Fedezd fel a lehetőségeket: iGaming tokenek és 115%-os növekedés

Miközben a játékipar eddig sosem látott növekedést tapasztal, az iGaming tokenek a játékplatformok pénzügyi tájképét szeretnék átformálni. Ez a hozzáállás nemcsak a játékosokat csábítja, de azokat a kriptobefektetőket és technológiai rajongókat is, akik a játékok és a blokklánc-technológia fúzióját keresik.

A forradalmi játékmeneten kívül ezek a tokenek egyedi jövedelemszerzési lehetőségeket is kínálnak a hozzáértő játékosoknak – emiatt is vonzzák a legtöbb felhasználót. A legutóbbi években a stake-elt tokenek mennyisége is jócskán megnövekedett, egyes staking poolok 115%-os gyarapodást tapasztaltak.

Hogyan működnek az iGaming tokenek?

Az iGaming tokenek a játékvilágon belül szeretnék megvalósítani a digitális forradalmat. Egyfajta virtuális valutaként szolgálnak, amelyeket specifikusan online játékplatformok számára fejlesztenek. A hagyományos, játékon belüli pénzekhez képest ezek a tokenek bevonják a blokklánc-technológia erejét is, amely egyedi megközelítést alkalmaz a játékélmények terén.

A játékosok az alábbi előnyöket élvezhetik:

 • Passzív bevétel: az iGaming tokenek használatával a játékosok akár 500%-os megtérülést is elérhetnek évente a programtól és platformtól függően.
 • Nagyobb irányítás a játékos kezében: az iGaming tokenek több hatalmat adnak a játékosok kezébe azáltal, hogy lehetővé teszik a peer-to-peer tranzakciókat, ezzel pedig egy még inkább decentralizált és közösségfókuszú környezetet teremtenek.
 • Hosszú távú bevételi potenciál: mivel a legtöbb, iGaming tokeneket kínáló platform továbbra is gyerekcipőben jár, komoly lehetőség mutatkozik arra, hogy a holderek által birtokolt tokenek értéke idővel növekedni fog.
 • Átláthatóság és bizalom: miközben a kriptoelfogadottság évente nagyjából 20%-kal növekszik, a blokklánc átláthatósága lehetővé teszi, hogy a forgalomban lévő készlet, valamint az iGaming tokenek értéke bármikor látható a játékosok számára. A bizalmat a hitelesíthető és biztonságos tranzakciók garantálják, megbízható alapokat teremtve a játékipar számára.

Fairspin – az iGaming Innovation esettanulmánya

A Fairspin egy olyan platform, amely az iGaming tokenek stratégiai adoptálásával hozzájárul a megkülönböztetett játékélményhez.

A Fairspin két kulcsprogramon keresztül kínál egyedülálló lehetőséget a natív TFS tokenjük által.

 • Hold to Earn: ez a program egy többszintes megközelítés, amelyben a token birtoklásának ideje közvetlenül korrelál az elért jutalmakkal. Az időhöz kötött APR-arány biztosítja, hogy a játékosok stratégiailag maximalizálják a bevételeiket.
 • Likviditás staking: a program keretén belül a felhasználók TFS és USDT tokeneket stake-elhetnek a PancakeSwap kijelölt pooljaiban. A résztvevők ezáltal likviditásnyújtóvá válnak és passzív bevételeket érnek el a Fairspin GGR, a stake-elt tokenek mennyisége, valamint a stake-elés hossza függvényében.

„Azok a résztvevők, akik tovább stake-elnek, több bevételt szereznek. A több mint egy hónapig a poolban stake-elt TFS tokenek a legtöbb bevételt tudja hozni a maximális szorzóval” – mondta Ethan, a TFS közösségi vezetője.

A játékosok ezenfelül részt vehetnek a Play to Earn programban is, amely újrafogalmazza a rakeback hagyományos koncepcióját. A periodikus jutalmakon túl a játékosok azonnal is kaphatnak tokeneket hitel formájában, függetlenül a fogadás kimenetétől.

