Friss kereskedési tippekkel és elemzésekkel jön a B-cube.ai a BitcoinBázison

E héttől kezdődően, heti – kétheti rendszerességgel jelentkezik friss kereskedelmi tippekkel, elemzésekkel és kriptovaluta kereskedelmet érintő érdekességekkel a magyar-francia kereskedelmi botfejlesztő startup, a B-Cube.ai.

A BitcoinBázis célja, hogy színes, témákban gazdag híroldalként szolgáljon a bitcoin (BTC) és altcoin kereskedelem, illetve a kriptovaluták technológiai aspektusai iránt érdeklődők számára egyaránt, és mint ilyen oldal, aktívan keresi a magyar és nemzetközi szektorban az együttműködési lehetőségeket.

A B-cube.ai csapata által fejlesztett platform historikus adatokat, hangulat elemzést, technikai elemzést és egyedi matematikai modelleket táplál egy mesterséges intelligencia motorba, amely ezután kereskedési szignálokat generál. Az ilyen technológiával alkotott szignálokat követve, vagy automatikusan végrehajtva, a kriptovaluta kereskedők magasabb valószínűséggel képesek nyereséget elérni az olykor viharos volatilitású kriptovaluta piacokon.

A vállalkozásuk mögött egy indiai, két francia, egy amerikai és öt magyarból összeálló csapat áll, akik több éves vagyonkezelési, banki, informatikai (szoftverfejlesztés, MI / ML), matematika, adattudomány, marketing, értékesítés és UX / UI háttérrel rendelkeznek. Több startup inkubációs labor is melléjük állt, mint a magyar K&H Bank Start IT programja, a La French Tech francia fintech program, a párizsi Saclay és Central Supelec egyetemek, valamint az EU által támogatott BlockIS, Blockchain akcelerátor program.

Reméljük, tájékoztató jellegű cikkeik minél több Olvasónk számára bizonyul hasznosnak a kriptovaluták világában.