PLAY-t is piacra dobta, amely a játékon belüli pénznem lesz.

PlayDoge Pokémon

Az alkalmazásban helyet kaptak mini játékok is, a legfontosabb azonban a kiskedvenced ápolása, etetése, tanítása és szórakoztatása. Pont, mint egy “rendes” kutya esetén. Ne feledd, nem hanyagolhatod el, vagy rossz vége lehet!

A játékokkal $PLAY érméket gyűjthetsz, amelyeket felhasználhatsz az appban vagy más kriptovalutákra is becserélheted őket.

A teljes $PLAY készletben 9,4 milliárd token található. Az érméket jelenleg előértékesítésben vásárolhatod meg, de siess, mert az idő előrehaladtával egyre drágábbak lesznek.

Csatlakozz és szállj be alacsony áron!

WienerAI

A WienerAI ($WAI) szintén egy új kutyás mém érme. A projekt két, jelenleg meglehetősen felkapott trendet, a mémeket és a mesterséges intelligenciát egyesíti. A projekt hívei a „kolbász hadseregben” egyesültek, és arra készülnek, hogy felborítják a kripto piacon uralkodó status quo-t.

A Wiener AI története 2132-ben játszódik, és egy őrült tudós ügyködéseivel kezdődik. A The Architect célja, hogy egy fejlett AI-t hozzon létre, amely egy mesterséges intelligencia alapú kiber kutya képében ölt testet.

A tervbe azonban csúszott egy kis hiba, az elegyhez pedig egy kis tacskó DNS is keveredett. Így jött létre a szuperintelligens robot tacskó, WienerAI.

WienerAI

A WienerAI előértékesítése valóban letarolja a piacot. A projekt körüli felhajtás szemernyit sem csökken, a milliók pedig csak úgy pörögnek. A cikk írásának idején a befektetők már több mint 6 millió dollárt pumpáltak a projektbe.

Az idő múlásával és az előértékesítési szakaszok előrehaladtával a $WAI egyre többe kerül. Éppen ezért, amennyiben szeretnél beszállni, akkor jársz a legjobban, ha mielőbb megteszed. A korai vásárlók nemcsak kedvezményes áron juthatnak hozzá az érméhez, de nagyobb letéti jutalmakat is szereznek. Ezek alapján nem meglepő, hogy az elemzők szerint a WienerAI a legjobb mém érmék egyike lehet.

Base Dawgz

A befektetőket egy új Base kriptovaluta kerítette hatalmába, a Base Dawgz ($DAWGZ). A projekt az egyik legújabb blokkláncon, a Coinbase által üzemeltetett Base-en fut. A legnagyobb kripto tőzsdék egyike, a Coinbase saját Layer-2 blokkláncot fejlesztett, ami nemcsak gyorsabb, de olcsóbb tranzakciókra is képes, mint az Ethereum.

A Base Dawgz a doge narratívát más megközelítésbe helyezi, és az adrenalinnal teli bázisugráshoz kapcsolja.

A többláncú megközelítés révén a DAWGZ nemcsak több láncon elérhető, de könnyedén át is lehet mozgatni ezek között. Választhatsz az Ethereum, a BNB Smart Chain, a Solana és az Avalanche közül.

A befektetők jelenleg előértékesítésben vásárolhatnak Base Dawgz tokeneket, de az ár egyre csak nő majd. Az ajánlói program révén a befektetők barátaik vásárlása után 10% USDT jutalékban részesülnek.

A Base Dawgz azonban még ennél is tovább megy, ugyanis egy közösségi média airdrop is tervben van. A program keretében azok, akik aktívak a közösségi médiában, extra token jutalmakat szerezhetnek mémek és más tartalmak megosztásával.

Kombináld a rövidesen élesedő airdropot a letéti programmal és a Base mém érmék növekvő népszerűségével, és tisztán láthatod a Base Dawgz-ban rejlő növekedési potenciált.

Csatlakozz te is a Base Dawgz előértékesítéshez, és szárnyaljunk együtt!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**