Felejtsd el a Cardano-t: Ezek az altcoinok a legjobb alternatívák 2024-ben

A Cardano (ADA) ökoszisztémája gyorsan fejlődik, a GitHub commitment számban megelőzte az Ethereumot (ETH). Ez komoly innovációs potenciált jelez. A fejlesztői aktivitás növekedése ellenére a felhasználói elkötelezettség és a DeFi aktivitás továbbra is stagnál, ami összességében vegyes szignálokként értelmezhetők. A Cardano (ADA) egyes spekulációk szerint “szupernövekedési” fázisba léphet, de ugyanez igaz lehet más több alulértékelt altcoinra is és figyelmet érdemelnek.

ScapesMania: A nagy debüt

A ScapesMania elővásárlási sikere után végre lassan tőzsdei listázások fázisába ér. A 6,125 millió dolláros előfinanszírozással, 60 000 követővel és 18 400 tulajdonossal a $MANIA tokennek eljött az ideje, hogy új szintre lépjen.

Jelenleg a PancakeSwap-on, a Binance Smart Chain vezető DEX-jén van listázva, amin több mint 1 millió felhasználó kereskedik havonta. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal vette kezdetét.

A ScapesMania első kereskedési napja figyelemre méltó volt, ami a token erejét és ígéretes jövőjét jelzi. A $MANIA kiemelkedik a rövid életű ICO-projektek közül azzal, hogy a tulajdonosok közösségével együtt elkötelezettséget mutat a hosszú távú növekedés iránt.

A tulajdonosok száma a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában lenyűgöző 18 480-nál stabilizálódott, ahogy egyre többen ismerik fel a projekt értékét és potenciálját.

scapesmania

A több mint 2535 vétel és 1651 eladás szinte azonnal rögzítésre került, a kereskedési aktivitás pedig elképesztő 2,25 millió dollárra emelkedett. Ezen túlmenően az érme az első néhány órában gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett.

Scapesmania

Úttörő megközelítés a játékhoz

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes tudás nélkül merülhetnek el magával ragadó játékélményben. A tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül beleszólhatnak a fejlesztés irányába.

A jelenlegi piaci rali közepette a ScapesMania jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja a fellendülőben lévő játékipart, követve más kriptojáték sikertörténetét.

Miért érdemes a ScapesMania-t választani?

Kíváncsi vagy rá, hogy a közösség miért rajong a ScapesMania-ért?

Scapesmania

Fejtsük meg a vonzerejét:

  • A $MANIA tokenómiát gondosan egyensúlyozzák a stopok és ösztönzők, hogy fenntartsák a kereslet és a kínálat egyensúlyát.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlődő DAO-ban, és játékbeli valutaként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért további tokeneket stakelhetnek, még további tokenekért részt vehetnek a közösségi projektekben.
  • A tőzsdei listázás után is egyértelmű promóciós stratégia van érvényben. A csapat bebizonyította marketinges hozzáértését, ami a több mint 6 millió dolláros előértékesítési forrásban, a több mint 18,4 ezer tulajdonosban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezres közösségben és a több mint 75 ezres átlagos havi látogatottságban nyilvánul meg.
  • A projekt okosszerződése megkapta a BlockSafu audit cég jóváhagyását. Tulajdonosként megbízhatsz a platform biztonságában.
  • A ScapesMania-t a szektor elismert influenszerei is támogatják.

A Scapes előtt álló út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek tekinti ezt a piaci niche-t.

Mivel a tőkebevonási célokat sikerült túllépni, a csapat most már teljes mértékben a termékfejlesztésre koncentrálhat. A gyors skálázás érdekében a projekt együttműködik azokkal a fejlesztőkkel, akik 2023-ban a Metaverse/Gaming/NFT kategóriákban rangos támogatásokban részesültek.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség gyakran említi a ScapesMania-t a népszerű platformokon. Lelkesek az újonnan csatlakozók, mert egyetértenek a vízióval és aktív szerepet akarnak játszani. Még a bálnák is figyelnek, a befizetések már meghaladták a 20 000 dollárt.

Egyértelmű, hogy mindez nem jött volna létra az elkötelezett közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszinte háláját fejezi ki támogatóinak ezért a lendületért. És ne feledjétek, ez csak a kezdet – még rengeteg siker vár ránk!

Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz

Mivel az alkalmi játékipar az elkövetkező években exponenciális növekedésen mehet át, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódj. A listázás utáni stabil árfolyammal és az erős induló támogatással az érme már bizonyította ellenállóképességét.

A jövőbeli árfolyam a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania mind kiválóan teljesít.

Miért várnál? Lépj akcióba még ma – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on!

>>> Csatlakozz 18 ezer tulajdonosokhoz – Vásárolj $MANIA-t most! <<<

Magic Square (SQR): A Web3 élmény forradalma

A Magic Square (SQR) 66 millió dollárt különít el fejlesztői támogatásokra, elősegítve a dapp-, játék- és DeFi-fejlesztéseket. A befektetés növekedési potenciálként szolgálhat, fejlesztőket vonz és növeli az SQR token hasznosságát. A Magic Square (SQR) célja, hogy a Web3 központi áruháza legyen, a kihívások közé tartozik a verseny a meglévő szolgáltatókkal, valamint az alkalmazások minőségének és védelmének biztosítása.

Polygon (MATIC): Az Ethereum skálázás gerince

A Polygon (MATIC) az Ethereum skálázásának létfontosságú megoldásaként tűnik ki, gyors tranzakciókat és minimális díjakat kínálva. A 2024-es árjóslatok 0,72 és 1,31 dollár között mozognak, a becslések szerint 2025-re 1,91 dollárra emelkedhet. A hosszú távú kilátása bikás, 2030-ra 8,29 és 10,95 dollár közötti árat jósolnak. A verseny és az Ethereum (ETH) skálázhatósági alternatívái azonban kihívást jelentenek.

Jito (JTO): A Solana-ökoszisztéma új csillaga

A Jito (JTO) 442,66 millió dolláros piaci tőkeértékkel 3,85 dollárra emelkedett, amit a Solana (SOL) rendszerben betöltött létfontosságú szerepe és a sikeres airdrop hajtott. A 2024-es előrejelzések 3 és 4,50 dollár között mozognak, és enyhe optimizmussal akár 4,50 dollárt is elérhet. A Solanával (SOL) való integráció és az innovatív tét- és MEV-termékek növekedést kínálnak, de a korlátozott kínálat volatilitást okozhat.

Következtetés

A mai lista semmiképpen sem tekinthető kimerítőnek; rengeteg más ígéretes projekt van még a horizonton. Ugyanakkor úgy tűnik, a ScapesMania hihetetlen potenciállal büszkélkedhet, és hamarosan beindul.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***