2 éves a Fairspin, a semmiből nőtt a szerencsejáték bálnák kedvelt oldalává

A Fairspin 2020 októberében ünnepli második évfordulóját. Az idő alatt a blokklánc kaszinó egy háromszáz játékkal rendelkező kis szerencsejátékklubból egy jól ismert, több ezer fős közösséggel rendelkező projekt lett, a kockázat és magas tétek kedvelőinek. Ez a fejlődési irány nem valósulhatott volna meg a közösségi igények alapos ismerete nélkül: nagy tétű játékok, számtalan fizetési mód, hűségprogram, valamint a játékos és technikai segítség nyelvi akadályainak megszüntetésével. A csapat szaktudása, a kényelmes kiszolgálás, a játékosokkal és a partnerekkel szembeni őszinteség: így kell működnie egy profi szerencsejáték platformnak.

A Fairspin a Curaçao eGaming licence alatt működik. A kaszinó nemcsak tisztességes játékot ígér, hanem biztosítja a játék statisztikáinak, a kaszinó pénzügyi tranzakcióinak és a játékosok tevékenységének személyes ellenőrzését is. Más kaszinóktól eltérően, beleértve a hagyományos kaszinókat is, a Fairspin blokklánc technológiát használ a felhasználói adatok ellenőrzésére. Nehéz túlértékelni az egyedülálló TrueSign blokklánc modul jelentőségét, amikor a fogadások és a nyeremények több tízezer dollárban mérhetőek.

TrueSign modul

A TrueSign technológia az e-kereskedelem, a társkereső szolgáltatások és a szerencsejáték igényeinek kielégítésére lett tervezve. A modul feladata nem csak az adatok mentése, hanem a változtatás megakadályozása is. A blokkláncon rögzített adatokat ugyanis nem lehet törölni. A változtatáshoz minden hálózati résztvevő hozzájárulása szükséges, ami lehetetlen.

A Fairspin kaszinó a játékosok és a vállalkozások minden fontos adatát a blokklánc alapú adatbázishoz továbbítja: a fogadások számától és nagyságától, valamint az egyes játékok nyereménykombinációitól kezdve a felvett összegen át, a kaszinó egyenlegéig és a felhasználói azonosítókig. Ugyanakkor a felhasználók személyes adatai titkosítva vannak.

A kaszinó statisztikáinak gyűjtését saját tokenje végzi. A token egy chiphez hasonlít, amely segítségével a nyertes kombinációkat és a fogadások korrektségét a Fairspin-en lévő több mint 2000 játék mindegyikénél rögzítik.

Fairspin játéktár

A Fairspin nyerőgépeit, rulettjeit, kártyajátékait, videopóker játékait és lottójátékait ismert szolgáltatók biztosítják, amelyek csak engedéllyel rendelkező szoftvereket kínálnak:

 • Spinomenal
 • NetEnt
 • Microgaming
 • Betsoft
 • iSoftBet
 • Play’n Go
 • Quickspin
 • Evolution Gaming
 • Playson
 • Booongo

Azon játékosok számára, akik megszokták az igazi játékasztalnál átélt érzelmek intenzitását, de nincs lehetőségük személyesen ott lenni, lehetőségük van bekapcsolódni az élő játékokba. Itt a játékosok rulettet, blackjacket, pókert, bakkarát és más játékokat találnak húsvér kártyaosztókkal.

Fairspin blokklánc szerencsejáték oldal

Ezenkívül havonta többször az oldal vezető játékszolgáltatói – Booongo, Playson és Betsoft – versenyeket rendeznek. A verseny nyereményalapjai 20 000 eurótól kezdődnek. 2020 legnagyobb nyereményalapja 280 000 euró volt, mely versenyt júliusban rendezték meg. Hogy a játékosokat új játékok kipróbálására ösztönözzék, a Fairspin egy olyan bónuszprogramot kínál, amely előnyös az újonnan érkezők és a régóta játszó játékosok számára is.

Hűségprogram

A Fairspin bónuszprogramja három csoportra osztható: üdvözlő bónuszok, állandó bónuszok és VIP bónuszok.

Üdvözlőbónuszok

Regisztráció után: 30 ingyenes pörgetés

 • 1. letét esetén: az összeg legfeljebb 100% -a + 30 ingyenes pörgetés + 10% cashback
 • 2. és 3. letét esetén: az összeg legfeljebb 75%-a + 30 ingyenes pörgetés
 • 4. letét estén: az összeg legfeljebb 200% -a + 50 ingyenes pörgetés

Állandó bónuszok

 • Cashback 5% – hétfőtől szerdáig tartó fogadásokból
 • Cashback 2% – a heti fogadásokból
 • Cashback 1% – a havi fogadásokból
 • Bónusz 20%-tól – csütörtöktől vasárnapig hagyott letét esetén

A kaszinó nyereményének kisorsolása a közösségi média oldalain történik.

VIP bónuszok

 • Cashback akár 25% minden héten
 • Hetente akár 100 ingyenes pörgetés
 • Akár 100%-os letéti bónusz
 • Akár 3-szoros nyereményszorzó a versenyeken

A játékos státusza a fogadás összegétől függően változik. Egy bizonyos státuszt elérvén, a játékos már nem veszítheti el azt, csak növelheti.

Letétek és pénzfelvétel

A Fairspin blokklánc kaszinó elsősorban tapasztalt felhasználóknak és a pénzügyekhez értő játékosoknak készült, akik kriptovaluta tárcával rendelkeznek. A letétek elsődleges valutái az mBTC (millibitcoin, vagy 1/1000 BTC) és a mETH.

Ha a játékos számára kényelmesebb a hagyományos pénz használata, akkor Visa/MasterCard bankkártyák is használhatóak. A kaszinóban amerikai dollárban, euróban és orosz rubelben lehet játszani.

Ha a felhasználó érdeklődik a kriptovaluta iránt, akkor a weboldal technikai támogatása tanácsadói segítséget is kínál. Ezenkívül a felület részletes referenciaanyagokkal rendelkezik arról, hogyan lehet feltölteni egy játékszámlát, és hogyan lehet pénzt levenni róla.

Az eddigi legnagyobb pénzfelvétel egyetlen tranzakcióban 73 000 dollár volt.

Technikai támogatás és lokalizáció

Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal, a hét minden napján elérhető. Az operátorok angol, német, török, spanyol, orosz és további nyelveken szólnak a játékosokhoz. Az oldal összesen kilenc nyelven elérhető.

A Fairspin csapatával e-mailben, online chat-en vagy a közösségi médián keresztül Telegramon, Facebookon és Twitteren is konzultálhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük