Feltámad-e a Terra Luna Classic, vagy ezek az érmék túlszárnyalják?

A Terra Luna Classic (LUNC) grafikonján továbbra is bearish gyertyákat láthatunk, és potenciálisan veszélyeztet a 0,000241 dollárig történő csökkenéssel is. A LUNC tulajdonosainak – akik a 0,0003 dolláros árszintre való visszapattanásban reménykednek – úgy tűnik tovább kell várniuk.

A technikai elemzés szempontjából a Terra Luna Classic (LUNC) továbbra is csökkenő trendben van, és az általános hangulat továbbra is eső.

Vajon a LUNC képes lesz visszakerülni a 0,00059 dolláros szintre?

Mi várható a Terra Luna Classic (LUNC) kriptovaluta árfolyamánál?

Az elmúlt 24 órában a Terra Luna Classicon (LUNC) egy sor piros gyertya jelent meg a 4 órás garfikonon, és a mai napon a újabb swinggel még lejjebb, egészen 0,000245 dollárra esett. Egy újabb sikertelen áttörés a 20 napos mozgóátlagnál az esés folytatásához vezetett.

A LUNC még mindig egy csökkenő ékben tartózkodik, a közelmúltbeli price actiont követően, amely egy hamis kitörésnek tűnik. Ez azt jelenti, hogy a LUNC árfolyama még mindig visszaeshet 0,000241 $ alá, mielőtt újra felfelé pattanna.

LUNC 4 órás diagram

LUNC/BUSD – 4 órás nézet.

Amint látjuk, az elmúlt 24 óra meglehetősen volatilis volt a Terra Luna Classic számára. A bikák kezdik elveszíteni az irányítást, mivel a kereskedési volumen csökken, és a LUNC tulajdonosok körében továbbra is erősen jelen van a félelem.

Jellemzően a csökkenő ék alakzat egy bullish fordulós jelzés, miközben jó esély van arra is, hogy egy újabb lengő mélypontot láthatunk a 0,000236 $-nál lévő trendvonalig, ami támaszként funkcionál. Ez kijelöl egy olyan területet, amely értéket képviselhet azon befektetők számára, akik esetleg átlagolni szeretnének.

Ha a bikák ezen a szinten vásárolnak be, és elegendő forgalom keletkezik, akkor láthatunk egy visszapattanást erről a szintről. Ez jelezheti egy új emelkedő trend kezdetét, hogy újra teszteljük a LUNC pszichológiai korlátját a 0,0003 dolláros kritikus ellenállási szintet.

Ha a csökkenő ék támaszszintje elesik, akkor a Terra Luna Classic (LUNC) kriptót potenciálisan a következő létfontosságú támaszszintre, a 0,000218 $-ra való lezuhanás veszélye fenyegeti. Ez egy olyan támasz, amely 2022. szeptember 23. óta létezik.

luna classic 4 órás nézetben

LUNC/BUSD – 4 órás nézet.

A nagy korrekció 2022 júliusától nagyon hasonlít a 2022. szeptemberi korrekcióhoz. Mindkét impulzushullám előtt a hangulat a gyors ütemű emelkedés eredményeként túlvásárolt és euforikus volt.

Mi lesz veled LUNC?

Júliusban az árfolyam 55,29%-kal korrigált a swing high-ról a swing low-ra, majd 57 napig oldalazva trendelt, mielőtt az alacsonyabb árszinteken történő felhalmozódást követően új felfelé irányuló trend kezdődött 0,000595 $ felé.

Amikor a Terra Luna Classic (LUNC) szeptemberben elérte a 0,000595 dolláros csúcsot, az árfolyam 69,75%-kal korrigált lefelé a 0,000179 dolláros árszintig. A LUNC most már nagyjából 42 napja oldalazó trendben halad, és készülhet a következő emelkedésre feltéve. A korábbiakhoz hasonlóan elegendő egészséges felhalmozódás és befektetői étvágy van ezeken az alacsonyabb árszinteken.

A Coinmarketcap szerint a Terra Luna Classic (LUNC) kripto most 1,53 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. Ebből az elmúlt 24 órában újabb 100 millió dollár értékben veszített el, így a LUNC most a 34. helyre csúszott vissza a többi kriptovaluta között.

Míg a Terra Luna Classic meglehetősen jó választás lehet a következő kripto felfutásra, úgy gondolom, hogy a kripto tél hátralévő részében az emelkedési potenciál korlátozott, mivel a LUNC már két eufórikus fázison is keresztül ment az elmúlt időszakban.

Az IMPT Token felülmúlhatja Terra Luna Classicot?

A kriptovaluta előértékesítésekben való részvétel egy elég jó módja annak, hogy potenciálisan maximalizáljuk a nyereségünket egy kripto medvepiac alatt. Mivel egy ilyen előértékesítési folyamat során diszkont áron tudunk hozzájutni a tokenekhez, még a jelenlegi – nem túl acélos – piaci helyzetben is lehetőségünk van profitra szert tenni.

Míg a LUNC szilárd 1500%-os hozamot ért el a 2022-es nyári mélypontoktól, a felfelé irányuló potenciál most meglehetősen korlátozott, és a trend továbbra is bearish marad.

előértékesítés IMPT

Nemrégiben elemeztük a Tamadoge-ot egy rendkívül sikeres előértékesítést követően, amely több mint 1900%-os hozamot hozott a béta fázisú előértékesítés befektetői számára. Egy másik érme, amelyet most megvizsgálunk, és amely hasonló szintű növekedést hozhat, az IMPT Token.

