Fedezd fel a triumvirátust: VC Spectra (SPCT), Monero (XMR), és eCash (XEC)

2023-ban a kriptopiac véget nem érő volatilitása sok befektető portfóliójának értékét csonkította meg, és sokukat menekülésre is bírta. Azonban az igazi harcosok megmaradtak, és közülük is a legtöbben a VC Spectra (SPCT), a Monero (XMR) és az eCash (XEC) vásárlásnál döntöttek.

Miért vásárolnak a hozzáértő kripto befektetők ezekből a tokenekből? És ami még fontosabb, melyik közülük a legjobb befektetési lehetőség októberre? Ezekre a kérdésekre keresünk ma választ, miközben mindhárom érme legfontosabb tulajdonságait vizsgáljuk.

>>VÁSÁROLJ SPC TOKENT MOST<<

450%-ot emelkedett az SPCT előértékesítésének kezdete óta

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely befektetői pénzeszközöket gyűjt össze, hogy korai fázisú technológiai és blokklánc vállalkozásokba fektessen be. Lényegében egy DeFi vagyonkezelő platformról van szó, amely garantálja az átláthatóságot és a bizalmat.

A VC Spectra mesterséges intelligenciát, valamint a szisztematikus és algoritmikus kereskedési stratégiákat használja a nyereséges kereskedések végrehajtásához és az életképes befektetési célpontok azonosításához.

A platform egy BRC-20 szabványú tokent, az SPCT-t használja az irányításhoz és a zökkenőmentes csere- és vagyonkezelési tranzakciókhoz. Az érme deflációs, azaz a részvényesi érték fenntartása érdekében automatikusan csökkenti a forgalomban lévő tokeneket. Kiemelendő, hogy a token tulajdonosai a befektetési hozamok alapján negyedévente osztalékot és visszavásárlásokat kapnak.

Egy SPCT token jelenleg 0,044 dolláron van forgalomban a nyilvános előértékesítés 3. szakaszában. A masszív befektetői kereslet az első és második szakaszban először 0,008 dollárról, majd 0,011 dollárról emelte az árfolyamot, ami 450%-os, illetve 300%-os növekedést jelent.

Továbbá, a 0,080 dolláros célárral kalkulálva, a VC Spectra (SPCT) tokenek megvásárlása most 82%-os potenciális nyereséget biztosít, míg az 1. szakaszban befektetők 900%-os megtérülést érhetnek el. Ráadásul az, aki most vásárol SPCT tokent, ajándék 50%-os bónuszban részesül a befektetéséért.

>>VÁSÁROLJ SPC TOKENT MOST<<

Top altcoinná válhat a Monero (XMR) 2023-ban

A 2023-as év a Monero (XMR) határait tesztelte, és lassulásnak jele sincs. A medvepiac és a szabályozási kihívások ellenére az XMR árfolyama stabil maradt. Az év nagy részében 145 és 180 dollár között tartotta az árfolyamát.

A harmadik negyedévben – mivel nem tudta elviselni a medvés piaci nyomást – az XMR árfolyama valamelyest csökkent. Értéke a július eleji 168 dollárról 13,7%-kal esett vissza a szeptember végi 145 dollárra.

A Q3-as csökkenés ellenére a piaci szakértők kitartanak amellett, hogy a Monero (XMR) erős versenyzője a 2023-as év legjobb altcoinjának. A hosszú távú XMR árfolyam-előrejelzések továbbra is bikaerősek. 26%-os emelkedést jósolnak a Monero (XMR) számára, amivel 2023 végére elérné a 196 dolláros szintet.

Vajon megfelel ezeknek a várakozásoknak a Monero, vagy az eCash (XEC) felülmúlja a teljesítményét 2023-ban?

Az eCash (XEC) igyekszik legyőzni a 2023-as medvepiacot

Az év első fele nem kedvezett az eCash kriptovalutának. Januártól júniusig 31,93%-ot veszített értékéből, miközben az árfolyama 0,000036 dollárról 0,000025 dollárra csökkent.

A 2023-as kriptotéli időszakból való kilábalás érdekében az eCash (XEC) folytatta protokolljának frissítését. A csapat legfőbb célja ezzel az volt, hogy minél több felhasználót vonzzon be platformjára, és könnyebben használhatóvá tegye azt. Ez nagyobb elfogadottságot és lenyűgöző árfolyam-akciókat eredményezett.

A bikás hangvételű elemzői előrejelzések szerint az eCash (XEC) 2023 végére elérheti a 0,000041 dolláros csúcsot. Ez 64%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szinthez képest.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***