Gail Bell felfedi ETH-előrejelzését, Crypto Feras a Polkadotot tolja, a bálnákat a KangaMoon érdekli

Míg a kriptovaluták piaca továbbra is a közelmúltbeli visszaesésből lábadozik, sok kriptós elemző máris közzétette véleményét egyes kriptovaluták hosszú távú kilátásairól. Gail Bell hosszú távon bullish az Ethereumot (ETH) illetően, míg Crypto Feras úgy véli, hogy a Polkadot ára hamarosan emelkedni fog. Eközben a KangaMoon (KANG) folyamatos előértékesítése továbbra is vonzza a bálnákat. Miután a korai befektetőknek hatalmas megtérülést biztosított, egyes kriptovaluta elemzők 2024-ben az egyik legjobb kriptós befektetésnek választották.

KangaMoon (KANG): az új ATH meghozta a bálnákat

Még az Ethereum és a Polkadot pozitív ármozgása ellenére is sok bálna lelkesedik a KangaMoon projektjéért az új rekord elérése után. A korai befektetők eddig 180%-os megtérülést értek el, és az elemzők az elkövetkező hetekre ennél is többet prognosztizálnak.

A KangaMoon projekt egy kiváló play-to-earn ökoszisztéma, ahol a tagok nyereményekkel kecsegtető tevékenységekben vesznek részt. Sőt, mérkőzések kimenetelére is spekulálhatsz, amivel jutalmakat nyerhetsz. Emellett létezik egy KangaMoon ajánlói program is, ahol a tokentulajdonosok meghívják ismerőseiket, és minden meghívásért jutalmat kapnak.

A KangaMoon jelenleg a KANG token előértékesítésének negyedik szakaszában van, amely egy mindössze 0,014 dollárért értékesített ERC20 token. Azok a felhasználók, akik most vásárolják meg a tokent, 10%-os bónuszt kapnak. A KangaMoon platformja eddig több mint 3,2 millió dollárt gyűjtött össze, a hónap végi célkitűzése pedig 3,5 millió dollár. A csapat azt is bejelentette, hogy a második negyedévben egy jelentős CEX tőzsdén jegyzik majd a tokent.

A dolgok jelenlegi állása alapján egyes elemzők úgy vélik, hogy a KANG ára a negyedik negyedévben elérheti a 0,5 dollárt, így ez az egyik legjobb kriptovaluta, amelybe most befektethetsz. A KangaMoon célja, hogy platformot építsen a mémrajongók számára. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók különböző módokon kereshetnek pénzt. A tokenbirtokosok még több tokenhez juthatnak, ha népszerűsítik a projektet a közösségi médiában. Ez a legjobb alkalom, hogy csatlakozz 2024 legmenőbb mémérméjéhez, amely hamarosan 50-szeres hasznot hozhat.

Gail Bell szerint a jelenlegi adatok alapján az Ethereum (ETH) hosszú távú pozitív ármozgása várható

Gail Bell, egy népszerű kriptovaluta és bitcoin influenszer arról beszélt, hogy mi várható az Ethereum árfolyama tekintetében az elkövetkező hónapokban. Az egyik legjobb kriptovaluta szakértő úgy véli, hogy a piaci korrekciók ellenére az Ethereum rugalmasságot mutatott az elmúlt hónapban elért 20%-os, és az éves árindexek 46,31%-os növekedésével.

2024 második negyedéve előtt a vezető kriptovaluta elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum kilátásai pozitívak, különösen az Ethereum tőzsdén kereskedett alapjainak (ETF) várható jóváhagyásával. Gail úgy véli, hogy ha az EFT-eket jóváhagyják, akkor nagyobb tőke áramolhat be az Ethereumba, ami a kriptovaluta masszív bikafutását eredményezheti. Gail bullish optimizmusához hozzájárul a várt Ethereum Dencun frissítés is, amely növeli a hálózat skálázhatóságát és hatékonyságát.

Crypto Feras előrejelzése szerint a Polkadot az év folyamán a 14,14 dolláros árfolyam felé veszi az irányt

A Crypto Feras névre hallgató tehetséges bitcoin-kereskedő és kriptovaluta-befektető a Polkadot tokenről készített előrejelzést. A Polkadot árgrafikonjának tanulmányozása után a vezető elemzők úgy vélik, hogy a token szinte megduplázódott a középtávú visszapattanás óta. Míg a token néhány napig küzdött a medvés trenddel, most újra a 9 dolláros ellenállási szintet teszteli.

Az elemzők úgy vélik, hogy ha a Polkadot árfolyama képes stabilizálódni a 9 dolláros zónában, akkor a következő árpontot veszi célba, amely 11,37 és 14,14 dollár lehet. Eközben, mivel a Polkadot kereskedési volumene és piaci kapitalizációja emelkedést mutat, nagy esély van arra, hogy a token ára az elkövetkező hetekben eléri a 14 dolláros értéket.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakoz közösségünkhöz a Telegramon: https://t.me/KangaMoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***