Az IMPT Token előértékesítése máris elképesztő 6,8 millió $-t gyűjtött össze mindössze két hét alatt, egy medvepiac alatt. A projekt küldetése és víziója, hogy összekapcsolja a társadalmilag felelős márkákat azokkal a vállalkozásokkal és magánszemélyekkel, akik csökkenteni szeretnék a karbonlábnyomukat.

Az IMPT Token már most hatalmas bullish momentumot gyűjtött össze. A tulajdonosok a token bevezetésekor a nagy befektetői étvágy és kereslet miatt további hatalmas emelkedésre számítanak.

Az IMPT fejlesztőinek nemrégiben közzétett tweetje azt is tükrözi, hogy az IMPT Token bővíti a partnerhálózatát, hogy növelje az általános elfogadottságot és a hosszú távú növekedési potenciált. Ezek a cégek, amelyek között olyan prominens szereplők is jelen vannak, mint például a Netflix, a Microsoft, a Gamestop (és még sokan mások) az IMPT-vel kötöttek partnerséget, hogy karbonkrediteket vásároljanak, és jelentősen csökkentsék negatív hozzájárulásukat az éghajlati válsághoz.

Röviden összefoglalva az IMPT Token kibocsátója arra törekszik, hogy segítsen csökkenteni a globális felmelegedést és a Föld átlagos felszíni hőmérsékletét.

Általánosságban elmondható, hogy ajánlott saját elemzést végezni minden kripto előértékesítéssel kapcsolatban. Ehhez az IMPT esetében az impt.io weboldalra érdemes ellátogatni, ahol letölthetjük a kripto whitepaperjét. Ebben az alkotók részletesen leírják az elképzeléseiket a tokennel kapcsolatban.

Dash 2 Trade (D2T): Újabb lehetőség a csapattól, amely korábban már bizonyított

A népszerű tanulási platform, a Learn2Trade csapata, megalkotta a Dash 2 Trade-et, amivel egy úttörő kriptoanalitikai és közösségi kereskedési ökoszisztémát hoztak létre. A Learn2Trade-hez a megalakulása óta több mint 70 000 kereskedő csatlakozott. Ekkor a fejlesztők úgy találták, elérkezett az ideje, hogy előálljanak az újabb a forradalmi elképzelésükkel. A projekt a Dash 2 Trade nevet kapta, és nem titkolt célja, hogy segítségével a fejlesztők betörjenek az analitika területére is.

dash 2 trade főoldal előértékesítés első szakasz

A Dash 2 Trade fejlesztői úgy gondolják, azok a kereskedők, akik rendszeresen vásárolnak kriptovalutát, jelentősen profitálhatnak a szolgáltatásokból. A fejlesztők segítenek tisztázni, mi történik a kriptovaluta piacon, és képessé teszik a vásárlókat a jobb döntések meghozatalára. Annak érdekében, hogy az adatok és az elemzések használhatóak legyenek, a Dash 2 Trade ökoszisztéma minden funkcióját tapasztalt kereskedők tervezték és fejlesztették ki.

A kriptopénz piacon minden eddiginél nagyobb az igény a robusztus, sok adatforrásból dolgozó, de mégis jól hasznosítható, gyakorlatias elemzőeszközök iránt. A Dash 2 Trade épp ezt az igényt szeretné kielégíteni. Ehhez a céljához a tervek szerint a következő szolgáltatások fogják nyújtani.

  1. Kereskedési szignálokat biztosítanak bullish és bearish irányú kereskedésekhez is.
  2. Amint bevezetnek egy-egy új érmét a centralizált tőzsdék valamelyikére, azonnali értesítéseket kaphatnak a felhasználók.
  3. A vezető érmék esetében a befektetőknek lehetősége lesz mérni a társadalmi hangulat indexet. Ha ez nem lenne elég, láncon belüli elemzéseket is lehet folytatni a szoftver segítségével.
  4. Stratégiákat lehet majd készíteni a rendszerrel és a már meglévő adatok segítségével visszatesztelhető, hogy a stratégiai a múltban milyen hozamokat produkált volna.
  5. Végül, de nem utolsó sorban a Dash 2 Trade kereskedői versenyeket is rendezni fog.

Funkciók

A Dash 2 Trade egyik legfontosabb funkciója a társadalmi hangulat index elemezése. A szoftver különböző forrásokból származó adatokat aggregál, hogy megmutassa azokat a trendi érméket, amelyek jelentős ármozgás előtt állhatnak. Ennek köszönhetően a felhasználók potenciálisan gyors és magas hozamokat érhetnek el.

A Dash 2 Trade ökoszisztémája egy ERC-20 tokennel, a D2T-vel fog működni. Lesz ugyan ingyenes lehetőség a rendszer használatához, de csak a D2T token tulajdonosai férhetnek majd hozzá a teljes szolgáltatáscsomaghoz, amely két szinten – “Start” és “Premium” – lesz elérhető. A befektetők a D2T tokeneket az előértékesítés első fázisában csupán 0,0476 USDT-ért tudják megvásárolni. Ebben a fázisban 35 millió token kerül eladásra.

Az biztos, hogy a Dash 2 Trade egy nagyon érdekes projekt, mindenképpen érdemes rá vetni egy pillantást.