Azáltal, hogy a játékosok részt vesznek valamelyik játékban, automatikusan TFS tokeneket kapnak – ennek mennyisége a játéktól és a fogadás tétjének méretétől függ.

Az elérhető staking periódus között 8 órát, 1 napot vagy 3 napot találunk, a legnagyobb időintervallummal pedig akár 860%-os APR is elérhető.

A bevételszerzés mögötti mechanizmus: a likviditásprogramok

A Fairspin által kínált likviditási programok között úgy igazodhatunk el a legkönnyebben, ha megértjük a potenciális hozamokat meghatározó mechanizmusokat. A játékosok jövedelme a következőktől függ:

 • Bruttó játékbevétel (GGR): a Fairspin likviditási programjában elérhető hozam összefügg a platform bruttó játékbevételével (GGR) is. Ez a mérőszám kulcsfontosságú összetevőnek számít a várható jutalmak kiszámításánál.
 • Stake-arány a poolban: a játékos hozzájárulásának aránya a teljes poolban kulcsfontosságú szerepet játszik a lehetséges hozamok meghatározásában.
 • Időszorzó: ha a stake 7 napnál rövidebb ideig tart, a szorzó 0,3-nál kezdődik, majd fokozatosan növekszik, és 30 vagy több napos elkötelezettség esetén éri el az 1-et.

Azok számára, akik komolyan elköteleződnek a stake-elés mellett (különösen egy hónapon túl) a potenciális jutalmak a Fairspin GGR-je 0,5%-ánál érik el a maximumot.

A Fairspin ugyanakkor nagy rugalmasságot kínál a jutalmak kiutalása során is – a felhasználók bármiféle minimális várakozási idő nélkül vehetik ki pénzüket a platformról.

Szélesebb horizonton: az iGaming tokenek mint pénzügyi eszközök

Az iGaming tokenek komolyabb szemügyre vételekor feltűnhet azok kétoldalú természete – egyrészt játékbeli valutaként szolgálnak, másrészt pedig eszközként is kereskedhetünk velük.

A játékokon kívül a tokenek egyedülálló pénzügyi lehetőséget is kínálnak. Befektetés után a játékosok idővel akár értéknövekedésre is számíthatnak, hosszú távú pénzügyi lehetőséget kínálva a számukra.

A legutóbbi jelentések szerint a stake-elt eszközök átlagos hozama negyedéves szinten 10,2%. Ez azt jelenti, hogy a pénzügyi tokenek stake-elése és eszközként való felhasználása akár okos befektetés is lehet – főleg, ha figyelembe vesszük, hogy hozamuk még átlagosan is igen látványos.

A blokklánc-technológia által garantált átláthatóság és biztonság tovább növeli a bizalmat az iránt, hogy ezekben a tokenekben valódi érték rejtőzik.

Így vehetsz részt az iGaming tokenek ökoszisztémájában

Az iGaming tokenek használata egyszerű, és izgalmas lehetőségek előtt nyitja meg a kaput. Ha valaki bele szeretne vágni, elég csak felregisztrálni egy tokenalapú iGaming platformra:

 • Válasszunk ki egy jó hírű platformot: válasszunk ki egy olyan megbízható iGaming platformot, amely támogatja a token felhasználását. A Fairspin, amely innovatív programjairól ismert, nagyszerű választás lehet.
 • Hozzunk létre fiókot: regisztráljunk a kiválasztott platformon, adjuk meg a szükséges információkat.
 • Fedezzük fel a tokenben rejlő lehetőségeket: ismerkedjünk meg a platform által kínált bevételszerzési mechanizmusokkal, mint amilyen a Play to Earn, a Hold to Earn vagy a likviditás staking.
 • Kezdjünk el bevételt termelni: vegyünk részt token-earning programokban például játékkal, tokenbirtoklással vagy stake-eléssel.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***