Feltörték egy nagyhal mémcoin tárcáját, 2 millió dollár veszett oda

Egy mémcoin támadás 2 millió dolláros veszteséget eredményezett, a támadó még mindig 1 millió dollárt tart Pepe legjobb barátjának érméjében az Andy mémcoinban.

Egy mémcoin támadás során elloptak 2 millió dollár Andy coint

A ZachXBT elemző szerint szerint ráadásul a támadó címe még mindig nagyjából 1 millió dollár értékű ANDY-t tartalmaz, ami több mint 20%-ot esett az elmúlt nap során.

A népszerű, láncon belüli nyomozásra szakosodott szakértő a Telegram csatornáján kiemelte a csaló legújabb tevékenységét. Egy korai befektető tárcáját törhette fel a támadó, aki a Solana-alapú mémérmébe, ANDY-be fektetett.

Andy mémcoin hack

Ahogy a fenti grafikon is mutatja, a kizsákmányoló körülbelül 2 millió dollár értékű mémérmét merített el pénteken több tranzakció során a tárcából. Szinte azonnal elkezdték az illegálisan megszerzett érméket Ethereumra váltani. Eddig a zsákmány felét, 1 millió dollárt sikerült ETH-ra konvertálni.

Az ismeretlen támadó azonban továbbra is birtokolja az ANDY jogtalanul szerzett tokeneinek felét. A ZachXBT figyelmeztette az ANDY befektetőket, hogy legyenek óvatosak, ha bármilyen tranzakciót látnak erről a címről, amely a hekkerhez tartozik.

Az Andy token összértéke meghaladta a 200 millió dollárt

Az ANDY az egyik legújabb mém érme szenzáció, jelenlegi piaci kapitalizációja jóval meghaladja a 200 millió dollárt. A PEPE mém mánia mellékterméke, a karakter legjobb barátja.

Ahogy a weboldalon szerepel, az ANDY célja, hogy több legyen, mint egy mém. A közösség, a kreativitás és a kollektív képzelet határtalan lehetőségeinek szimbólumává szeretett volna válni.

Az Andy ára azonban leesett a kizsákmányolást követően amihez az egész piacra kiterjedő visszahúzás is hozzájárul. Az ANDY több mint 22%-ot esett az elmúlt napban, és jelenleg 0,00023 dollárnál jár az árfolyama.

Andy token árfolyam