Fedezd fel a jövő kriptovaluta bajnokait

A Bitcoin BTC Price BTC Price dominanciája elérte az 52%-ot, amikor 70 000 dollár közelében tudott maradni. Történt ez annak köszönhetően, hogy az altcoinok árai bezuhantak. 50 milliárd dolláros piaci kapitalizáció tűnt el hirtelen a piacról. A nagy potenciállal rendelkező altcoinok azonosítása emiatt most kritikus fontosságú, mivel néhányuk gyors növekedési potenciált mutat, így kiemelkedhet a többi közül.

ScapesMania: A nagy debütálás

Az igen sikeres előértékesítés után van most a Scapesmania, amely során 6,125 millió dollár finanszírozást gyűjtött össze. Közel 18 400 tulajdonost tudott magához vonzani a projekt és több mint 60 000 fős követő bázis kíséri a Scapesmaniát. Most pedig végre megérkezett a ScapesMania a PancakeSwapra is! A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal már el is indult.

A token ára erős rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes projektkilátásokat jelez.

Scapesmania első kereskedési napja

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18 410-nél állandósult, a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját is.

Scapesmania Dextool hot pairs lista

Kevesebb, mint három héttel a tőzsdei bevezetést követően a token ára minden idők csúcsára, 0,01477 dollárra ugrott, ami lenyűgöző, 147,77%-os emelkedést jelent.

scapesmania grafikon

Úttörő megközelítés a játékok világához

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok minden előzetes kriptovaluta ismeret nélkül merülhetnek el magával ragadó játékélményben. Eközben a tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak irányába is a DAO-n keresztül.

Miért érdemes beszállni a ScapesManiába?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a folyamatosan alakuló DAO-ban, és emellett játékon belüli pénznemként használható a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további tokenekhez juthatnak a staking segítségével és az extra tevékenységekkel is. A csapat aktívan dolgozik a token használhatóságának bővítésén. Új projektek bevezetését tervezik és az ökoszisztémán belüli felhasználási lehetőséget is bővíteni szeretnék.
  • A listázást követő promóciós stratégia már pörög. A csapat bebizonyította marketinges képességeit, ami megnyilvánul a 6 millió dollár feletti előértékesítési sikerben, a 18400+ fős tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő 60 000+ fős közösségben és a 75 000 feletti átlagos havi forgalomban.
  • A projekt intelligens szerződését jóváhagyta a BlockSafu. Mint tulajdonos, bízhatsz tehát a platform biztonság iránti elkötelezettségében.

A Scapesmania előtt álló út

Egy olyan világban, ahol a hétköznapi játékok uralják a terepet, a ScapesMania élen jár azáltal, hogy okosan tudja teljesíteni a piaci igényeket: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, míg a token tulajdonosok az ökoszisztéma sikeréből profitálnak.

A Statista szerint az alkalmi játékipar piaca 2027-re az egekbe szökhet és elérheti a 19,12 milliárd dollárt is. Ez az előrejelzés potenciálisan széleskörű jövedelmezést biztosít.

A közösség már megszavazta a bizalmat

A kriptoközösség élénken érdeklődik a projekt iránt a népszerű platformokon. Sokan már izgatottan várják, hogy csatlakozzanak a ScapesManiához, mert osztják a projekt vízióját, és szeretnének aktívan részt venni benne. A kriptobálnák is felfigyeltek a projektre, egyes betétek már meghaladják a 20 000 dollárt is.

Scapesmania közösségi bizalma

Nyilvánvaló, hogy ez a siker nem lehetett volna lehetséges egy ilyen lojális közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszintén köszöni támogatóinak ezt az indulást.

Scapesmania poszt Scapesmania poszt

Csatlakozz a ScapesManiához

Scapesmania to the moon

Miért várnál tovább? Cselekedj még ma! Biztosítsd be a helyed egy potenciálisan jól fizető utazáson – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwapon most.

>>> Csatlakozz a 18 ezer token tulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA tokent most! <<<

Axie Infinity (AXS): digitális játszótér pénzügyi fordulatokkal

Az Axie Infinity (AXS) összetett ökoszisztémává alakult, amely ötvözi a játékot és a pénzügyeket. És nem utolsó sorban ehhez már több millió felhasználót is össze tudott gyűjteni. Az ingadozások ellenére a piaci kapitalizációja és a kereskedési volumene erős tudott maradni. A 2024-es előrejelzések 4,12 és 14,79 dollár között mozognak, ami azért tükröz némi piaci volatilitást. A hosszú távú előrejelzések szerint 2030-ra elérheti az árfolyam az 59,51 dollárt, ami leginkább a verseny melletti tartós elkötelezettségtől és innovációtól függ.

eCash (XEC): A gazdagság újragondolása gyorsasággal és hozzáférhetőséggel

Az eCash (XEC) gyorsasággal és globális hozzáférhetőséggel igyekszik forradalmasítani a digitális tranzakciókat. A Bitcoin Cash ABC hálózatára épült projekt széles körben elterjedt. A piaci ingadozások ellenére az eCash (XEC) igyekszik megállni a helyét a digitális pénzügyek terén. 2024-ben az eCash (XEC) 0,00014197 USD között mozoghat, ami a rendszer fejlesztéseit és a közösség elkötelezettségét tükrözi. A jövőbeli becslések szerint az árfolyam 2030-ra elérheti a 0,000501 dollárt a technológiai fejlesztéseknek és partnerségeknek köszönhetően. A szabályozási tényezők és a piaci fogadtatás azonban továbbra is kulcsfontosságúak az eCash jövőjét tekintve.

Ordinals (ORDI): A Bitcoin hasznosságának növelése NFT-kkel

Az Ordinals (ORDI) az NFT-k bitcoin ökoszisztémájába való beágyazásával újította meg a Bitcoinról alkotott képünket. A tőzsdei bevezetést követően a piaci kapitalizációja ígéretes, de a növekedés fenntarthatósága kérdéses. A 2024-es előrejelzések 40,85 dollár körül mozognak, hosszú távú kilátások pedig 2030-ra 123,36 dollárt jósolnak, kiemelve a hagyományos Bitcoin tranzakciókon túlmutató potenciált a versenytársakhoz képest.

Optimizmus (OP): Az Ethereum méretezése optimista hozzáállással

Az Optimism (OP) az Ethereum frissítései közepette egyre jobban kiteljesedik. Mivel megkönnyíti a hatékony tranzakciókat gyosan felhívta magára a figyelmet. A 2024-re vonatkozó előrejelzések szerint az árak 7,59 dollárnál tetőzhetnek, a hosszú távú előrejelzések pedig 42,59 dollárt jeleznek 2030-ra. Ez aláhúzza az Ethereum (ETH) ökoszisztémában betöltött kulcsfontosságú szerepét. A folyamatos innováció és a partnerségek létfontosságúak a versenyképesség fenntartásához és a blokklánc fejlődéséhez való hozzájáruláshoz.

Következtetések

A mai cikkünk remélhetőleg informatív volt azok számára, akik többet szeretnének megtudni a 2024 második negyedévében várhatóan előretörő érmékről. Úgy tűnik, hogy a ScapesMania, az alkalmi játékprojekt, innovatív javaslatával vezeti ezt a csapatot.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információ csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***