Ezekre a projektekre figyelj a 2024-es bikafutás során

Ahogy a piac a növekedés időszakára készül, számos kriptovaluta ígéretesnek tűnhet a befektetők számára. Mivel a lendület egyre nő, a megfelelő érmék kiválasztása lehet a kulcsa annak, hogy tőkét kovácsoljunk a 2024-es bikafutásból. A cikk azokat a kriptovalutákat vizsgálja, amelyek a piac emelkedése során hatalmas növekedést érhetnek el. Mindenki számára kötelező olvasmány, akinek célja, hogy stratégiai befektetéseket eszközöljön ebben az optimista időszakban.

A BlastUp 6 millió dollárt gyűjtött össze: folytatódik az előértékesítés, az 1000%-os potenciális megtérülés sem lehetetlen

A folyamatban lévő BlastUP előértékesítése közel áll a befejezéshez, hiszen máris átlépte a fontos küszöböt: eddig több mint 6 millió dollár gyűlt össze. Több mint 15 000 gyors befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökött volna.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növeld a befektetéseid értékét a BlastUP-pal. A robbanásszerű, akár 1000%-os hozam sem lehetetlen. A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

>> Vásároljon BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. Ahogy a BlastUP halad, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyerhet az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A token útiterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Starknet figyelemre méltó féléves növekedése

A Starknet jelentős értéknövekedést tapasztalt az elmúlt hat hónapban, ami a befektetők erős lelkesedésére utal. Ennek ellenére rövid távon az árak enyhe csökkenést mutattak, ami a piac közelmúltbeli bizonytalanságát jelzi. A befektetők bizonytalannak értékelik a Starknet helyzetét, figyelembe véve mind a közelmúltbeli növekedést, mind a tipikus piaci hullámzást. A token alapvető tulajdonságai, mint az egyedi technológia és az általa támogatott platformok, valószínűleg továbbra is kulcsfontosságú tényezővé teszik a Starknetet.

Az Optimism piaci változásai

A token legutóbbi piaci trendjei ingadozásra utalnak, az árak jelenleg egy közelmúltbeli magasabb pont alatt lebegnek. A visszaesés ellenére az utóbbi időszak a növekedésre utal, mivel a token a néhány hónappal ezelőtti helyzetéhez képest teret nyert. Az Optimism legfőbb erőssége abban rejlik, hogy képes javítani az Ethereum tranzakciókat, gyorsabb és olcsóbb megoldásokat kínálva. Ahogy a kereskedők figyelemmel kísérik a teljesítményét, az Optimism gyakorlatiassága és az Ethereummal való kapcsolata jelentős szerepet játszhat a jövőbeli értékének alakításában.

A Jupiter teljesítménye a lenyűgöző rally után

A Jupiter árfolyama a jelentős értéknövekedés után konszolidálódni látszik. A befektetők szorosan figyelik, ahogy az érme egy szűk sávban mozog az első plafon alatt. A rövid távú trend szerint stabilan tartja magát, ami egyensúlyban van a tulajdonosok hosszabb távú optimizmusával. Az általános hangulat óvatosan optimista, és a közelmúltbeli teljesítmény lendületet ad a vitáknak. Az, hogy a Jupiter hogyan teljesít az elkövetkező kereskedési időszakban, betekintést nyújthat abba, hogy képes-e fenntartani az elmúlt hónapok során feltérképezett pályát.

A Mantle vegyes jelei

Az érme nehéz időknek nézhet elébe, mivel az ár alig egy dollár alatt ingadozik. A közelmúltban ellenállásba ütközött, nem tudta átlépni a magasabb árfolyamokat, de éppen egy alsó határ felett maradt, így nem következett be további csökkenés. A jelenlegi hangulat óvatosságot sugall, de a múltbeli növekedés reményt adhat. Tekintettel a Mantle technológiájára és kilátásaira, a vegyes piaci jelzések másképp befolyásolhatják a rövid távú kereskedőket és a hosszú távú befektetőket.

Következtetés

A bikapiac potenciális kriptovalutáit vizsgálva az STRK, OP, JUP és MNT növekedési lehetőségeket kínálnak. Rövid távú potenciáljuk azonban korlátozott lehet. Ehelyett a BlastUP lehet az, amely erős koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával kiemelkedhet. Ez a projekt kínálhatja a legjobb esélyt a jelentős nyereség megszerzésére.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***