Fedezd fel a COSMOS-t az 1xBit online kaszinóval

Az 1xBit folytatja a projektek bővítését és funkciók fejlesztését a jobb felhasználói élmény érdekében. Ezen elköteleződése nyomán a COSMOS már fent van az 1xBit-en, így a játékosok ezt a kriptovalutát is használhatják fogadásaikhoz és kifizetéseikhez.

Mi az a COSMOS?

A COSMOS egy olyan projektként hirdeti magát, amely a kriptopénz-ipar demokratizálására törekszik, a blokklánc technológia demisztifikálására összpontosítva. A protokoll célja, hogy a blokklánc-hálózatok számára lehetővé tegye a zökkenőmentes interakciót, és csökkentse az iparági széttagoltságot.

Ez egy igen jelentős funkció a kriptós fogadásokra nézve. Azzal, hogy a kriptopénz és a blokklánc kevésbé összetetté válik, a COSMOS elősegíti a zökkenőmentes elfogadás kultúráját. Ez jelentős hatással lenne a kriptós fogadásokra, mivel kiszélesíti a sportfogadási térbe való belépés arányát. Egy olyan protokoll, mint a COSMOS hozzájárul a kriptós fogadási élmény optimalizálásához, közelebb visz minket a jövőhöz.

A COSMOS kifejezetten odafigyel a fejlesztőkre is. Szerkezetet biztosít a különböző blokkláncrétegek összekapcsolásához, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy blokklánc-alkalmazásokat hozzanak létre. A legfontosabb, hogy ez a protokoll nyílt forráskódú eszközöket használ, így a fejlesztők kényelmesen ráugorhatnak a trendre, és létrehozhatják a jövő platformjait.

A protokoll emellett nagy hatalmad ad a felhasználóknak is, ugyanis validátorokká válhatnak, akik kulcsfontosságú döntéseket hoznak a platformon. Más felhasználók szintén jutalmakat szerezhetnek, ha a tokenjeiket validátorokra bízzák. Ez a folyamat finoman arra kényszeríti a validátorokat, hogy becsületesen járjanak el, mivel a felhasználók bármikor megváltoztathatják a preferált validátoraikat.

Az 1xBit úgy véli, hogy a COSMOS olyan felhasználó-központú megközelítést szorgalmaz, ami hasonló a sportfogadás küldetéséhez is. Az 1xBitet az az igény vezérli, hogy mindig a legjobb élményt és lehetőségeket nyújtsa a felhasználóknak, és felkészítse őket a következő nagy dologra. Ezek a közös értékek a két platform között bejelentésre méltóvá teszik, hogy a COSMOS az 1xBit fedélzetére kerül.

Miért az 1xBit?

A leggyorsabb és vezető kriptó sportfogadóként az 1xBit szenvedélyesen törekszik arra, hogy mától kezdve megteremtse a jövőt. A platform számos olyan előnyt biztosít felhasználóinak, amelyek a kripto-szerencsejáték teret maximalizálják.

Az 1xBit-en a felhasználók több mint 40 támogatott kriptovaluta bármelyikével fogadhatnak. A COSMOS legújabb kiegészítése lehetővé teszi a kifizetéseket és a fogadásokat coinok használatával. Ez a kriptoátvétel kiküszöböli a fiat valuta szükségességét. Megszünteti azt az aggodalmat, hogy a fogadás miatt először át kelljen váltani a kriptopénzt fiat pénznemre. Ehelyett az 1xBit lehetővé teszi a kriptovaluták közvetlen használatát és értéküknek maximalizálását anélkül, hogy bármi is levonásra kerülne belőle az átváltási díjak miatt. Mi több, az oldal folyamatosan keresi a releváns partnerségeket és az új érmék hozzáadását.

Ennek köszönhetően azonnali kifizetéseket élvezhetünk zérő költségekkel. A felhasználók teljes anonimitása is biztosított, így könnyen fogadásokat tehetnek anélkül, hogy felfednék a személyazonosságukat.

Ezenkívül az 1xBit az első 4 befizetést követően akár 7 BTC összegű üdvözlő bónuszokat kínál a felhasználóknak. Ennek, illetve ennek egy részének a megszerzése megadja a szükséges kezdőlöketet a platform megismeréséhez és felfedezéséhez. Továbbá, számos versenyhez és jutalomprogramhoz is hozzáférést ad, amelyek célja, hogy az aktív résztvevőket díjakkal jutalmazza. Végezetül pedig a játék elindítása kevesebb mint 2 percet vesz igénybe.

Végső gondolatok

A kripto fogadások jövője az aktív résztvevőkkel kezdődik. Csatlakozz az élményhez azzal, hogy még ma kipróbálod a COSMOS-t az 1xBit-en. Még időben vagy!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***