Ezek az alulértékelt közepes piaci kapitalizációjú altcoinok a kripto szakértők választásai

A közepes piaci kapitalizációjú altcoinok egyre nagyobb figyelmet kapnak, ahogy a piac felhevül. Néhány kevésbé ismert kriptovaluta ígéretes potenciált mutat. Egy részletes áttekintés rávilágíthat ezekre a lehetőségekre, amelyek még nem szerepelnek sok befektető radarján. Ez a cikk érdekes altcoinokat mutat be azoknak, akik portfóliójukat szeretnék fellendíteni ezen a nyáron. Olvass tovább, hogy megtudd, mely coinok érhetnek el jelentős hatást ebben az emelkedő piaci fázisban.

A CYBRO előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt, 25 millió token már elkelt

Ez egy egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc natív hozamtermelő potenciálját. A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételeket kínál a projektbe való belépéshez a CYBRO token előértékesítés során, amely hamarosan eléri az 1 millió dollárt, ahogy a kripto közösségben fokozódik az izgalom.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeni piaci árukhoz képest több mint kétszeres kedvezménnyel kaphatók, 140%-os megtérülést generálva. Ezen felül azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat kapnak, amelyeket a token-generálási esemény (TGE) után lehet kivenni. Továbbá a CYBRO ajánlóprogramja, amely július 15-ig tart, akár 12%-os extra keresetet kínál három szintű ajánlás esetén. Az ajánlások alapján heti USDT kifizetések és dupla CYBRO pontok járnak az új befizetők első befizetéseiért.

Vedd meg a $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 140%-os nyereséget

A CYBRO token cashback-et biztosít CYBRO-ban, kedvezményes díjakat kínál a kereskedési és hitelügyletekhez, staking jutalmakat, egy exkluzív airdrop-ot és egy biztosítási programot. Ez az erős funkcionalitás erős alapot teremt a CYBRO értékének növekedéséhez a TGE utáni időszakban 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptódat különböző vaultokba való befektetéssel a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blockchain-en, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és stablecoin stakinghez. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználóknak a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa minden stratégia esetén, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Polygon (MATIC) ár áttekintés: Lassan, de reményteljesen

A Polygon jelenlegi ára 0,57 és 0,67 dollár között mozog. Az érme ellenállásba ütközik 0,72 dollárnál, és támogatást élvez 0,52 dollárnál. Az elmúlt héten az ár 8,39%-kal csökkent, az elmúlt hónapban pedig 21,44%-kal esett vissza. A hat hónapos változás 32,80%-os csökkenést mutat. Ezen visszaesések ellenére a 67,60-as RSI arra utal, hogy még mindig impulzív mozgásban van. A 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlag egyaránt 0,58 dollárnál áll.

Mantle ár áttekintés: Jelenlegi trendek és jövőbeli előrejelzések

A Mantle (MNT) 0,86 és 0,94 dollár közötti tartományban cserél gazdát. Az érme egyhetes árzuhanása 6,52%, egy hónapos csökkenése pedig 18,07%. Azonban hat hónap alatt 39,38%-kal növekedett. Az RSI 61,63, a sztochasztikus érték pedig 71,59, ami impulzív trendet mutat. Figyelj a támogatásra 0,82 dollárnál és az ellenállásra 0,97 dollárnál.

ICP árának kilátásai: Jelenlegi tartomány és momentum mutatók

Az Internet Computer (ICP) jelenleg 8,66 és 10,91 dollár között cserél gazdát. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 17,94%-os, az elmúlt hónapban pedig 36,58%-os csökkenést mutatott, az érme még mindig a legközelebbi 7,71 dolláros támogatási szint felett maradt. Az RSI és a sztochasztikus értékek 60 körül mérsékelt vételi érdeklődést mutatnak. Az ICP ellenállásba ütközik 12,21 dollárnál. Az adatok alapján az ár valószínűleg korrekciós fázisba lép, nem pedig impulzívba.

Arbitrum (ARB) árelemzés: Várható rövid távú korrekció

Az Arbitrum (ARB) jelenleg 0,87 és 0,99 dollár között cserél gazdát, medvepiaci trendet mutatva. Az RSI 59,68, ami se nem túlvett, se nem túladott szintet jelez, míg a sztochasztikus érték 77,40, ami potenciálisan túlvett feltételeket mutat. A MACD szint enyhén pozitív 0,01-nél. Az elmúlt héten 14,37%-os, az elmúlt hónapban pedig 26,05%-os áresést követően az ARB korrekciós fázisban van. Rövid távú támogatás 0,82 dollárnál, ellenállás pedig 1,05 dollárnál található.

Következtetés

A MATIC, MNT, ICP és ARB rövid távon kisebb potenciállal bírnak a CYBRO-hoz képest, amely egy innovatív kereseti piactér a Blast blockchain technológiával. A CYBRO első kiadása várhatóan 2024 második negyedévében lesz, egyedülálló lehetőséget kínálva a korai befektetőknek. Az előértékesítésben való részvétel kedvező feltételeket biztosít, amelyek stratégiai előnyt jelentenek és lehetőséget teremtenek jelentős nyereség elérésére, ahogy a bikapiaci hullám folytatódik.

Webodal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***