A GENESIS ingatlanalap 1€ euróra csökkenti az ingatlanbefektetés összegét a BLOKKLÁNC segítségével

2018. április 1-én indult a GENESIS nemzetközi ingatlanalap ITO-ja. Ez a világ egyik első olyan projektje, ahol kombinálták a BLOKKLÁNC technológia előnyeit és az ingatlan, mint befektetési eszköz megbízhatóságát. Az előregisztrációhoz kötött GES token vásárlás elérhető a www.genesisfound.io oldalán.

A GES tokenkibocsátás során a GENESIS csapata összehozta az ingatlan, mint befektetési eszköz előnyeit egy decentralizált BLOKKLÁNC alapú projekt hatékonyságával, ahol a tokenek jövedelmezőségét a magas hozamú kereskedelmi ingatlanok garantálják.

A GENESIS multifunkciós platformja 1 euró = 1 GES tokenre csökkenti az ingatlanbefektetések hagyományosan magas bekerülési költségét és cserébe stabil 12 – 25%-os éves hozamot garantál. A profitalapot az ingatlanok kereskedelmi hasznosítása adja. Ezenkívül a GES token tulajdonosainak lehetősége van arra, hogy más különleges projektekben vegyenek részt és további éves 25 – 75%-os hozamot érjenek el.

A GENESIS nemzetközi ingatlanalap szakemberei világszerte a legjövedelmezőbb kereskedelmi ingatlanokba fektetnek ami közvetlenül az Alap tulajdonába kerül. A GENESIS szakemberei már több mint 15 éve foglalkoznak ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással, ami garantálja a befektetők számára a magas szintű menedzsmenti hatékonyságot és a felvásárolt objektumok kivételes jövedelmezőségét.

A GENESIS nem kínál 400-500%-os éves hozamot szemben számos kriptopénz projekttel. A kisebb de biztonságosabb hozamot az alacsony befektetési kockázattal, stabilitással és hosszú távú projektekkel kívánja elérni.

A befektetők külön kérésre névértéken bármikor eladhatják GES tokenjeiket a cégnek. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a GES tokeneket piaci áron lehet értékesíteni a kriptopénz tőzsdéken. A cég pénzügyi előrejelzése szerint az elkövetkezendő 6 – 9 hónapban a token árfolyam 300 – 750%-kal növekedhet a kriptotőzsdéken.

Az elsődleges tokenkibocsátás (ITO) 2018. április 1-én indult és egészen 2018. május 15-ig tart. A befektetők az előregisztráció ideje alatt 15%-kal olcsóbban tudnak tokeneket vásárolni.

További részletes információ megtekinthető a GENESIS ingatlanalap éa ingatlankezelő honlapján: www.genesisfound.io

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük